|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Jak to nie pieprzyc? Moze jeszcze sie poplaczesz? Nie potrafisz grac czysto = jestes frajerem ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() widac ze jestes dzieciak... nawet nie znasz pewnie slowa "frajer" wpadaj do wawy to zobaczymy czy bedziesz taki chojrak..
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
szkoda ze nie grasz na Eterni ![]() ![]() ![]() cipsoft udupia palkow... dlatego jest tak wiele botow... ja uzywam jedynie lighthacka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zaluje ze nie gram na Eterni. Ale jesli tak stawiasz sprawe to ja powiem podobnie.. "szkoda ze nie grasz na Aldorze". Widze ze koxy jestescie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up roXen
Szkoda ze sa tacy ludzie jak Ty. Powiem Ci 2 rzeczy: Szanuj Matke i Szanuj Twarz.
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Stan: Niegrający
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
To jego sprawa jak gra w ta gre i jesli twoim zdaniem jak ktos w glupiej gierce gra z jakimis cheatami i z tego powodu wg. ciebie jest frajerem... to skoncz lepiej z tibia.
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Co prawda to prawda, że roXen to dziecko i że poniekąd nie używa cheatów...aha mowisz, że Aurea nie używa cheatów? Ohhh nie ![]() Ale filmik bardzo fajny! Podobało mi się takie wyzwanie ![]() oVer.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzis moze znowu nakrecimy taki filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Koles poprostu robi z mordy trapka.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() roXen czytajac Twoje posty to moje zdanie jest nastepujace:
Jak masz wypisywac takie opinie to albo tego wogule nie nie rob albo pisz do delikatniej.... stwierdzam jedno... z takimi opiniami i podejsciem do innych daleko nie zajdziesz w zyciu. Na Twoim mejscu staral bym sie jakos to zmienic. To tylko taka mala drobna rada. Ale Ty sie pewnie z irytujesz bo jak ktos inny mogl by Cie poczuczac i zobaczymy text w stylu : "a ch*j Ci do tego".
Nie określa mnie to co mówie , określa mnie to co robię... Ostatnio edytowany przez Ma'niek - 06-07-2006 o 01:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() roXen... wroc do przedszkola, na forum dziecinne wypowiedzi nie sa tolerowane...
![]() Ostatnio edytowany przez Fillipex - 06-07-2006 o 01:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fillipex i jego drugi kumpel...
Ok, sorry za to ze nazwalem Cie frajerem, za to ze cheatujesz. Jak widze ze ktos straszy kogos, textem typu przyjedz do Wa-wy ble ble ble to jest to bynajmniej smieszne. Co ty o mnie wiesz? Pewnie czujesz sie bardzo pewnie w swoim miescie, ale spoko, nie wnikam. Nastepnie, to ze cheatujesz, nie mozesz zwalac na CIPSoft.. kazdy widzi ze pall ma ciezko, ale to nie jest powod zeby obarczac tym CIPSoft -.- @movie Filmik jest fajny, szczerze mi sie podobal. Gdybys nie napisal o tym lighthacku to nikt by tego nie zauwazyl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() moge zwalac na cipsoft bo kazdy Ci powie ze z kazdym updat pall jest dyskrminowany i gdyby tak nie bylo to by nie bylo botow a Ty samym nikt by ich nie uzywal....
@movie thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu nie chodzi o to ze my chcemy Ciebie przestraszyc... i tez ze jestesmy mocni w naszym miescie bo ja moge Ci dac slowo ze zaden nawet Fifi by nie wyskoczyl do Ciebie jak bym tak powiedzial... a ze jestemy pewni... Ty masz 16 lat, my troche wiecej... w zyciu uczylem sie troszke bic i mi to naprawde b.dobrze wychodzi... i kto wie moze bym przegral... ale co tam przgrywac umiem i wiem ze we wszytkim bede najlepszy
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Heh zapowiadał się piękny filmik a tu mi nie działa :'(((. A miało być tak pięknie.
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up hheehe... pięknie bylo... zawsze mozesz zobaczyc u jakiego kolegi
![]()
Nie określa mnie to co mówie , określa mnie to co robię... Ostatnio edytowany przez Ma'niek - 06-07-2006 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xXxXx
Profesja: Knight
Poziom: 64
Skille: n/c
Poziom mag.: 6
|
![]() To było dobre xd.. Co do cipsoftu to sie zgadzam bo mam palka ale nim niegram tylko dlatego ze jest po tych updatach do dupy!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fillipex & Ma'niek
Peace. |
![]() |