|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bys padl gdyby nie qsy, a Ty jestes taki mamisynek ;d zawsze jak cos sie dzieje to wolasz qsego ![]() Btw, skoro miales wpasc i mnie (nas zabic) to czemu jak wczoraj mialem skulla to bales sie mnie ruszyc ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Nie dziala
Jak wiekszosc filmow ![]() Ale sądząc po waszych opisach i po podnieceniu wobec loota, oraz po komencie na tibi.com tego kolesia. To szczerze mu wspolczuje =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Mat soldier
Profesja: Elite Knight
Świat: ISARA
Poziom: 134
Poziom mag.: 7
|
![]() NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil
![]() a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Prosze o zamkniecie tematu. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@filmik jak to była zaplanowana akcja na tą osobe to gratulacje ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zgaduję że to raczej wygląda tak: słabszy - sam zabijasz silniejszy - wołasz kumpli równy tobie - też wołasz kumpli bo trzęsiesz portkami ;d sry ziom ale tak to wygląda a jak będziesz się kłócić to tylko zaczniesz sam siebie pogrążać. Mojego knighta 60 lvl zaatakował 106 royal gdy byłem na expie w c..j daleko od miasta i zostały mi niecałe 2 bp uh wołałem na guild chacie " HELP BIJĄ MNIE FAST BO ZARAZ PADNE I NAPEWNO ODRAZU WYPADNIE NAJDROŻSZE CO MAM - P LEGI ? nie na spokojniutkim dobiegłem sobie do depot ;d
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Zajeisty loot ładna akcja widać ze doświadczony gracz z ciebie i kolegi ale noob sie nawet nie uhnał jeszcze raz gz filmu warto obejrzeć sciągać...
POLECAM ![]() Baba |
![]() |