|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Szkoda, że te prace nie będą dotyczyć guardii, bo w ostatnich dniach mam lagi
![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Już sie bałem że tylko ja mam lagi/frezzy/kicki
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() juz od 2 dni sa lagi na selenie i kiki grac sie nie da mam nadzieje ze to minie
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() no właśnie... sobie Guardie nie koniec zostawiają :///
na hunty nie ma co chodzić, bo od tych lagów to nawet prawie sie nie da potworków otwierać <a przynajmniej można w tym czasie zrobić sobie dwie herbaty lub do wyboru, jak kto lubi, sie powiesić 5 razy> ale z drógiej strony >>> Gratz dla CipSoftu... pierwszy raz odkąd pamiętam przyznali się, że mogą być jakieś lagi i kicki ![]() no prosze jak ten świat się zmienia... :-) |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie macie przypadkiem Neostrady? Wszyscy moi znajomi z Neo mają kicki/lagi/freezy - a ja na osiedlówce wymiatam
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() CZEMU NIE ZROBIA COS ZEBY NA REFUGII NIE BYLO LAGÓW. To napewno nie od duzej ilosci online players bo server jest empty.
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() O nie! O nie! Ohohoh co to będzie, servery nie działają przez pół godziny i to jeszcze wtedy, gdy normlany człowiek na wakacjach śpi. Wam już ta Tibia chyba nieźle namieszala skoro piszecie posty typu: o jak dobrze ze to nie moj server. >.<
#30 |
Guest
|
![]() ej jest godzina teraz 10.48 i mi pisze ze niedziala swiat balera na kturym mam login
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Ostrów Wlkp.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
To przez twoją ortografie (wiem wiem jak gdyby moja byla wspaniała). @Reszta mówiąca w stylu "niech zrobią to i to bo tamto i są lagi plx!!" wy chyba macie lagi zamiast mózgu wystarczy poczytać troszke na forum! |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() W ostatnich dniach przez te prace cioągle mnie wyrzyca z servera ale internet jest nadal czy wy tez tak macie??:> plx Fastem mi odpisac -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Ja po moim dedzie bardzo bym prosil o przywrocenie dnia albo cos.... po co wogole cos robili z serverami bylo ok a tu nagle gorzej...P.S. Mieli naprawic servery czy cos pozmieniac a tu są jeszcze gorsze -.- plx Zrobcie cos z tym
![]() |
![]() |