![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() Jezeli ktos je zdobedzie w pierszych dniach po udpdate to niech bedzie pewny ze jest milionerem
![]() Pozyjemy zobaczymy lub wczesniej zginiemy. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moim zdaniem jest to tylko ozdoba, ponieważ ci co by je posiadali i mogli by chodzic po wodzie mieli by za dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Z góry zanzaczam, że ta wiadomość jest niepotwierdzona.
Otóż znajomy Tutor powiedział mi, (nie mówię, że to prawda, po prostu tak mówi) że w tych butach będzie można przejść 5 kratek po wodzie. Potem się zużywają. Czyli aż takich nadużyć by nie było. W końcu komu chciałoby się kupić buty za duużo kasy a potem zużyć je np. na głupie przejście przez rzeczkę. Tak więc jest to możliwe, w końcu 5 kratek to nie tak daleko, a gdzieś dałoby się dojść. Tylko jestem ciekaw jak by to było jak by się buty skończyły na wodzie. Pewnie cofnęło by postać na brzeg tak jak to jest w przypadku zamykanych kładek.
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Dobra wiadomosc dla facc.
Zawsze mozecie przeplynac wpław na Edron. Jezeli bedziecie mieli bohy to zajmie to wam 1/4 czasu krocej. Zreszta wracajac do tematu to watpie aby monza bylo dzieki tym butom chodzic po wodzie. To bedzie po prostu nazwa itemu nie majacego zadnej wartosci. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jest to po prostu kolejny item niedostępny... Nie mogę tego potwierdzić na 100%, ale wydaje mi się, że nikt ich nigdy nie będzie miał jak na przykład Soft Boots, czy Dragon Scale Legs.
Pozdrawiam
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a moim skromnym zdaniem jest to wielka ściema.... CIP team zrobił coś takiego, żeby ludzie mieli o czym gadać a najprawdopodobniej tych butów nikt nigdy nie zdobędzie.... i nie mają one żadnych właściwości a jedynie intrygującą nazwę..... to tyle ode mnie
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Blue Force
Świat: Berylia
Poziom: 36
Skille: xx
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Ja słyszałem że mają być buty chodzenia po wodzie w których bedzie można przejść pare pól po wodzie (musiałbyś mieć kilkadziesiąt takich butów żeby sie gdzieś dostać oprócz pobliskego brzegu rzeki). Jednak myślę że to tylko bajka i tyle, bo po co komu buty kosztujące XXX k w których raz przejdziesz przez rzekę
![]()
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ależ w tych butach możecie sobie nawet fruwać. I tak nikt ich nigdy nie zdobędzie. To będzie kolejny item nie-do-zdobycia. Nie sądzę, żeby nie miały żadnych właściwości, bo po co Cipy wymyślały by taką nazwę? Na najbliższym test serwerze się przekonamy, w końcu na teście Cipom nie robi różnicy, czy facce pójdą sobie do Edron.
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh ludzie, nie wypisujcie bzdur.
To nie jest zadna inna nazwa Soft Boots, nie mozna w nich chodzic po wodzie, te buty to IMHO jedna wielka sciema. CIP zrobili to aby zaciekawic graczy, tak samo jak 'teleportable hole' czy 'carrot of doom'. Tych przedmiotow nie mozna zdobyc i nikt nigdy nie bedzie ich mial. To cos w rodzaju mino maga na rooku, skarbca w Kazz, czy skarbca w MoLTS. Jestem sklonny poprosic moderatorow o zamkniecie tego tematu, nei ma sensu rozpowszechniac plotek... |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up
co masz na myśli mówiąc "jak skarbiec w Kazz" ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2004
Lokacja: braniewo
![]() |
![]() tymi butami nie mozna biegac po kazdej wodzie mozna po blenkitnej podobnej do lodu!!!
Lordzica chudzica 10 lvl antica 1lvlm skile:26\20 |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() jesli te buty to nie zadna bajka to pewnie beda bardzo ciezkie do zdobycia
![]() ![]() Albo moze za bardzo ale to bardzo powazna pomoc dla cipuw . |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Te buty to kolejny rara i ktoś dostanie je w nagrodę za odkrycie bugu itp albo np pierwszy 200lvl a na test servie to za znalezienie gościa jak on miał knightmare paladina dostała dragon scale legs to teraz ktoś może da te buciki
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Błagam moderatorów o zamknięcie tematu.. niedługo wyjdzie z tych postów tu wyżej że można w nich latać.... a tak naprawde NIKT nie wie NIC o tych butach poza tym, że mają nazwę Boots of Waterwalking i że leżą w Arkahmun... a więć nie roznośmy plotek póki ktoś nie dowie się czegoś więcej... (a szybko to to raczej nie nastąpi ;P)
Consider it done. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 14-08-2004 o 11:38. |
![]() |