|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() Z tarantulami przesada
![]() ja ubiłem juz kilkaset a time ringi mam z nich tylko 2, na 2 lvlu po schodkach dzisiaj laziłem z kumplem palkiem, za ostro tam jednak ![]() potrafi wyskoczyć syfu od groma, przykladowo 2 witche 4 dark monki i 4 assasiny naraz O_o nie polecam, za duza strata gfb |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arth Tethaya
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Poziom: 17
Skille: 50/34
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Możecie się śmiać z moich skilli ale nie chce mi się skillować
Ja z 21knightem skille chyba 48/43 ;p i na tarantki łaziłem tak po 1-2 i się ładowałem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() exp dla najta nie jest zly ale jesli grasz na starym servie albo non-pvp wystrzegaj sie zlurowanego gs. jesli zboczysz z drogi o kilkanascie kratek ryzyko deda jest duze, chociaz knight ze skilami po 60 wytrzymuje atak gs`a.
dlatego lubie katedre jak juz na niej jestem a drogi na nia nienawidze podobnie jak wiele osob ![]()
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Odnośnie time ringów wydaje mi się że wyapadają z co 100 trarantuli ja zabiłem już ich więcej ale jeszcze nigdy mi nie polaciał, a przy okazji a zmoimi skillami bardziej oplaca sie expic gs czy bs+vampka eq c-arm, crus helm, p legi
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Byłem na -2 31lvl druid fe i monk. Pare ihow na fe poszlo loot sie zwrocil 4x biorac pod uwage mfy i koszt kupna 3x bp gfb i 1x bp uh. Super się expi bardzo szybko, naprawde cool, a jeszcze fajniej jest jak sie wejdzie na 4x witch 3x assasin 1x mummy i 1x dark monk. Tak własnie tam padłem
![]() Rady ? - Zawsze mniej w bp pare manasków na zapas - Noś Life Ring/RoH. - IHy też się przydadzą (UHów nie warto brać ...) - Nie odchodz daleko od schodów - Nie biegaj jak głupi - GFB używaj tylko w krytycznych przypadkach To chyba tyle. Jeśli któs też tam był niech wypowie się na ten temat. Miło będzie jak udzieli rad, bo nawet mi czasem było ciężko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kazdy ma takie skille na ile mu sie chce trenowac i jakie mu wystarczaja : ja np nie mam nic do trenowania i na 24 lvlu mam 72(10% do 73)/73 5 mlvl co rowniez uwazam za niewystarczajace = rzecz gustu. http://forum.tibia.pl/showthread.php...highlight=dark temat o DC nie wszystko jest policzone na sztuki ale przydaje sie Cytuj:
pare bp manasow ? sam nosze 2 knightem ![]() ![]() uhy sie moga przydac w wyjatkowych okolicznosciach ![]() schody? to zalezy jakie ryzyko ;d biegac jak glupi ? jakos nigdy na tym nie stracilem ;P w krytycznych sytuacjach to uhy a nie gfb a zreszta zalezy od zasobow depo xD
![]() |