--> | --> |
![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Criso Yezz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 49
Skille: 21/19
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
tak troche ciezko zeby rpg'i podrabialy tibie skoro powstaly znacznie wczesniej przed opublikowaniem tibi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
|
![]() jeżeli nadal jesteś zainteresowny scenariuszami, to na mythai doszedł jeden nowy
![]() (brałem w nim udział ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jarryn the Rookguardian
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
Poziom: 29
|
![]() Dzięki juz zaczynam czytac
![]()
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
LOL... Nie Bogiem tylko GM- Game masterem (mistrzem gry) Gier tego typu jest wiele... D&D Warhammer Neuroshima i wiele innych... osobiście gram w te 3 =] http://rebel.pl/- to strona sklepu internetowego w którym możesz kupić podręczniki do któreś z tych gier. Przy okazji są tam też opisy wielu innych systemów RPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() yhhhhh
jedno pytanie...niewiem skad jestes bo nie chce mi sie czytac.... ale Empikow tam na tym twoim "zadupiu" ![]() Ja swojego czasu w Wawce w centrum spedzilem duuzo czasu ^^ hmmm w co ja tam gralem.. w 3 klasie podstawowki ...bylo "Srodziemie" potem... War Mlotek... DeDeka nie gralem bo dla mnie to syf ..a H&S to ja gram w diablo ![]() hmm potem juz Vampirek- Maskarada i Mroczne troche Maga i tak najlepszy z WoD`a jest Demon :>>>>> hmmm a ostatnio to nawet testowalismy NAruto Fantasy Rpg z kumplem ![]() no ale Demona nic nie przebije :> yhhh mistrz Gry od stuleci ^^ jesu jaki ja stary jestem |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Siec empików nie jest zbytnio rozinięta, i obejmuje większe miasta polski
![]() W przeciętnych próżno ich szukać ![]() Ale od czego są sklepy internetowe i bilety kolejowe ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy ja wiem...
ten w warsziawie w centrum....mielismy nawet calkiem spore miejsce ...kilka szafek z podrecznikami stol do gry...i siedzialem tam przewaznie jak nie chodzilem do szkoly :>...a moj kumpel zawsze mnie wyklinal...bo to on zawsze byl pierwszy przy stole ;P hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() pragnę zwrócić uwagę niektórym tu osobnikom (Maveric), które jakże radośnie okrzykują empik! w co ja nie grałem! itp..
że nie wszyscy wychowali się w stolicy bądź większych miastach i nie jeżdzą tam co dzień.. zastanów się troszkę i czytaj cały topic a nie prezentuj tu olśniewających myśli bo się okaże że w Pcimiu Dolnym nie dość, że Empik to jeszcze lotniska wybudowali ![]() Sargon, szybki jesteś, ale czyta się cały topic jeśli nie jest długi a nie tylko pierwszego posta do wszystkich poruszonych tym jednym postem - spamem (by było wszystko za jednym zamachem) powinien ten post zostać usunięty, a wy miast go zignorować to jeszcze do niego nawiązujecie i rozwijacie wątek, który mod powinien usunąć z tego topica d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hmmm nie mialem zamiaru cie urazic... ^^ tak mi sie jakos napisalo...w sumie jesli nie empik to internet to takze porzyteczne zrodlo informacji..a jesli na dodatek znasz angielski w stopniu ..normalnym...to na angielsko jezyczne stronki dostaniesz sie bez problemu i dowiesz sie duzo.... Jeszcze raz przepraszam za ...moja ignorancje ![]() |
|
![]() |
![]() |