Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-07-2006, 23:57   #21
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny @up

nooo wreszcie ktos prawe napisal
Osiol221 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-08-2006, 00:50   #22
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Maly news wczorajsza potczyka na moscie do veno dragsow
sklad Unitow:9 osob z czego 3 nie z gildi

skład kazadum; Wszyscy w zasadzie oprocz sumera (21) osob

Wynik 0:0 , okhara i kazadum dali mass log out bo stwierdzili ze to nie ma sensu

wiecej info jak cos sie stanie postaram sie umieszczac filmy

Pozdro, Mori~
Morii jest offline  
stary 01-08-2006, 08:40   #23
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny HAHAHaa

omg niezle haha
Osiol221 jest offline  
stary 01-08-2006, 08:50   #24
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

I ktoś tu pisał o przebijaniu Unitów ?

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 01-08-2006, 23:07   #25
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

jak tak patrze na wasze posty to mi sie smiac chce,
uwazacie ze unici to bogowie, rotfl
jakos fummlan i frida padli w 3 sekundy oidora blokowalem osobiscie i jakos nie teleportowal sie za mnie a jak dostal m wala za plecki i koledzy nie mogli go uhnac to wiecie co? Wyrócił sie;] btw na yelow hp stal przez jakies 2-3 sekundy i uciekal, poprostu noob;]
ale ok gadajcie jak chcecie ja wiem ze unit upadnie adios;]
stary 01-08-2006, 23:24   #26
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny Hahaha

@up czlowieku ty umiesz liczyc ?? widziales ile was tam bylo?? chociaz gral bys 100 lat to i tak bys nie dorownal im a jak taki cfany jestes to zamiast partyzanke robic zawalczcie otwarta wojna haha.. smieszny jestes po za tym co to za problem zabic Ed czy Msa w trapie przeciez ona ma tyle sd ze wcale nie potezne Combo zabije go wiec sie tak dziecko nie podniecaj
Osiol221 jest offline  
stary 02-08-2006, 08:58   #27
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
Domyślny -.-

Osioł prosze Cię wyjdz stąd ja osobiście byłem przy wojnach del'toro vs light etc i widziałem jak walczą , unit jest mocne ale by nie dało by rady Del'toro. O Del'toro słyszy się w całej tibi. Widziałem jak walczą obie strony więc plx?
Nirvy jest offline  
stary 02-08-2006, 09:26   #28
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiol221
@up czlowieku ty umiesz liczyc ?? widziales ile was tam bylo?? chociaz gral bys 100 lat to i tak bys nie dorownal im a jak taki cfany jestes to zamiast partyzanke robic zawalczcie otwarta wojna haha.. smieszny jestes po za tym co to za problem zabic Ed czy Msa w trapie przeciez ona ma tyle sd ze wcale nie potezne Combo zabije go wiec sie tak dziecko nie podniecaj

data twojego dolaczenia do tego forum mowi sama za siebie, nie mam zamiaru sie z toba kłocic jezeli jestes na tyle ograniczony zeby nie widziec chociazby jak padł oidor (zabity przez samych knightow i palkow) to twoj problem, pozatym oni maja wyzszych sorcow sa bardziej zgrani bo sa z jednego miasta, a i tak teraz dostaja oklep i siedza w pz.
jak to kiedysa powiedzial jeden mądry czlowiek: "Wyjdz" tak ja tez to czynie wzgledem ciebie teraz
stary 02-08-2006, 09:54   #29
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny smieszni jestescie

hahaha liczyliscie ile razy oni was zabili a ile wy razy ich zabiliscie?? NIrvy napewno nigdy nie widziales wojny DT wiec sie nie odzywaj po za tym Kajzer oni maja poteznych sorcow ale sie nie loguja wiec sie nie odzywaj szkoda ze w tym temacie sie juz odzywaja sami debile (Kajzer , Nirvy)
Osiol221 jest offline  
stary 03-08-2006, 00:16   #30
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Oczko

Cytuj:
hahaha liczyliscie ile razy oni was zabili a ile wy razy ich zabiliscie?? NIrvy napewno nigdy nie widziales wojny DT wiec sie nie odzywaj po za tym Kajzer oni maja poteznych sorcow ale sie nie loguja wiec sie nie odzywaj szkoda ze w tym temacie sie juz odzywaja sami debile (Kajzer , Nirvy)

powtarzasz sie
ty napewno widziales ich wojne, a konto na forum zmieniles bo hasla do starego zjadł ci pies i załozyłes nowe 2 miechy temu. nie no spoko rozumiem, wiesz co?
Najbardziej smiesza mnie ignoranci pokroju ciebie ktorzy maja postac na max 20 lev (nie to zebym sie czepail lev) a wojne znaja tylko z opowieści albo filmikow, jestes pewnie jedna z tych osob ktore dostając hita od jakiegos midle leva zasłaniaja się jakims 100+ lev tylko dlatego ze on kiedys kupował od ciebie uhy, naprawde załosne;]
stary 03-08-2006, 11:41   #31
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirvy
Nie gram na titani, ale gdy zobaczyłem gildie i lvle na titani to zdałem sobie sprawe że jeżeli by się zjednoczyli i by użylwali ''ventrilo'' i by co dzien robili mass logi to by to wygrali.

Tak na marginesie, proszę nie porównywać unitów do Del'toro ponieważ Del'torowcy sa najlepszą gildią co ma najlepsze pvp i tak pozostanie więc nie gadać tekstów ''unit bije o głowe del'toro!''.
ehh uderz sie w glowe...neiznasz del'toro nawet niewidizales ich w tibii nigdy tylko slyszales jaky to oni sa wspaniali...kilku del'toro grali na kyrze i jakos jak walilem sie z jednytm z nich to tak pvp bboskiego neimial...wiem ze del'toro niesa noobami bo gadalem kilka razy z jednym z czlonkow i si enie bal stracic postaci...neito co wy wielcy polacy ktorzy sie z br nabijacie chociaz jestescie gorsi od nich...
Elder Nagan jest offline  
stary 03-08-2006, 19:36   #32
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny Kajzer

Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie pierdoly mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie
Osiol221 jest offline  
stary 03-08-2006, 20:40   #33
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk

Domyślny

Cytuj:
Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie rzodkiewka jest supery mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie

LOL
Kajzer to nie noob (moze troche go ponosza wasze wypowiedzi).
Unit wygrywal dlatego, ze w Kazadum byl szpieg (moze to nie mialo zbytnio znaczenia, ale jednak uniemozliwialo Kazadum atakow z zaskoczenia).
Zgranie - to tyle co okresla Unit. Kazadum wcale nie jest gorsze, nie raz to udowodnili. Nie wolno lekcewazyc przeciwnika, nawet w jego najslabszym okresie. Jak narazie Okhrana (Kazadum+dodatki) radzi sobie bardzo dobrze, oby tak pozostalo!
Dla tych, ktorzy chcieliby zobaczyc jakas akcje Unit:
http://www.**************/file/s0i6id

Ostatnio edytowany przez Petronov - 03-08-2006 o 20:42.
Petronov jest offline  
stary 03-08-2006, 21:08   #34
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny @up

Kajzer to twoje drugi Uzytkownik??
Osiol221 jest offline  
stary 06-08-2006, 11:06   #35
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Przeciez DT gralo na Titani i w wojnie Faerless przegrali z unitem we fragach 70++:16~

To jezeli chodzi o ich porownanie , Faktem jest ze oidor padl w dziwny sposob, Fummlan i Frida nie mieli szans, ktos moze wspomni jak padl calmek albo nizh w Cyclo?0o

Gaura wrocil i okhara przestala walczyc ;<
Morii jest offline  
stary 06-08-2006, 11:28   #36
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny xD

no wlasnie
Osiol221 jest offline  
stary 06-08-2006, 13:02   #37
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
ehh uderz sie w glowe...neiznasz del'toro nawet niewidizales ich w tibii nigdy tylko slyszales jaky to oni sa wspaniali...kilku del'toro grali na kyrze i jakos jak walilem sie z jednytm z nich to tak pvp bboskiego neimial...
Fajnie. Od świetności DT minęły jakieś 2-3 lata. A formerzy z DT to juz , pomijając Dennisa i jeszcze pare pojedyńczych osób na różnych serwach, troche nie za specjalnie w tibie grają.. I Ty liczysz że trafisz na człowieka z DT z 'tamtych czasów' ? GL.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii
Przeciez DT gralo na Titani i w wojnie Faerless przegrali z unitem we fragach 70++:16~
Kiedy DT było tymi 'najlepszymi', tymi którzy ustalali reguły, ten Wasz unit to była banda pionków, albo nawet wogóle nie istniał.
Więc z tymi porównywaniami, to możecie wyjść.
Gallar jest offline  
stary 06-08-2006, 14:27   #38
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny @up

HAHAHA tak oczywiscie Banda pinkow chyba cos z glowa masz nie tak wejdzi na Titanie i zobacz kto teraz rzadzi Idioto i jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj
Osiol221 jest offline  
stary 06-08-2006, 15:00   #39
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
HAHAHA tak oczywiscie Banda pinkow chyba cos z glowa masz nie tak wejdzi na Titanie i zobacz kto teraz rzadzi Idioto i jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj
ty to tylko lizesz dupe unitom co nie?
stary 06-08-2006, 16:26   #40
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny @up

jak nie masz wiecej nic do powiedzenia oprocz tego czy ja lize dupe unitom to w y p i e r d a l a j stad
Osiol221 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania