![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Maly news wczorajsza potczyka na moscie do veno dragsow
sklad Unitow:9 osob z czego 3 nie z gildi skład kazadum; Wszyscy w zasadzie oprocz sumera (21) osob Wynik 0:0 , okhara i kazadum dali mass log out bo stwierdzili ze to nie ma sensu ![]() Pozdro, Mori~ |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() omg niezle haha
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() I ktoś tu pisał o przebijaniu Unitów ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak tak patrze na wasze posty to mi sie smiac chce,
uwazacie ze unici to bogowie, rotfl jakos fummlan i frida padli w 3 sekundy oidora blokowalem osobiscie i jakos nie teleportowal sie za mnie a jak dostal m wala za plecki i koledzy nie mogli go uhnac to wiecie co? Wyrócił sie;] btw na yelow hp stal przez jakies 2-3 sekundy i uciekal, poprostu noob;] ale ok gadajcie jak chcecie ja wiem ze unit upadnie adios;]
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up czlowieku ty umiesz liczyc ?? widziales ile was tam bylo?? chociaz gral bys 100 lat to i tak bys nie dorownal im
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Osioł prosze Cię wyjdz stąd ja osobiście byłem przy wojnach del'toro vs light etc i widziałem jak walczą , unit jest mocne ale by nie dało by rady Del'toro. O Del'toro słyszy się w całej tibi. Widziałem jak walczą obie strony więc plx?
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
data twojego dolaczenia do tego forum mowi sama za siebie, nie mam zamiaru sie z toba kłocic jezeli jestes na tyle ograniczony zeby nie widziec chociazby jak padł oidor (zabity przez samych knightow i palkow) to twoj problem, pozatym oni maja wyzszych sorcow sa bardziej zgrani bo sa z jednego miasta, a i tak teraz dostaja oklep i siedza w pz. jak to kiedysa powiedzial jeden mądry czlowiek: "Wyjdz" tak ja tez to czynie wzgledem ciebie teraz ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha liczyliscie ile razy oni was zabili a ile wy razy ich zabiliscie?? NIrvy napewno nigdy nie widziales wojny DT wiec sie nie odzywaj po za tym Kajzer oni maja poteznych sorcow ale sie nie loguja wiec sie nie odzywaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powtarzasz sie ![]() ty napewno widziales ich wojne, a konto na forum zmieniles bo hasla do starego zjadł ci pies i załozyłes nowe 2 miechy temu. nie no spoko rozumiem, wiesz co? Najbardziej smiesza mnie ignoranci pokroju ciebie ktorzy maja postac na max 20 lev (nie to zebym sie czepail lev) a wojne znaja tylko z opowieści albo filmikow, jestes pewnie jedna z tych osob ktore dostając hita od jakiegos midle leva zasłaniaja się jakims 100+ lev tylko dlatego ze on kiedys kupował od ciebie uhy, naprawde załosne;]
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazjer zebys sie nie pomylil .. jak bys wiedzial kim jestem to bys blagal zebym do ciebie napisal " hi " niestety nie jestesmy na tym samym swiecie =( a ty po prostu zazdroscisz Unitom i probujesz sie dowartosciowasc po tym jak zabijscie ze 2 czlonkow na pol Roku wielkie Gratulacje .. a wes sie nie wypowiadaj jaki to ty i twoja gildia jestscie wspaaniali bo mi sie zgyac chce na to jak patrze.... i chyba nie tylko mi btw. Nie potrafisz docenic ich wielkosc moze i ja tez ich nie lubie .. ale to nie jest podstawa zeby takie pierdoly mowic " Wy sie tak podniecacie tym Unitem " jakos oprocz ciebie no i kilku osob jeszcze .... slyszeli o Unicie no i slyszeli o was jak dostajecie non stop od nich i teraz tez dostaniecie
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk
|
![]() Cytuj:
LOL Kajzer to nie noob (moze troche go ponosza wasze wypowiedzi). Unit wygrywal dlatego, ze w Kazadum byl szpieg (moze to nie mialo zbytnio znaczenia, ale jednak uniemozliwialo Kazadum atakow z zaskoczenia). Zgranie - to tyle co okresla Unit. Kazadum wcale nie jest gorsze, nie raz to udowodnili. Nie wolno lekcewazyc przeciwnika, nawet w jego najslabszym okresie. Jak narazie Okhrana (Kazadum+dodatki) radzi sobie bardzo dobrze, oby tak pozostalo! Dla tych, ktorzy chcieliby zobaczyc jakas akcje Unit: http://www.**************/file/s0i6id Ostatnio edytowany przez Petronov - 03-08-2006 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kajzer to twoje drugi Uzytkownik??
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Przeciez DT gralo na Titani i w wojnie Faerless przegrali z unitem we fragach 70++:16~
To jezeli chodzi o ich porownanie , Faktem jest ze oidor padl w dziwny sposob, Fummlan i Frida nie mieli szans, ktos moze wspomni jak padl calmek albo nizh w Cyclo?0o Gaura wrocil i okhara przestala walczyc ;< |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Więc z tymi porównywaniami, to możecie wyjść. |
||
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHA tak oczywiscie Banda pinkow chyba cos z glowa masz nie tak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak nie masz wiecej nic do powiedzenia oprocz tego czy ja lize dupe unitom to w y p i e r d a l a j stad
|
![]() |