|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
W OTSME fake właśnie wyglądają doskonale, a przed chwilą mówiłeś, że ten ma słabą grafikę. Zaprzeczasz sam sobie. I Wypi*rdalaj k*rwa kupować słownik! Poza tym to był Drakon First, a nie Dark First, ale co za różnica... Kasiu.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() @kasinis
dziecko neostrady?? stop trollingowi! @topic Fake mi się nie podoba, co to jest? Nekro ucieka sobie przed straznikami, przyzywa jakies stworki i sie biją.... kicha. 3/10, bo moze sie jednak starales. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() No soorka ale w tibi sie nauczylem tak pisac wiec zamknoc jebane mordy huje powalone. Uff Juz mi wyszlo bo wy jestescie dziecmi neostrady trolle jebane huje pipy cipy pizdy s*****ele.Co matka was niekocha a ojciec tylko w nocy??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Umm, wiesz, nie obraź się, ale dzieckiem neo jesteś tutaj Ty. A takimi tekstami jakimi tu szpanujesz to nawet dziesięciolatki na moim osiedlu gardzą...
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Warn polecial ze prowokujesz ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
Stan: Niegrający
|
![]() @Lasooch, podpis
Popraw, big naap wszechczasów ![]() @Kasio twoje texty mnie powalają na ziemie.... Tym tylko podkreślasz ze jestes trollem |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() @Kasinis: Bylbym wdzieczny gdybys opuscil ten temat...
@Topic: Jutro bedzie nowa czesc, moze to sie bardziej spodoba.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 26-07-2006 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() @kasiu
Do zobaczenia nigdy... @toppic Nie jest tak źle. Popracuj trochę nad wykonaniem i fabułą, a może być good. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Olsztyn !
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir'kaibashi
Gildia: -
Świat: Furora
Poziom: 22
Skille: 68 ;]
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @topic jak na PIERWSZY fake to nawet nawet troche malo zdjec , zobaczymy co bedzie w kolejnej czesci
@Lasooch (czy jakos tak) ... zal mi troche ciebie jak widze co piszesz . zaczynasz jezdzic po kolesiu ktory napisal ze to jego PIERWSZY fake ... ciekawe jaki twoj pierwszy fake byl piekny , pewnie w calosci z ots ... ja sam nie robie fake bo to jest dla mnie nudne ale lubie poogladac , wez nastepnym razem zastanow sie co piszesz @all co po sobie jada czyli lasooch (czy jak mu tam) kris~ i ktos tam jeszcze to nie jest miejsce na takie wyzywanie ... spiszcie sobie swoje gg i zrobcie se rozmowe jak chcecie sie wyzywac a nie zasmiecacie forum i nabijacie bezsensowne posty .. to tyle Rob dalej i nie patrz co pisza ci "wykwintni" jurorzy
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() FAbuly nie ocenie, ale wykonanie moze byc, lez jak juz kolega powiedzial, Ots me plx, or pwn3d by bobble
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Pan Lasooch komentował już fake. Powiedział, że przyzwoity, ale Ty pomyliłeś to z jego komentarzami co do Kasinisa. Całe szczęście, że pan bluzgacz został zbanowany. A fake całkiem niezły, tylko trochę krótka część, nawet jak na prolog. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 26-07-2006 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, mógłbyś spojrzeć na nick zanim coś napiszesz. Bo, tak się składa, że ja jestem Lasooch, a nie 'lasooch (czy jak mu tam)'. W ten sposób okazujesz brak szacunku, a wypadałoby chociaż jakieśtam podstawy okazać (np. ja Twój, a nawet Kasinisa nick piszę z dużej i bez błędów). Dalej, mój pierwszy fake... nie było takiego - nie robię fake'ów. Ale czy to odbiera mi prawo do komentowania fake'ów tych, którzy je robią? Imho nie. A przynajmniej nie ma na tym forum takiej zasady. Ale może kiedyś machnę jakiegoś fake'a, coby udowodnić, że mój pierwszy fake byłby dziełem, które się da obejrzeć, czyli dopracowanym, a nie wrzuconym na forum po piętnastu minutach 'tworzenia', przy czym nie mówię tu o fake z tego tematu, bo ten jest całkiem ładny.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot
Imię: Sir Lordun
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Doopa-mam-rozwalona-klawiature-dlatego-tak-pisze.Prace-wstrzymane-do-chuj
-wie-kiedy. przepraszam.
R A D I O H E A D - M Y L O V E . 16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() ... będzie ciąg dalszy?? prolog sie mi spodobał ale czy bedzie reszta??