|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Bardzo dobrze, że CipSoft rekrutuje coraz to większą ilość nowych GM'ów, jednak jak już ktoś wcześniej zauważył powinien zagonić starszych do pracy. Ja tam akurat nie narzekam, bo na Guardii codziennie (dosłownie) widzę online GM Elucidatus'a - nie wiem może jakoś się uwziął za Guardię akurat
![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
|
![]() Im więcej GMów tym większy porządek. Ja raz widziałem GMa na Danubi ;] wyglądał jak Hero tylko niebieski
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() To czekamy na najlepszą senior tutorkę Harmonii, czyli Blaminę
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() W tibi byłby porządek jak by na każdym servie był przynajmniej 1 gm on line.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Ciesze się widząc nowych GMów bo zawsze jak składam na kogoś raporta to nikt się nieodzywa :S
Mam nadzieje, że to się zmieni ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Na furorce jest słabo :| Co 3 dni wpada GM Sidnia i banuje z 15~ na samym trade. Ale moim zdaniem to zamało , tylu jest gm'ów .............
GAME MASTERZY DO ROBOTY !! ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Jenia
Imię: Derax Aziner
Profesja: Druid
Gildia: ---
Świat: Berylia;*
Poziom: 22
Skille: lol ?
Poziom mag.: 26
|
![]() To dobrze ze sa nowi gamesterzy ale obijaja sie na full...Gram w tibie juz rok (doslownie) i nie widzialem gm-a ani razu.Ale widzialem jak cos pisze 5 razy na trade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Oryginalnie napisane przez: franek pogromca cipsoftu
A mnie gm 2 razy zlapal na bocie ale mi nie dal bana bo mialem ustawione ze macro zatrzymuje funkcje jak sie gm pojawia Buhahahahahahahahahah Ale z tych gmow kiepasy N/C -.- Hmmmm... Ciekawe jak to sie robi???? Ostatnio edytowany przez Pawelek Amarush - 25-07-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś juz chyba z czystego przyzywczajenia zaraportowałem 30 palka ze expi na larvach na cavebocie,i ku mojemu ogromnemu zdumieniu dostałem natychmiast odpowiedz,jak sie okazało Gm'em był właśnie Draconian.Zbanował typa,następnie obdarował banem 84 ek za teleport
![]() ![]()
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Orginalnie napisane przez: Arie Nena
Zamiast rekrutować nowych GMów mogliby starych do roboty zagonić. Oni dosłownie nic nie robią. Ostatnio nawet widziałem typa, który urzywał programu "rainbow" i co ?... Nic mu nie zrobili nawet nie wiedzieli o tym ![]() Wielu graczy jedzie na botach, a oni zamiast robić jakieś dziwne updaty powinni zacząć banować!!! I tyle na ten temat!!!] W 200 % sie zgadzam z Arie Neną!!! Mojemu koledze zhakowali konto, a pózniej kto inny mu ukradł wszystkie rzeczy. Co w tedy robili GM-y?????? Napewno nie banowali, moge sie założyć!! I jeszcze jedno, żeby nikt sie mnie nie czepiał: Mój kolega powiadomil GM przez innego kolege z Tibii i Przed wyjazdem na wakacje powiedział mi, że Ci gracze nie zostali jeszcze zbanowani, bo widywal ich codziennie na Tibii (wszędzie za nim łazili)!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Cytuj:
btw ja raz widzialem na securze jak xadam banowal za pisanie glupot na trade xD jak ktos tylko powiedzial "0.o" to "banished"
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() No no hehe ........... przyda się przyda
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Cytuj:
A co do gmow wymienionych wczesniej w tym temacie czyli gm elucidatus i gm sidnia to jak na ironie wlasnie ci dwaj gmowie mnie chcieli zbanowac. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() U nas na FORTERZE jak GM się pojawi to jest święto!!!
wszyscy lecą do niego bardziej niż do Orshabaala(nie wiem czy dobrze napisalem) i robią se screeny. Był u nas pewien PK(red skull oczywiście) i wszystkich zabijał(dosłownie wszystkich), mnie zabił z 10 razy, prawie mnie zrookował. A bana dostał dopiero jak się znudził i sam przestał grać!!! ![]() I był cholernym brazylijczykiem!!! |
![]() |
![]() |
#36 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: veno xD
Imię: MoTz
Profesja: Knight
Gildia: Apocalypticans
Świat: CeLeSTa
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam pytanie bo wyslalem Sms konkursowy. Napisalem TIBIA na numer 7355 i przyszlo mi "Bardzo nam przykro ale tresc jest nieprawidłowa .prosze spróbowac jeszce raz" co to ma znaczyc ;/ czy wzielo mi kase ??
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.
![]() |
![]() Cytuj:
Tylko zeby wbił sie i posiedział z 3h popilnował porządku, a nie wchodzi na server raz na miesiac/2 miesiace. @3 up Jak to zabił cie 10 razy? Po 6 miał by auto bana^^ Ostatnio edytowany przez Rascal Alton - 25-07-2006 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
![]()
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() kurcze gdyby GM przedstawili sie(a najlepiej nasz polski GM) kim sa gdzie mieskzaja itp to moglbym sie z ktorym skumac i bym mial plecy na tibi;] hmm..tez chce zostac GM
![]() |
![]() |