|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Stan: Na Emeryturze
Imię: sorcerer 4ever
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() A ja ze swojej strony dodam to, że po komunikatach iż mamy 8 minut na wylogowanie (z sumowałęm je
![]() ![]()
#23 |
Guest
|
![]() heh cipy trzbea bylo pomyslec o tescie a nie teraz beda lagi / kicki itp dzieki cipom PADLEM DZISIAJ ;/ chcialem sobie przed wyjazdem isc na necro bo od 36 mozna mass healing dsy nie trzeba uzywac uhow to nie lag jak sam skurczybyk i ded
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Przez te Lagi dedłem dzisiaj dwa razy Brawo Cipsoft
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() O rany, jeśli TS ma większą pojemnosc dla graczy, moze kilka tysiecy, to nie biorą pod uwage wtedy lagów i kicków bo to normalne! A jesli tak nie jest, to mozliwe tez ze ci ludzie probujacy dostac sie na TS tez laguja! Więc lagi na TS to normalka, wiec nic nie mogli naprawic!
Odczepcie sie od nich! Nic nie zmienią! Zamknąc te paszcze do diabła! (wkurzyli mnie :[ ) A do tego czemu ja i inni lagów nie mamy? |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Imię: Niusiek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 69
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Skąd ma ? każdy wie że on bił sam lvl. I nikt mu nie dał @Toppic :Yee..... nOOby sobie skożystały :/ Dobrze że go usuneli i wykryli. Wy też macie takie lagi i kicki ? w tibi ?
"Artysta jest źródłem dzieła. Dzieło jest źródłem artysty." ~ Friends Above ALL ~ Ostatnio edytowany przez Rosi - 04-08-2006 o 18:40. |
||
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rosi
Sam idź po słownik ![]() @topic Ciekawe ile jeszcze błędów (na razie nieodkrytych) pojawiło się po update ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Kwas Foliowy
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
|
![]() Mi tez sie komp resetuje dziwne... ale chetnie bym calkowicie zabanowal tych co korzystali z buga bo ja dzisiaj siedzialem knightem 2h w dc i tylko 1600 golda zarobilem ( w samej kasie bez itemow)
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() W sumie sam nie wiem co z tym resetem.Sam nigdy czegos takiego nie mialem przy kicku,ale...Coz,slyszalem o jednym ktory uzywal winxp i mu przez to nawet lodowka i telewizor przestaly dzialac ;p.(no dobra,to zart).Ale zdarzaja sie dziwne rzeczy.A tak wogole to
AMIGA RULEZ!!! |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() lipnie bylobo lagi ale mam jedno pytanko czy jak ktos niee ma pacc to ma ine ouqwity czy jak to sie tam pisze;] jakl tak pisac na e-mile [email protected]
![]() Ostatnio edytowany przez Sir Czubus - 04-08-2006 o 19:43. |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() jak tak robi cripsoft to jek robi do pozondku bo jesli cos sie stanie to nie przez kogos ale i tak juz chyba wsztko w pozondkun;p:d ee nowe przebranie som tez jak ktos nie ma pacc a pisac na e-miola;p:ddzienx pozdro z szkocji ;p do Adrministartorówe;]
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() ![]() ![]() ehh jeszcze zostało pieczenie chlebków ![]()
#35 |
Guest
|
![]() Wow Niesamewite __________________________________________________ _______________ Solo ![]() the team Elf Mag ![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() @Do tych co by nie wykorzystali tego buga - rotfl, już to widze ;]
A tak wogóle, ciekawi mnie skąd cipsoft wie kto korzystał z tego buga ? Zostały cofnięte tylko 4 servery a może na wielu innych też z tego korzystali i nikt o tym nie wie ?
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Świat: Celesta
|
![]() Wiem że to głupie ale może gdy rozmawiasz z Npc to w jego pliku pokazują sie osoby z jakimi rozmawiał i tak doszli po nickach (to tylko czyste przypuszczenia). A co do kikow i lagow Dzieci neostrady... ja ich niemam
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kriss Drakum
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 60/46
Poziom mag.: 12
|
![]() OMG....
Wy nie wiecie że wszystkie rozmowy są kontrolowane??? :/ To po to aby ograniczyć wymiane passów, zabezpieczyć przed chakami, wymuszeniami.... taki power sposób na bany.... a jak nie wierzycie napiszcie se z trzy razy na trade przekleństwo na GMA i na następny dzień magiczna sztuczka! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Polska :)
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() gdybym to ja mail te kase to dalbym ja na przetrzymanie dla jakiegos kumpla, a jak sprawa by przycichla to bym sobie latal w super eq
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yeti of SIlvera
Gildia: Shallow Herb czy jakoś tak
Świat: Silvera
Poziom: 12
Skille: 43/38
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Mój kumpel z reala mówił mi że dzienki temu bogatemu npc
![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ______________ HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL PKING HAIL |
![]() |