|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Meryba, istnieje przypuszczenie, że za pseudonimem R.A.B. kryje się brat Syriusza - Regulus Black, który mógł mieć drugie imię po wuju. W końcu wiemy o nim tylko to, że został zamordowany za to, że nie wykonał zadania powierzonego mu przez Voldemorta.
edit, up. Sekundy ![]() Whoa, dla mnie pytaniem jest, gdzie jest ukryty prawdziwy medalion Slytherina. Wiem tylko to, że w tomie piątym, na stronie 134, wers 29-30 brzmi mniej więcej 'znaleźli medalion, którego nikt nie potrafił otworzyć'. Czyżby kolejna teoria potwierdzająca, że to brat Syriusza ukrywał się pod tajemniczymi inicjałami, a medalion ukrył we własnym domu?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 12-06-2007 o 21:17. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Mnie teraz ciekawi co będzie z Malfoyem. Chopak se przerąbał, teraz chyba ani tu ani tu nie bedą go chcieli co? Przyczynił się do śmierci Dumba i jeszcze spanikował i nie wykonał zadania powierzonego przez Voldemorta. Nub ;x
Ja narazie czekam 21 lipca. To będzie coś, wszystko się wyjaśni :>
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 12-06-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() A mnie ciekawi czemu wykonywali zadanie w jeziorze (4 częsć), do którego są
spuszczane ścieki z zamku(też napisane w 4 części). Zna ktoś odpowiedź? To sprawa niecierpiąca zwłoki ![]() |
![]() |