|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Solidnie wykonany fake. Poznać siłę doświadczenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń. A nawet jeśli będzie to super-hero (co zostało już zdementowane), to w niczym mi nie przeszkadza. Właściwie, to mam to gdzieś. Jestem ciekaw kolejnej części.
Wciąż mam nadzieję, że bohater zmieni zdanie, lub zostanie do tego "namówiony".
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Moge wam tylko powiedziec ze akcja nastepnej czesci bedzie sie dziac w czasach o ktorych mowil Avager.
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Ja chcieć do fake ! ^^
Btw. Też sądziłem na początku że to będzie super hero , i wybierze ten ten teleport do evul hero traning ! ^^ Ostatnio edytowany przez Kraon - 17-08-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() What ?
Czlowiek co ty pieprzysz? Toc jest glowny bohater, jest spalona wiocha, zabici ludzie , morderca i glowny boss zarazem. Jest watek jak wedruje do miasta i zabija goscia. Co ty k.urwa liczyles ze bedzie akcja oh ah sieka rzez srututu ? Toc to prolog jest Czlowiek daj spokoj.
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 17-08-2006 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiec nastepna czesc bedzie przed rozpoczeciem roku napewno, napewno NIE w tym tygodniu, moze w nastepnym.
NO JUZ KOMENTOWAC?
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() ~BumP~ xD
@Topic: Kiedy next part? =>
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Fake:
Grafika - Super Fabuła - brak oceny (prolog) Efekty - Niezłe Jak na razie dobrze. Jak byś mnie zmieścił po Mrocznej Stronie Mocy (TM) to bym był bardzo szczęśliwy (po ludzku: Umieść mnie, proszę, w fake, po stronie zła. Po trollowsku: Daj mnje do fake po złei ztronie ba jag nie to chónted)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
1: Nie ma słowa "mie", jest słowo mnie...Jak to ktoś kiedyś powiedział, nie uciekać z polaka, żeby w tibie pograć. 2:Emmm prosisz 2 razy aby dodal Cie do fake...www.zal.br Topic: Fajne, fajne...czekam na częsc 1 ![]() EDIT: Cytuj:
![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 21-08-2006 o 18:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cosik sie Kraon nie śpieszysz z next partem
![]() Szybciej bo ci pomoge ![]() Edit: Wybacz Kra... Yyyy... Znaczy Bardax... Coś mi dzisiał komputer czaszkowy fiksuje ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 21-08-2006 o 22:11. Powód: pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
C do fejka to jak narazie troche nie mam weny, ale powoli sie rusza.
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Kiedy next part? :<
czy ty nie bawisz sie przypadkiem w MiXera? (zaczynasz fajny fake i dajesz sobie spokój jak ci sie znudzi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Baradax pisałeś, że nowa część bedzię napewno prze rozpoczęciem roku szkolnego.
Śpiesz się ! Koniec czasu już sie zbliża ! ![]() Btw. fajny fake czekam na więcej
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() WWWwrrrrrrrrrrrrrr nie przypominaj mi o końcu wakacji >_<
Co do fake już komentowałem... chyba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorrka ze tak dlugo...
Ale mam problemy w rl (POWAZNE). Teraz, nie robie fake, tylko grafiki, musze zrobic okolo 20 unikalnych grafik (no moze nie az tak unikalnych). I TAK, BEDZIE nastepna czesc, I NIE nie zaprzestalem robic tego fejka. komment plxor. @Zajac: Felix, Net i Nika ownz ![]() EDIT: A, no i jestem chory, wiec nie siedzie duzo przy kompie..
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 31-08-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() joł ;> fake bardzo fajny, oceniać nie bede, dopiero jak sie zacznie coś dziać. daj mi jakas role bo nigdy nie grałem w Fejku
![]() ps. to jakis Virus panuje? też mnie choroba zbiera... zzziiiiimmmmmmnnnoooooo... O.o ps2. gdybym juz grał w tym fejku to lekko mozesz zmienic nick, ale zeby bylo wiadomo o kogo chodzi ;>
![]() Ostatnio edytowany przez Goku_Sayian - 31-08-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
|
![]() No no, bardzo ladny Fake'i
![]() Mam nadzieje że 1 część będzie lepsza i dłuuższa ![]() 9/10 Edit. I więcej akcji ^^ Ostatnio edytowany przez Marioo12 - 31-08-2006 o 14:12. |
![]() |
![]() |