![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wiem, że robił to zgodnie z regulaminem. W podpisie mam " Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD" Co znaczy Graj na non-pvp Bądź dzieckiem neostrady. < mogłem coś pomieszać > Żal- negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikająca z tego nieakceptacja rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją. Cytuj:
Chodzilo mi o wiek. Jak zauważyłeś na Tym Forum grasują także 11nastki < nastolatki > uczą sie z filmów. Ale nikt nie chce chyba żeby biegał z cipbotem i napier@$@#% ^ go z SD w plecy nie ? Cytuj:
Cytuj:
Hotkey ma dotego, że np ktoś jest bardzo podekstytowany lub gdy jest w bardzo ciężkiej sytułacji to mu się ręka trzęsie. I nie zawsze trafiłby w siebie uhem gdyby nie było cipbotu. EDIT: Mam nadzieje, że ustasfakcjonowałem was tymi komentarzami. Pozdrawiam Sowa. Ostatnio edytowany przez Sowa - 18-08-2006 o 18:39. Powód: Edit. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Oo Wiocha
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sorceser of darknes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 106
Skille: 20/20
Poziom mag.: 66
|
![]() Sowa Wez Sie schowaj pod pierzyne bo pierdolisz ..... !
Jak sie domyslam pewnie sam uzywasz tych hotkeyow wiec idz do mamy i powiedz zeby je zlikwidowali ![]() ![]() ![]() ![]() Gz farr ![]() nara all
![]() |
#24 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() @up mówiąc o koledze który go przysłał masz może na myśli mnie?? bo chucki to moj blood bro... ale go nieprzysyłałem
A co do tematu to tutaj się niezła kłótnia zrobiła.... mimo że jestem zdziwiony podejściem sowy do hotkeyów to uważam że każdy człowiek ma prawo do wyrażenia swojej opini i swojego zdania dziękuje także tym ludziom którzy mnie bronią ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
All@ Sowa ma cholerną rację, jakkolwiek na to patrzeć topic@ Gratz solówki, ale loot mógł być lepszy, a mlvl masz słaby, ja taki miałem na 37 levelu
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 19-08-2006 o 10:27. Powód: phew |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po wejściu biegłeś od razu w stronę schodów, żeby móc uciec jak coś nie tak będzie. Wchodziłeś na niepełnej manie a wiadomo, że jak Demon zechce to Ci je**nie takie hity, że nawet się nie obejrzysz i wylądujesz w świątyni. Txt w którymś momencie "Tym razem mocny był" - Demon był taki sam tylko Ty mu przed pysk wlazłeś i dostałeś za to nagrodę.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nigdy nie dostałem w dupe i nie dostane bo ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem grać a także pisać. Cytuj:
Niestety muszę Cię zmartwić to nie jest mój kolega. Nie znam go. Jedynie widzialem jego posty na tym Forum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() E forum chyba jednak nigdy się nie zmieni. Przy każdym nowym filmie zaczyna się jakaś kłótnia. Ja na twoim miejscu Sowa odpuściłbym sobie. Zapytasz czemu? Odpowiem Ci tak, po co tłumaczyć debilowi coś czego i tak nie zrozumie, uzna to za głupie i nie warte uwagi.
@topic Ja nie mam nic przeciwko CipoBotowi, ale efektowniejsze jest zabicie demka bez hotkeyów. Ofc gz. |
![]() |
![]() |