|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jakie miasto jest najbezpieczniejsze?? | |||
Ab'derdiel |
![]() ![]() ![]() ![]() |
89 | 37.24% |
Carlin |
24 | 10.04% |
Thais |
30 | 12.55% |
Venore |
46 | 19.25% |
Edron |
11 | 4.60% |
Kazodroon |
39 | 16.32% |
Głosujących: 239. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
11lvl druid robił sieczke w Ab przed depo (walil z sd i ja stalem sie jego ofiarą) Wg mnie najbezpieczniej jest w Venore Tam przynajmniej nie zabijaja tak za missclicka jak w Carlin nlub w innych miastach (to jeszcze zalezy od swiata) Kiedy depo bedzie tam zablokowane bo wszyscy uciekli do depo to zawsze mozna jeszcze wejsc schodami w górei znalezc schody prowadzace wprost do depo Czyli latwo siechronic od PK
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ab to dosyć bezpieczne miasto... a co najważniejsze dużo rózych miejsc do expienia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Ja stawiam na Thais, ale bezpieczeństwo miasta zależy także od serwera, na którym się gra. Drugim najbezpieczniejszym miastem według mnie jest Edron, tak mieszkają sami płatni gracze, i większość z nich to nie nooby ani pk, bo chcą grać poważnie i nie tracić pacca.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Heh, wczesniej nie chcialem mieszkac no ale treaz tak, czesto sa tam lurowane gs'y ale teraz nie powinno byc tak duzo, poniewaz po najnowszym upadte gs'y sa szybsze i ciezej je zlurowac, a co dopiero zabic !!!!Heh a po za tym nice miasto(najgorzej ze na jakims gownie lezy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Moim zdaniem w Kazz, bo nOOb'om sie tam nie chce lazic, a graja tam sami spox ludzie.
Pozdrówki
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() najbezpieczniejsze miasto to edron duzo hlvl a tacy to zazwyczaj wychowai ludzie i nie atakuja z byle powodu ani jesli masz missclika niestety tylko dla pac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Allenstein
|
![]() Ja obstawiam Veno, jak ktoś dobrze zna to łatwo uciec
![]() ![]() Kiedyś mieszkałem w Ab (Isara) jak ktoś łapał skulla to zawsze ktoś przybiegał, missów też się lało. eh a co do loorowania GSów po updacie sie nie zgodze... taka śliczna górka jest na przykład po drodze do mostu (kolejny docelowy punkt loorowania), a most tylko skrócił droge loorującym ![]() btw. po updacie jak GSy łapią speeda to wątpie czy będzie ich tyle co było. Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Najbezpieczniejsze miasto moim zdaniem to Ab'dendriel
Czemu?? Bo odkod tam mieszkam nikt mnie nigdy nie ganial z checia zabicia ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Moim zdaniem ankrahmun (czy jakos tak)
Bo jest tam pelno piramid po kturych mozna wchodzic i koles cie nie sieknie jak tak bdziesz biegac! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Hmm, trzy strony odpowiedzi a tylko @Kamilek@ zauważył, że przecież wszystko zależy na jakimś serwerze. . .
@ On Topic Carlin - powód : na początek dobra jest folda <- i to dot. oczywiście wszystkich światów. Natomiast jeśli chodzi o minimalną ilość PK - wcale nie znaczy to że na świecie który wybrałeś będzie tak samo. Gdzie byś się nie znalazł na Mainlandzie - powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Wg mojej skromnej osoby grającej tylko i wyłącznie na Aldorze, najbezpieczniejsze jest AB. Mao PK, a jeśli już to parę osób postara się ci pomówc. Tylko trochę niebezpiecznie jest w podziemiach z trolami bo PK mają ułatwione zadanie.
W Thais ( na Aldorze oczywiście ), zdarzają sięczęsto sytruacje typu: Ty trenujesz z kumplem koło deppo, a ktoś rzuca w was great fire ball i oboje ploniecie, albo jeszcze lepiej: robi tak, że cała ulica płonie a nisko lvl bez uh są straceni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() każde miasto jest niebezpieczne przy depo [tam się ciągle leją]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Wedlug mnie na początku najlepiej isc do Venore bo masz blisko roty i swamp trolle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Od najbezpieczniejszego:
Ab Kazzo Venore Thais Carlin Ab - niebede tłumaczył bo wszystko jasne ![]() Venore - z tymi GS'ami troche przesadzacie, w każdym razie na światach na ktorych grałem niebyło tak źle, coprawda w Venore siedzi dużo hlvl co za tym idzie jak jest PK to często hlvl, ale ogolnie PK niema dużo (hlvl korzystają z okazji na zabicie człowieka, a pk to bardzo dobra okazja), a ogolnie venore jest dobre dla każdego - swampy (tam sie dużo PK czaji, wiec uwaga), trole, roty - na sam początek bardzo dobre rozwiązanie, roty, amazonki, valkirie, ghule i nne takie ścierwa - na środek, potem może być kłopot z doborem silniejszych stworow bo BH po updacie stał sie silny (wcześniej na niego właśnie można było polować), ale potem jak sie zrobi wyzszy lvl to jest spoko - PoH podnosem ![]() Kazzo - beszpieczne miasto, ale ogolnie to dwarfy sie szybko nudzą Thais - niemiałem okazji tam długo przebywać ale kilka dni tam siedziałem, i sądze ze miasto do dupy jest Carlin - miasto bandyckie, gdzie PKerstwo to codzienność |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() AB jest najbezpieczniejsze (przynajmiej na Azurce), a z kolei Carlin króluje pod względem N00bostwa i Pe ka er stwa (na Azurce). Gdybyście widzieli te rozwałki na Azurze w Carlin... Tam nie uznają missclick, tam zawsze przyjdzie n00b na 9 lvl z red skullem i fika, tam nie ma prawa. Szkoda gadać...
Ab- Przyjemne miasto... Sielanka, mało PK, full pl, blisko zamek, kopalnie 10 min. Owszem, zdarzają się red skulle, ale to raz na....... 2 tygodnie? Pozdro Shanhaevel |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() ja teraz jestem w venore, ale po 15 levie nie wiem na czym expic
jestem druidem. Chce sie przeniesc tam, gdzie moge exspic oraz gdzie jest przyzwoity loot. Poradzcie gdzie jest najlepiej? Jeszcze jedno: jaka jest komenda przeprowadzki? |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() ja mieszakam w ab a expuje w kazz hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Według mnie najbezpieczniej jest w AB DENDRIEL lecz ja gram na Infernie i nie czuje się bezpieczny w żadnym mieście.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: Szczecin -> Polska (Venore -> Isara)
![]() |
![]() ja siedze w Venore, bo te okolice mamnaj mniej poznane i odkrywam mapke. Jest tutaj czasami cała masa PKów. W ciągu godziny może zginąć nawet 30 osób, ale później jest spokojnie. Polecam KAzz. Głeboko pod ziemie mało kto się zapuszcza i jest bliszko do podostałych miast. Jak coś to w kopalniach można nagle na guarda wpaśc. Thais mi się nie podoba, mam może złe wspomnienia. W Ab owszem mało kto PKuje, ale to troche takie odludzie. NIe ma gildi druidów, sklepy pochowane głęboko. Venore dobre jak masz już jakiś konkretny lv i nie boisz się PKów.
|
![]() |
![]() |