![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() skad oni tego kofa wytrzasneli? koles wogole nie ogarnia.... nie wie dokladnie gdzie jest polnoc...
Zreszta ten team byl bez zadnego zgrania.... zamiast nawalac sdki to mysla ze wypija dwa manasy i przezyja... totalne noobostwo... by walili na maxa sdki to by moze padl ten ferumbras, a tak to tylko oni popadali... ok nerajcie sie z tego, wiem ja tam nie pojde, to jest tylko moja opinia. W tym kraju jest wolnosc slowa no nie?:0 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
łatwo napisac , trudniej zrobic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Hmm .. Na Amerze może team by zrobił
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uuuuuuuuuuuu......... takiej jazdy to ja jeszcze nie widzialem ;DD Chlopaki z mojego serwa poszli tam... Rzeznia na maxa.... Nikt dluuuuuugo nie rozwali tego Ferumbrasa chocby dlatego ze tam nie mozna wykorzystac rzezby terenu co zrobiono z Orshabaalem.. jest malutko miejsc i wogole... szkda tych ktorzy padli ;// A.. i chyba ten Ferumbras u nas na Eterni byl pierwszym widzianym.. nie liczac test serwa... bo wszystkie filmiki ktore byly to byly jedynie z 4 demonami w final roomie bez Ferumbrasa.. aczkolwieg byc moze byl juz gdzies tyle ze go nie nagrywano filmiku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 47
Poziom mag.: 43
|
![]() Nie mam pytań... ciekawe czy go zabili... i think no xD
Super filmik ale troche nudny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() no ciekawi mnie ta nowa bron paladynow.. sprite jest moze uda sie nia z patyczkow wycisnac z 250+
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Człowieku masz pewnie z 30 level i wymądrzasz się jakbyś był EO . Sam pokaż jaki jesteś ""boski"" . Walisz z aksa ? ![]() I do wszystkich "progejmerów" zróbcie to sami a nie się wymądrzacie .
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
Imię: Rycek Damian
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zauwaz, ze te demony sa na koncu areny to jak by wszyscy na chama poszli to moze...
18:08 xxx: Zrob se szikiut i idz nasraj sasiadce na wycieraczke, zadzwoń do niej i powiedz, ze zbierasz na operacje plastyczna mozgu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ten ferumbras dostal z sd za 800 i nawet hp mu się nie ruszylo, a te demony tak spamuja gfb, że nawet za ściana sorki się nie wyrobią z piciem mf. Nie wiem jak oni rozwiążą ten problem.
btw. chciałbym zobaczyć jakby to wyglądalo na Furorze, niech Fajfun zbierze team 15 największych lvl + on sam i niech sprobuja go ubić. Zamiast ubijać 2x slabszych od siebie niech sprobuje sil na ferumbrasie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Fercio na zywo ;o masakra... filmik 10+
Hity po 800 z sd i nawet mu 1mm hp nie ubylo >.< rzeznik xD Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 24-08-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: LW
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 101
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() Pwnd huheueuehe ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niestety Furrora jest dość nowym światem i zebranie ekipy dużych levelów będzie trudne . Lepiej wygląda to na starszych światach typu Lunara , Eternia , Antica , Danubia .
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Jednym slowem pwned.
![]()
16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() pwned...
Czyli dopoki nie bedzie na Furrorze nikt go nie zabije ![]() Mysle ze tam sa najbardziej zorganizowane ekipy ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie denerwuj mnie takimi postami bo skad mozesz wiedziec jaki mam lvl ? nie mialem takiego 124 jak ty ale gram w to dlugo jakies tam lvle mialem i wiem dzo o tej grze.
Obstawiam ze pierwszy team ktory zabije go to bedzie albo aldora albo amera:d najbardziej zorganizowane grupy tam sa |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boshe co Wy z tą Furorą ?? Wiemy wiemy Taifun jest dobry , ale sam tego nie ubije . Spójrzmy , 10 najlepszych leveli z furory Taifun 253 ms , 184 ek , 176 ms , 162 rp , 155 ek , 155 rp , 141 ek ,140 ek , 135 ek , i 133 rp .
a Teraz popatrzcie na inne swiaty , jest więcęj osób ze 150 lvl + Na Antice jest 36 osob z 150 + lvl , na Furorze ledwo 6 . Wnioski same się nasuwają co nie ?
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
Imię: Rycek Damian
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Na Antice Ferumbrasa na pewno lala by gildia Dark Side (ta sama co weszla 1 raz na Ferumbras Tower).
18:08 xxx: Zrob se szikiut i idz nasraj sasiadce na wycieraczke, zadzwoń do niej i powiedz, ze zbierasz na operacje plastyczna mozgu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |