|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
kthxbye |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Polityka? O to ja już zasypiam...
Ale PO nie lubię zbytnio, tak btw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Jedyny plus Tuska to to, ze prezentowal by sie na stanowisku prezydenta/premiera lepiej niz ktorys z Kaczynskich. Co do jego polityki trudno jest powiedziec cokolwiek, poniewaz od czasu wyborow polega ona jedynie na pojawieniu sie co jakis czas z zarzutami i obrazaniem sie na PiS. Ale podejzewam ze gdyby to wlasnie PO wygralo wyboru cala ich polityka nie duzo roznila by sie od tego co mamy teraz. Do koalicji miedzy PO i PiS by nie doszlo, PO koalicji z lewica nie dopuszcza wiec i tak byliby zdani na LPR i Samoobrone. A gdyby i do takiej koalicji nie doszlo, PO musialoby zrobic rzad mniejszosciowy, a w opozycji ktora mialaby wiekszosc znalazla by sie dzisiejsza koalicja PIS-Sam-LPR. A przy takim ukladzie w sejmie zamiast naprawy kraju trwalaby klotnia i walka o wladze.
Co do poprawy sytuacji, ja bardziej licze na odbudowe skompromitowanej obecnie lewicy... Wyrzucic wszystkich starych komuchow i zastapic ich mlodym pokoleniem politykow, tylko wtedy mozna liczyc na jakas poprawe... Prawica jak to prawica raczej znowu wiecej spieprzy niz naprawi, po roku juz widac duze efekty... Oczywiscie to tylko moje skromne zdanie
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() Sama prawda w tej reklamie. Ciekawe przedstawienie obecniej rzeczywistości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Gtyk
Odmłodzenie lewicy nic nie da, ale marzyć zawsze możemy. I nie wrzucaj PiS i PO do jednego worka. @Topic Nie wiem za dużo o PO, ale zwróćcie uwagę, że PiS wybrano za gadanie, reklamy. Teraz już ta partia, moim zdnaiem, ustępuje PO także pod tym względem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Od razu mowie ze czytalem tylko do tego postu- jeśli ktoś to mówił to sorry.
Cytuj:
Powołały na wicepremiera chłopskiego tłuka, zywkłego chłopa który został wykreowany przez media po blokowaniu dróg. Powołały na wicepremiera wielce ynteligentnego R. Giertycha który stwierdził, że "zdobenOM" głosy jesli "zaliczOM" maturzystą mature i "wprowadzOM" Amnestie maturalną.Nie pomyślał jednak, że to obróci sie przeciwko nim i, że "stracOm" te głosy Poza tym kaczki ośmieszają polske. Na arenie między narodowej są raczej posmiewiskiem. W mediach wielu krajow sie z nich smieją (wystarczy spojrzec na filmiki Youtube).Nie wspomne o zdaniu "Polską nie będą rządzic dwaj kaczynscy" bullshit. Nawet jeśli są honorowymi "gościami" to nikt nie wmówi im, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Po powyższym zdaniu można pokazac ich głupie zachowania i błędy. Wiem nie każdy jest idealny ale bez przesady. A tak poza tym- Na kaczory głosowało 54+% polaków- gdzie oni są w tych wszystkich sondazach? CZemu większość jest niezadowolona? I to nie jest głupie mówienie- kaczki są be bo są kaczki. Tylko taka jest prawda. Wiem jestem młody -mam tylko 13 lat (17 wrzesnia ^^) Ale widze co się dzieje i chyba moje obserwacje są prawidłowe- dziękuje.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Thero
Nie prawda - co dwa kaczory to nie jeden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Fallen Angel
|
![]() Kaczyńscy zrobili jak dotąd tyle, że wepchneli się na ciepłe posadki w rządzie. Pragnę przypomnieć że po zwycięstwie PiSu znakominta większość polaków(w czym musiało być siłą rzeczy sporo elektoratu PiS) zdecydowało, że nie chciało by żeby Polską rządzili bracia. Tak więc zrobili kukłe z Marcinkiewicza, ale na krótko, bo o dziwo Marcinkiewicz nie chciał zrobić z siebie kukły, poczym wbrew opini polaków mianowali klona na fotelik. Ciekawe czy chociaż mu nowy kupili żeby wystawał troche zza biurka.
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Tusk to zyd takie jest moje zdanie.
Propaganda ![]() ![]() @1st zdanie nie. Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 04-09-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() To była ironia?
Jeżeli nie to widzę, że antysemityzm jest teraz kul. Może jeszcze homosów, Murzynów, słuchaczy innej muzyki, oglądaczy innych filmów do gazu? Stuknij się w łeb, bo masz kretyńskie poglądy godne 5latka. "MAMO A JA MAM ZA MAŁY POKÓJ, WYRZUCĘ BRATA BĘDZIE PRZESTRZEŃ DO ŻYCIA!!!1o11noe!" Ostatnio edytowany przez Ryłek - 04-09-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Twoje słowa się sprwadziły tak btw.
Nie lubię PO, takie jest moje zdanie i pogląd polityczny @Matek Napisałeś, że to, że bronie kaczynskich to nie poglad polityczny. Tudzież wg. mnie jest to pogląd polityczny, ponieważ mówie za kim jestem a za kim nie. @Shan Cytuj:
Jechaliście po mnie jak mucha po gównie, ze tak powiem, ale ja sie nie przejmuje i ciagle jestem za PiSem, mimo tego, ze wg. was robia dla tego kraju tylko be!!! A za wybraniem lepper na wicepremiera i giertycha na wicepremiera i ministra edukacji. Nie byłem, nie jestem i być nie będę! To tyle. Ciekawe jak mnie teraz zjedziecie!!11 Edit:Rozbroiła mnie notka u mnie dziecka imieniem, slawekmag! Oto treść: Cytuj:
Nie będę komentował twojej głupoty, tudzież manii wyższosci. (Dałem mu notkę, po jego tekście ( Cytuj:
Ciągle za dużo kb! A jak ja podaje jak ktoś ma 2mb+ w podpisie to oczywiście żeruje przez 2 następne miesiące >.< Ostatnio edytowany przez AnElKa - 04-09-2006 o 13:50. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nie, to mowisz o tym kogo lubisz a kogo nie. A ja z checia dowiem się jakie są twoje poglady polityczne. Bo "jestem za PiSem" to nie poglad.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jakto nie? A post użyszkodnika o nicku Matek? Wypowiedź Lasoocha też nie przeczytana?
EDIT: Oj, przepraszam, to to moje straszne upośledzenie... ;s Ostatnio edytowany przez Thero - 04-09-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() jak sobie wybraliście tak macie
80% populacji internautów jest przeciwko rządom Kaczyńskich, szkoda tylko że ciężko im ruszyć d*py z domów i pójść do urny no i wygrały wsioki i staruszki... Jestem prawie pewien że gdyby frekwencja była ok. 80% to PO by wygrało wybory...
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Napisałem tam, że twoje słowa SIĘ SPRWADZIŁY, a nie NIE sprawdziły... ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na koniec dodam, że to ty pierwszy wystawiłeś mi notkę, a potem jeszcze jedną. Po za tym slawekmag to nie moję imię tylko nick. A co do mojego posta, zajrzyj do słownika co znaczą takie pojęcia jak ironia, sarkazm, żart. Po za tym w sposób żartobliwy ująłem stuację Polskiej polityki.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 04-09-2006 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() niektorzy niezle próbują się podpiąć;]pisząc pis sux,no ale jedno jest racją
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ci ludzie powinni kreować państwo - a Ty wyskakujesz ze 'nie oddałbys wygranej' tak choćbyś batonika w konkursie 'kto zbuduje większy zamek z piasku' wygrał. Żal. |
|
![]() |
![]() |