|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Bo ja na pvp nosze bp UH, bp SD, 1/2 bp HMM i 1/2 bp GFB a także 2-3 magic walle i 2-3 destroy fieldy. Do tego lina, łopata, kasa na statki a reszte capa wyładowuje manasami (7-8 bp). Tak ide expic na tombach. PO co tyle? Ano bp UH to minimum na tym levelu bo gdy cie zaatakował PK to mana jest zbyt cenna żeby ja zuzywac na leczenie (lepiej gran hur, exani ter itp.). BP SD to może troche duzo, fakt wystarczy bag na zabicie ewentualnych summonów PKera/ów. magic walle wiadomo po co, a destroy fieldy głównie jak expie na skarabach żeby monki mogły przejśc jak wiadomo co skarab puści. Manasy do oporu bo nie lubie w trakcie hunta wracac się do dp, zwłaszcza że ciezko o wolny tomb xD Pozdrawiam
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
|
![]() Wierzcie mi lub nie ale ostatnio w moje ręce wpadł nielada rarytasik . 15 lvl sorc . Co w nim takiego wyjątkowego ? Ma 42 mlvl . Pewnie wszyscy powiedzą że to niemożliwe ale to jest przed upejdowy sorc ( przed update z soulami ) . Hity z hmm marne . Nie zwraca sie ( bloker + smoki i duuuuzooooo szczęścia ) , nic nie wypala . Co mam nim nosić ( EQ : Wand , K-armor ( b-robe mam w dp ) k-legs , vampirka , croco , warrior i p-ammy ) , co mam nosić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
NAJPIERW robisz jakies denne poradniki co wziac z annihilatora, a potem zakladasz temat ILE RUN NOSIC?! PARANOJA ![]() ![]() ![]() ~ 2bp manasków Food Hmmy Bye. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Crazy Fruits
Świat: Celesta
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
![]() A to forum jest chyba po to aby pomagać graczom i dlatego pytam, prawda?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Jesli na pvp grasz to myśle, ze bp uh (staraj sie uzywac tylko w razie pk-magów), pol bp sd/reszta explo, pare gfb, time ring (jesli wróg ma frezy/lagi to uciekniesz mu z tym pierścieniem), do oporu mana fluidów. Jesli idziesz na hunta to hmmy/gfb w zależnosci od potworów.
@Up Jesli masz zamiar 15 sorcem z takim eq nosic pare uh i pare manasków to doradzam napisania jaki świat i nick... ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 08-09-2006 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Powiem ci tak na no-pvp wystarcza ci z 4uhy (w krotycznym momecie potrzebne kiedy skonczyla sie mana a braknie mf) jak koniecznie chcesz to bp mf
Natomiast na pvp przydalo by sie miec minimum ten bp uh i z 2-3 bp mf oraz kilka sd ewentualnie kilka m walli (dla bardziej zaawansowanych)
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Mój kolega, 29 Knight (server PvP) nosi przy sobie 7 BP UH-ów.
Przynajmniej tak uważa. Nieźle co?
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 11-09-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |