|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Podalem tak dlatego iz jesli chcesz wbic takie skille czyli np 80 to zajmie ci to duzo czasu i sie szybko znudzisz wiec lepiej sobie troszke poskillowac troszke poexpic bo wtedy gra nie jest taka monotonna
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() dokładnie nic dodać nic ujać bo po co tracić pacc siedzieć i skillować
zastanawiam się nad wariantem 72/72 bo chyba po takich skillach już nie będe musiał skillić chociaż większość kumpli (z rl) mówi mi że od 70/70 skillic nie trzeba tak jak mówie jest to mój pierwszy knight wcześniej tylko sorc (patrz ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 11-09-2006 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Najprostsze rozwiazanie to zrobic skile 60 do 20lvla-obojetne jak czy to trenowac od 8lvla czy to od 15 to nic nie zmieni. Potem doexpic z takimi skilami do 35-40 czy nawet dalej. Powinno sie zrobic okolo 65/62 (tak jak u mnie), nastepnie zrobic skile 75 i wystarczy do konca swiata i o 1 dzien dluzej pod warunkiem, ze nei bendzie sie lazilo polowac na scaraby, guardy i blokowac demony.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 11-09-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() 20 lvl sam wpadnie przy skillowaniu. Ja tylko trenowalem od 8 lvla na rotach i 60/60 wpadlo dopiero przy 19 lvlu wiec to samo wpadnie.
Cytuj:
Na scaraby trzeba doskilowac do 80/80 ale pozniej za to wygodnie sie expi (30k/h w expie i 4k/h w kasie bez zadnego lootbaga). Osobiscie nie lubie robic lootbagow wiec dorobilem skille i expie na scarabach. Ale to nie jest konieczne. Sa lepsze expowiska tyle ze scaraby sa o tyle dobre ze nie trzeba lootbaga. ![]() A na demony to sie glownie lvl liczy. Mozna blokowac z 70/70, byleby miec 70-75 lvl. |
|
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 11-09-2006 o 21:39. |
||
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
|
![]() Na demony to lepiej expic bo 15 hp daje duzo wiecej niz 1 skill, nie mowiac juz o tym ze 15 hp sie duzo szybciej zdobywa.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() w czasie potrzebnym na skillowanie do 80/80 mozna ten 40 level zrobic 2 albo 3 razy.
Jesli doskilluje sie do 65/65, pojdzie na dworci a nastepnie na elfy mozna w tym czasie wbic cos okolo 60 levelu ze skillami ~73-75 ( moze wiecej ).
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak sie wbije skile 71/70 na 40lvl i zrobi to co napisales to statystyki benda jak w profilu.
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Jak dla mnie to nie rozumiem niektórych osób, ktore gadają, że przy slabych skillach się ciężko bloczy. Przecież to juz nie od ciebie zależy tylko od Shooterów, którzy jesli są dobrzy to na pewno ci dużo Uh nie pójdzie. Co do Skilli myśle, że jeśli nie chcesz się martwić o nie poźniej musiałbyś wbić 80/80, bo to ci zapewnia dobre expienie na Guardach i monsterach tego typu z dość małym wkładem.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Jakie Science Fiction??
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() pokaz filmik jak "dobrze" expisz na guardach
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() @up
spytaj sie Vila albo Stozka. Oni sa madrzejsi ode mnie a maja dokladnie takie same zdanie na temat guardow i sily knighta. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaaaaa ale wiesz ja moge Ci powiedzieć że jesteś poprostu zbyt noobowaty żeby grać knightem to już nie moja wiena i obsmarowywująć go nic nie zyskasz
|
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() Vil albo Stozek to tez nooby?
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() oni nie ale ty tak!
a co nimi się bronisz bo Ci zabrakło argumentów? załosny jesteś |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() bo oni gadaja o guardach dokladnie to samo co ja, tylko ja robie to bardziej radykalnie bo mnie wkurzyles swoja ignorancja. Czytaj ze zrozumieniem.
|
![]() |
![]() |
#39 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() W skrocie: guardy sa za twarde, za mocne, daja za malo expa i respia sie w zbyt malych ilosciach zeby konkurowac z dobrymi miejscowkami dla knighta.
@noobowaty: nie wypowiadaj imienia pana swego nadaremnie -.-V
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o zo chozi? acha te gardy... jak tam bylo pieknie przed kilkoma laty, acha ci ludzie-wiedza z poradnikow, zamiast z praktyki. Tibia sie zmienia moi panstwo.