|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A pozatym tutaj mamy komentowac jego wyczyn czyli zabicie zerka czy mino guarda , a nie twoje :-) Ostatnio edytowany przez Felux - 11-09-2006 o 07:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() wiesz... bo jest cos takiego jak mana fluid. Ja przy sobie mam zawsze przynajmniej 5 bp mana fluidow. Chyba ze masz 20 lv, zrobisz utamo zejdzie te 300~many i niemozesz nic zrobic :l
Ostatnio edytowany przez jubilatki - 11-09-2006 o 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
|
![]() Cytuj:
na przyszlosc bierz manaski ze soba .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion
Stan: Na Emeryturze
|
![]() *****? hmmm?
@down Watek- Keylogger? Ostatnio edytowany przez Felux - 16-09-2006 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Możliwe, że to była ironia, ale sądząc po całym poście raczej nie. Ostatnio edytowany przez Upierz - 16-09-2006 o 14:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() kolega jest akurat knajtem...
kolega jest akurat knajtem... kolega jest akurat knajtem wali z yyy aksa wali z yyy aksa a ja jestem ezzzzt a ja jestem ezzzzt a ja jestem ezt druidem i wale z RUSZCZKI wale z RUSZCZKI
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 16-09-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Witam. Nie ogladalem jeszcze filmu bo patrzac na twoj oblesny i dziecinny opis tego filmu siekiera mi z pokrowca wychodzi... Widze ze jestes taki zajebisty ze potrafisz zabic jakiegos pierdolonego mino guarda i "zenona" z sd. Bardziej efektowniejszy film bylby jakbys zabil szczura z sd i wylecialo by ci z niego ciastko. A teraz proponuje zebys kupil sobie kamere poszedl do piaskownicy z kolega, poustawial wiaderka na murku i jebal do nich z procy i wystawil ten film na forum top ten idiotow. Powinienes znalezc sie w pierwszej trojce. A teraz skroce to co napisalem wyzej - Wy*******aj z takimi filmami (najlepiej do zlobka/piaskownicy).
![]() @down Co mam do niego ? otoz to proste na*******a smieciami na forum jak gownem po polu. A ty stul morde widze ze avatar wybrales sobie celnie. Idz pograc sobie w bierki i przy okazji odwiedz strone www.zal.pl. Ostatnio edytowany przez migulu - 16-09-2006 o 19:57. Powód: blad |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() @up
a tobie co? jakas nerwica? oco masz do niego pretensje, zrobil ci cos? niepodoba ci sie film to nieogladaj, nie komentuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord-Saimon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convicted for Glory
Świat: Iridia
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() nawet go nie sciagnei nie obejze bo niema tam nic ciekawego..
w ogole po co zamieszczasz taki film tutaj.. -.- juz byś zabil chociaz dragona ale to i tak sie nie oplaca zamieszczac tutaj... ludzie po co wy takie gowna dajecie pomyslcie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() @up
m.in. poto zamieszczaja takie filmy zeby poszczycic sie swoim osiagnieciem. Jak juz wczesniej mowilem dla jednego zabicie zerka to mistrzostwo swiata, dla drugiego drag a jescze dla kogo innego moze to byc demon ![]() filmiku tez niesciagalem ![]() Ostatnio edytowany przez jubilatki - 16-09-2006 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |