|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Pan Up@
BRAWOO!! Wygrałeś rolke papieru toaletowego firmy "Osraj" w konkursie na "Post który najbardziej odbiego od zasad" @Topic: Armor: Noble Armor: do niczego nie pasuje i wygląda na kogos kto ma wymiary 120x80 Helmet: Devil Helmet: do niczego nie pasuje Legs: Demon Legs: niech zmniejszą przerwe między nogami |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Do wymiany:
GREAT AXE - najlepszy topór w grze, a wygląda jak zwykły tasak. MAGIC LONGSWORD - wygląda jak te plastikowe miecze w "Power Rangers" SICKLE - poprzedni wygląd dużo lepszy CLERICAL MACE - to jest broń czy kropidło? SPEAR - tak na moje to włócznia powinna mieć zaostrzoną końcówkę, nie? CASTLE SHIELD - takie troche brzydkie kolory AMULET OF LOSS - wygląda jak tandetny naszyjnik ze "Wszystko za 5 złotych" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2006
|
![]() Ja uważam że:
TOPORY TAKIE JAK ![]() -sickle oraz -golden sickle są wporządku ale takie topory jak: -axe-hand axe -obsidian lance -Hatchet -Halberd oraz -Great Axe są do d**y PONIEWAŻ: a.są zbyt kwadratowy ,prostackie i nie wygladaja fachowo tak jak np.Twin Axe b.nie ma b ![]() MIECZE TAKIE JAK: ![]() -Short sword -Machete -Katana -Longsword oraz: -Bright sword są chu**** z wyglądu PONIEWAŻ: a. katana i bright sword są całkiem proste wyglądaja jak pomalowane patyki a miecz taki jak np> Schimitar jest kozacki b.short sword sama nazwa short sword wskazuje<mały miecz> ale nie sztylet! to wyglada zupelnie jak sztylet c.Longsword to samo co punkt "a" no a machete sami obczajcie ![]() OBUCHY TAKIE JAK: ![]() -Club -Studdet club - Iron hammer oraz: -golden mace nie mają klasy ![]() ![]() PONIEWAŻ: a.iron hammer wyglada jak mlotek b.club mialprzypominac maczuge ale jak dlamnie gdybym nie umial angielskiego to bym pomyslal ze to mięso ![]() c.golden mace wyglada jak paleczka do uszu do piero co użyta ![]() DYSTANSOWE TAKUE JAK: ![]() -spear -power arrow oraz: -small stone wyglądają jak kut*** PONIEWAŻ: a. spear wygląda jak dlugi ..... b.power jak krótki ,gruby ...... c.a small stone wygladaja jak mauże evul RÓŻDŻKI SĄ WPOŻO więc: TERAZ CZAS NA TARCZRE ![]() ![]() -Wooden shield -studded shield -Brass shield -Copper shield -Battle shield -Salamander shield oraz: -Castle shield są zrypane na maksa PONIEWAŻ: a.nie mam wytlumaczenia do 2 pierwszych poprostu m iise nie podobaja ![]() b.brass shield wyglada jak jakis szkielet <taki chudy ![]() c.copper shield wyglada jak puderniczka mojej babci <bez urazy> d.Battle,Salamandra i Castle shield <brak opisu> BUTY TAKIE JAK: -Golden boots -steel boots no i jeszzce: -sandals<chodż ujda w tlumie> mi sie nie podobają PONIEWAŻ a. golden i steel bootsy sa za kwadraciane ;/ b. sandalsy sa nawet wpożo ![]() HEŁMY TAKIE JAK: -Leather helmet -Brass helmet -Iron helmet są nie estetyczne ![]() ![]() no i tam jeszzce troche innych...... PONIEWAŻ: a. leather helmet wygląda jak czapka zimowa -Brass jak,jak <no tak brzydko> ![]() b. jeśli nosisz iron helmet wygladasz jak górnik ![]() ![]() NOGAWICE TAKIE JAK: -Chain legs sa lipne PONIEWAŻ: a. wyglądają jak na gnoma ^.^ b.-------- PANCERZE TAKIE JAK: -Jacket -Coat -scale armor -Studdet armor śą makabryczne PONIEWAŻ: a.Jacket wyglada jak fytro zimowe b.Coat jak rozciągnięta koszyla c.Scale jak koszula na ramiączka z krzyzykami d.Studdet armor jak kwadratowa zbroja z jakiejs bajki ![]() ![]() <><><><><><><>To mój komentzarz boje sie ze zadlugi ![]() Pozdro 4all |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Axe
-Great Axe Wygląda jak tasak do ważyw :/ Armor -chain armor wygląda jak piżama nocna ( według mnie )
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Czemu tylko pare osób przestrzega tego co napisał Drzamich w pierwszym poście??!!
"Można głosowac na max. 5 itemów." A ty Memori napisałes chyba wszystko(nie wszystko ale wiecie o co chodzi) A ja już głosowałem w poprzednim poście "Proszę o nie spamowanie!!!"- przepraszam za ten offtop |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Polska!!
Imię: Reine de Lumiere
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Hatchet -poprostu deski
Great axe - balabym się to wziąść do ręki...chyba bym prędzej siebie zarżnęła niż wroga ![]() Giant Sword - sorry ale to wygląda troche erotycznie.... jak pan wibrator czy coś...taaa głodnemu chleb na mysli ![]() Demon legs - to chyba na nogi prostowane na beczce.... Ogólnie to uważam ,że większość itemów wykówał pijany kowal ![]()
Za dużo KB Ostatnio edytowany przez Princessinka - 28-11-2006 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Taj od siebie, mi najmniej pasuje wygląd:
Great Axe - powody wymieniali już inni Noble Armor - jak wyżej Vand of Vortex - po prostu brzydkie Scale Armor - wygląda tak płasko, jakbt ktoś to wyprasował, albo przygniótł parutonowym głazem. I takie jakieś szarobure, mało szczegółów. Te wszystkie, według mnie, są do wymiany. Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Chain armor - poprzedni wygląd o wiele lepszy
![]() Chain helmet - już wolałem tamty niż teraźniejszy "hełm z plastikową przykrwką" Crown armor - poprostu mi nie pasuje , już wolałem nosić knight i potem odrazu golden Great axe - już dosyć było powodów Wand of plague : przyjrzyjcie się dobrze ![]() ![]() ![]() P.S. Establej nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 29-11-2006 o 08:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() O rany... dużo tych broni.
* Miecze: - silver dagger - krótsza i grubsza wersja Bright Sworda (czyli niezbyt ładny) - dagger - igła z rękojeścią - short sword - to ma być krótki miecz, a nie jakiś sztylecik ;/ - katana - jakiś chudy patyk... i do tego prosty ![]() - poison dagger - kaktusowy kolec z rękojeścią - serpent sword - jak takie krzywe ostrze ma ranić? - bright sword - następny patyczak, dłuższa wersja silver daggera - giant sword - zabawka - magic sword - kolejna zabawka - magic longsword - i znowu zabawka * Topory: - hand axe - jak to coś może ciąć? O_o - axe - zwykła siekiera (i do tego jakieś zniszczone to ostrze, patrz lupka) - hatchet - patrz "hand axe" - battle axe - to raczej jakiś młot, a nie topór - fire axe - wygląda jakby miał rozgrzane do czerwoności ostrze - dragon lance - kijaszek i malutki grot =| - great axe - zwykły tasak, aniżeli najlepszy topór * Broń obuchowa: - club - mała jakaś - studded club - kolczasta pochodnia? - iron hammer - młotek do wbijania gwoździ - clerical mace - bardziej klucz niż buława - war hammer - nie mam komentarza - golden mace - zużyty patyczek do uszu * Broń dystansowa: - spear - to są włócznie czy zapałki? - power bolt - niebieska kredka * Różdżki: - wand of plague - trująca kosa? Michoss: No i? Nie miałem pomysłu, a daggery wyglądają jak "szpilki z rękojeściami" (C). Ostatnio edytowany przez Voit - 04-12-2006 o 22:45. |
![]() |