|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Na początku proszę moderatorów o nie usuwanie tematu.
Chciałbym żebyście głosowali tu jakie bronie najbardziej domagają się poprawienia ich grafik w zimowym Update. Głosujemy tak: Głosuję na: xxx Uzasadnienie: xxx Można głosowac na max. 5 itemów. Oto nominowani, wytypowani przeze mnie. Topory:
Jeśli uważacie że jakiegoś przedmiotu, który wam się nie podoba, nie ma na liście, zagłosujcie na niego, a ja go dopiszę. Proszę o nie spamowanie!!! Modków prosze o usuwanie spamu. Na pancerze itp. głosujemy w oddzielnym temacie.
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 12-09-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Swordy
-Silver Dagger Ponieważ w niczym nie przypomina zwykłego daggera.według mnie powinien wyglądać jak zwykły dagger tylko że srebrny -Carlin Sword Może być tylko rękojeśc za krótka -Bright Sword Niemam do niego zastrzeżen ale jakoś nie trafia w moje gusta -Magic Sword Najlepszy miecz w tibii ale niestety wygląda jak zabawka Dalej Axy -Sickle i Golden sickle Stary wygląd dużo lepszy -Hatchet Tak samo jak bs nie podoba mi się -Obsidian Lance Wygląda jak zardzewiała metalowa rurka z dodatkami Cluby -Studded club Wygląd porażka wygląda troche jak torch z kolcami -Clerical Mace Niewiem czemu ale wyglądem przypomina mi troche klucz Zbroje -Studded Armor Wygląda ochydnie -Golden Armor Ładny tylko przydałoby się troche dodatków Legi -Studded Legi Tak samo jak zbroja Hełmy -Studded helmet Wiadomo -Soldier Helmet Szarawy hełm niezbyt mi się podoba -Devil Helmet -Wygląda troche jak by był zrobiony w połowie lat 90 Tarcze -Brass Shield Żółty kolor ze znakiem peugota nie komponuje się najlepiej -Plate Shield -wygląd mówi sam za siebie słaby wygląd słaba tarcza Edit. Opisałem pancerze i bronie ale zapomniałem oddać głosu więc 1.Brass shield 2.Studded Club 3.Silver dagger 4.Studded Set 5.Devil Helmet Ostatnio edytowany przez Rooker666 - 13-09-2006 o 07:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Do żeczy. Swords - Magic Longsword. Hmm zabawka za 5zł. Niby najsilniejszy miecz w tibi ale jest najbrzytrzym. Boots - Steel Boots Czarne bryłki węgla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Chorzów
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 35+
Poziom mag.: 39
|
![]() Uważam że trzeba zmienic:
axy: hand axe wygląda jak ruska siekiera great axe ostrze ze zygać się chce swordy: rapier do dupy bright sword zbyt kanciasty magic longsword rzeczywiście zajgorzej wyglądający miecz cluby: studded club choby jakiś korzeń clecical mace jakiś nie teges golden mace wygląd jak zapałka zbroje: studded armor niedobrze mi noble armor normalnie jak gorset tarcze: studded shield tak jak cala reszta plate shield gówno jest ładniejsze scarab shield co to kłódka? bone shield czy ktoś zamawiał żeberka hełmy : leather helmet jakiś ruski kaptur czy co? chain helmt przypomina kolanko w rurach studded helmet najgorzej wyglądajacy set viking helmet spieprzyli jego wygląd dystansowe: kusza odydnie wygląda boots: bohy jakieś niedorobione sandały Według mnie najlepiej wygląda po tym updacie beho shield kiedyś taki ochydny a teraz prosze mam nadzieje że inne itemy też ulepszą Ostatnio edytowany przez Double - 15-09-2006 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() @UP czy wy do cholery czytać nie umiecie? autor wyraźnie prosi aby głosować na maxymalnie 5 itemów a nie 20.
swords Bright sword graficznie odstaje bardzo od innych... jak na moje jest po prostu brzydki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Miecze
Bright Sword Beznadzieja, sztywny i ponury, prosty jak zapałka, powinien mieć więcej kolorków, ozdób itp. Zbroje Noble Amor jw lipa jakaś ;p lepszą w paincie zrobię. Hełmy Royal Helmut Wygląd ma spoko, ale te kolory, brakuje mi tu jakiś cieni i takich tam pierdółek. Tarcze Griffin Shield Tarcza mogłaby mieć inny kształt, przecież ten gryf ledwo się na niej mieści. I też brakuje tego czegoś. Buty Steel Boots Wyglądają jak drewniaki pomalowane na czarno, albo dwie czarne lodzie, proponowałbym zmienić tylko wygląd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Bronie Dystansowe
Speary Wyglądają jak zapałki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Topory:
* Great Axe-topór wygląda jak z prechistorii Miecze: * Short Sword- co to za dziwadło ? o.0 * Katana-Czy cipsoft widział katane?!?! to wykałaczka a nie katana Buty: * Steel Boots - buty z węgla ![]() I Studded set jeśli można jeśli nie to przynajmniej zbroja -co za kiepska grafika
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Legsy
Chain legs - CO TO MA BYĆ ? Elo skate spodnie z tesco Studdet legs - oh(ch?)yda Bronie Hatchet - boże, ten sprite ma bodaj 4 kolory jak patrzatrzyłem w paincie na lupce ;s Great axe - n/c Thunder hammer - jakoś nazwa mi nie pasuje do czerwonego klocka lego ![]()
![]() |
#10 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Topory:
Hatchet-cztery kolory, czy tam pięć -_- Orcish Axe-On jest nasmarowany kremem, czy msm brudny monitor? Great Axe-pięć kolorów, duzy tasak Miecze: Dagger-Szpilka z rękojeścią? Poison Dagger-Kaktusowy kolec z rękojeścią? Giant Sword-Gumowy? Obuchy: Galden Mace-Bardziej jak kwiatuszek niż potężna broń -_- Pancerze: Green Tunic-Guma? Scale Armor-O!Deska do prasowania! Nogawice: Chain Legs-Zaiepissthe Dżinzy!!1! Knight Legs-To Legsy dla tych co mają X'y? Dragon Scale Legs-A te dla tych co mają paraliż? Hełmy Iron Helmet-NC. Tarcze Plate Shield-O! następna deska do prasowania! Vampire Shield-To tarcza czy koszulka bez rękawów? Buty Stell Boots-Przypalone ziemniaki? Golden Boots-Przyrumienione ziemniaki?
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 16-09-2006 o 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
A, i jeszcze jedno... Zauważyłem że przy którymś itemku napisałeś NC, a chyba autor WYRAZNIE O COŚ PROSI ;-)
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to tak wedlog kolejnosci
![]() 1.Chain legs-jak zmienili armor i helmet mogli tez legsy 2.Noble armor-od kad pamietam najgorszy armor... 3.Devil helmet-wielki niepasujacy do niczego 4.Plate shield-czesc plate seta ale z wygladu niewiele z tym setem wspolnego 5.Strange Helmet-rzeczywiscie dziwny dodam tez ze zmienil bym calego studded seta bo poprostu zrobil sie przestarzaly
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Tpory:
Dragon Lance (nie ma na liscie ale sam dam ;D)- jak na jedna z lepszych broni w grze wyglad ma beznadziejny... jakis prosty kijek i malutki grot O.o Tarcze: Demon Shield- jak patrze na te zolte krzywe zeby... Swordy: Magic Sword- jak na moje oko on jest troche przekrzywiony O.o Butki Steel Boots- wyglada jak jakies 2 sztywne czarne skarpety ... |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1) noble armor - Co to jest? bo z wygladu jest podobne zupelnie do niczego
2) katana - czy oni widzieli katane? chyba nie... 3) great axe - on jest z kamienia, czy ktos kto go robil tak kiepsko cieniuje? 4) cyc sword - jakis taki dziwny, niby potezny a wyglada jak zabawka z kaczora donalda 5) brass shield - sam nie wiem czemu, po prostu jakos mi nie pasuje:/
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() 4) cyc sword - jakis taki dziwny, niby potezny a wyglada jak zabawka z kaczora donalda
Cyc?? wtf?? ja bym zmienil : G sworda-> bo wyglada jak by miecz z lego ![]() Guardian halabarde-> wszystko ladnie pieknie ale oszcze dluzsze od rekojesci ![]() Scale armor->troszke niedo konca przemyslana grafa K legsy->Smieszne troszke (eminem nosi podobne ![]() wszysktie cluby sie ladne no dobra nie liczac C mace ![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() Skrót od cyclopmania sword, czyli magic longsword.... Swoją drogą rzeczywiście jest brzydki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() bright sword
zawsze mam wrażenie że się zaraz złamie ![]() great axe zawsze wyobrażam sobie ludzika który chce dźwignąć to ostrze i sie przewraca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hełmy:
Demon helmet - wygląda jakby był dla ludzi z głową jak dynie - za duży, wygląda śmiesznie Iron helmet - takie to to do niczego nie podobne Pancerze Noble armor - ilekroć na to patrzę, zastanawiam się, czemu to przypomina przewalcowaną piżamę? Topory Great axe wygląda jak tasak, do tego spróchniały Bronie dystansowe Speary przypominają zapałki Jest 5 rzeczy, jak prosił autor. Chociaż "dziwnych" wyglądem broni jest duuuużo.
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Iron Helmet
wygląda jak nocnik odwrócony do góry nogami -.- War Hammer Jak pierwszy raz go zauważyłem myślałem, że to axe. I rękojeść ma taką chudą -.- Bright Sword Niby dobry miecz a taki chudy jak ----> gówno. I to wszystko ![]()
Moja stronka internetowa informująca o zarabianiu w internecie. Zapraszam! Zarób kasę na pacca! Szybko i pewnie! CHCESZ ZMIAZDZYC WROGA ZAROWNO NA PVP JAK I NA NON-PVP????KLIKNIJ TUTAJ!! Ostatnio edytowany przez Excalibug - 19-11-2006 o 20:03. Powód: IKSDE xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
|
![]() Helmety
Dark helmet wyglada beznadziejnie Dwarven helmet wyglada jak pierwszy wynalazek Sama jak mial 6 lat Devil helmet brak komenta słow brak armory leopard armor noble armor amazon armor przeciez na pierwszy rzut oka widac ze only for women a co z płcia przeciwną?? legsy chain legsy wygladaja jak po przeorbce 6-7 noobkow studded legsow bootsy bunny slippers swordy silver dagger bone sword axe axe orcish axe dwarven axe - niekoneicznie barbarian axe predzej mlotek niz axe great axe cluby tu wszystkie chyba moga byc rody i wandy crystal wand S-rod WoV WoP Distance Spear Ammo Poison Arrow Power Bolt - powinna sie troche bardziej roznic od zwyklego bolta bo przeciez jak istnialy power arrowy to troszeczke bardziej sie roznily... Shieldy mecenarys shield rose shield castle shield co to ma byc? amazon shield wylgada jak sprasowane ufo great shield skorupa zolwia? Amulety SSA(stone skin amulet) Ringi moglyby sie czyms innym jeszcze roznic oprocz kolorku Gemy itp golden nugget mebelki mala roznorodnosc we wszystkich itemki do housa zaslony moglyby sie roznic czyms innym nie tylko kolorem ogolnie niezbyt ladne itemki flowery indoor plant runy duze podobienstwo do siebie i to jest beznadziejne klucze moga byc magic itemy zadnych - food ham w srodku wyglada jakby byly osci ryby itemki na przetrzymywanie temow/napojow zadnych - narzedzia saw ksiazki itp zadnych - itemki na muzyke zadnych - itemy na addony mino,lizardm green/red dragon leather |
![]() |
![]() |