|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() thx for all,
dzis bylem na guardach walnalem monka i zaczalem expic. szlo niezle ale nie hcodzilem za daleko od wyjscia bo nie poznalem dokladnie mojej kopalni. loot byl ok. jakis battle hammer, steel helmet i spoooro kaski. potem na spawna wbil mi sie 56 knight i 34 knight. chicialem je wyprosic-efekt oczywisty(dobrze ze gram na non-pvp), zostaly wiec ja sobie poszedlem ![]() CYA
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Profesja: Elite Knight
Gildia: Titania
Świat: Titania
Poziom: 204
Poziom mag.: 9
|
![]() @up
Osobiscie bym go skasował. W zyciu nie widzialem takiej herezji (pan typu "Samuray twierdzący ze monk padnie od 2 hitów). Prawda jest taka ze z monkiem musisz expic na guardach do tego 33 lvla, exp jest jakies ~14k/h co nie jest złym wynikiem na twoj lvl. Co do wbijania sie innych ludzi na kopalnie, pvp czy non-pvp jak bedzie chial to i tak sie wbije. |
![]() |
![]() |