|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() @Sven
Co do literatury to nawet jestem za. Tylko coś takiego jest już chyba w Karczmie Skrybów... ale nie jestem pewna ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Byłbym zaszczycony należąc do takiej grupy, gdyż lubię ogólnie fantastykę w postaci komputerowej, a jakże, ale też troszkę mniej, ale zawsze, w postaci "książkowej"^^. Fantastyka ogólnie pojęta to zdecydowanie wystarczający zakres grupy, gdyż tworzenie grupy o literaturze to zdecydowanie za dużo, gdyż świat literatury jest przeogromny(co nie oznacza że świat fantastyki taki nie jest), zbyt dużo tych gatunków literackich jak na jedną grupę, zrobiłby się zamęt. To tak, jakby zrobić jedną grupę o muzyce!
![]() |
![]() |
#24 |
Krzyżak
|
![]() No no! Widzę, że pomysł raczej przypadł do gustu. Czekam na więcej wypowiedzi co lepiej mnie uargumentuje u Droma. Tak więc nadal proszę o dalsze opinie (za! ; )
@spider-bialystok Fantastyka również obejmuje sience-fiction więc i taka literatura znajdzie tam swoje miejsce. Bez obaw. ![]() Ktoś jescze coś mówił o Dungeon Siege II - pewnie, że będzie! Mi tylko trzeba wiernych ludzi, którzy będą rozwijać tą grupę i tworzyć w niej ciekawe artykuły oraz postować. Bo to Wy będziecie głównie tworzyć tą grupę. "Ja tu tylko sprzątam" ![]() Tak więc do dzieła! Czekam na opinie (mam nadzieję przychylne) innych! Bo grupy takowej nie ma, a myślę, ż enaprawdę by się przydała... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Jestem pewny , że Drom się nie zgodzi ale pomysł raczej niezły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
No, to który wypucuje bejbe Droma? (klik) Jak wypucujecie to od razu nam grupę zrobi...
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() oO tak
![]() ![]() Jestem oczywiscie za
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Piszę się na to.
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobry pomysł, jestem za. Sign me in =]
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 24-09-2006 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Ej Picze.
Jestem byłym naczelnym paru ZINów o fantasy i jednego qw papierowego periodyka fantastycznego współtwórcą jestem. I qw swego czasu byłem qw szycha na polskiej net fantasy scenie. Sign me in qw. Taka grupa pwnd, qw. #Edit: Glamruś mówiłem Ci już że ładnie dziś wyglądasz ? I opowiadałem jakbyśmy razem wyglądali cudnie jako liderzy ? Co, pysiu? =* Ostatnio edytowany przez Gallar - 24-09-2006 o 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Jestem za, ale coś ta nazwa grupy taka, dziwna?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Glamri:
Jak mi dasz liderke moge się zająć dyplomacją z Dromem. Mam już w głowie nawet gotową petycję do niego. Co do grupy - jestem za, ale dielenie na podgrupy to kretynizm. w M&A załatwiliśmy taki problem - ciut wiecej roboty niż podgrupa, ale mnie roboty dla moda przed nazwą stawiamy np [Naleśniki] czy [Kiełbaska] - i temat o kiełbasce na 1000 różnych sposobów dostaje drugi przydomek - i mimo że nazywa się gotuj z nami - wszyscy wiedzą że to o kiełbasce ^^ Druga opcja to zbyt szeroka tematyka owszem jest zła, ale samo fantastyka myśle że jest wystarczająco szerokie żeby grupa nie padła i wystarczajaco wąskie by nie było ogólne. MAmy tutja S-F, Książki, filmy, gry i ams einnych rzeczy o fantastyce.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() SIng me in.
Mam nadzieje ze grupa powstanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Fallen Angel
|
![]() Było by fajnie, ale istaniała już taka grupa, i upadła mimo że było nas dużo, chyba tylko metal militia miała więcej osób. Rozmawiajcie z dromem, zobaczym co z tego będzie.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Jestem oczywiście za.
Można by w takiej grupie forumowe sesje rozgrywać... od dawna szukałem MG, który poprowadziłby Planescape'a albo Neuroshime jakąś... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() up: bardzo dobry pomysł! wreszcie pogram sobie w coś porządnego (jak z kumplem grałem sesyjki to zawsze cośudziwniał, że np. syropek na kaszelek podnosił wszystkie statsy o 15)
* Celoz PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU PUCU ... Ostatnio edytowany przez Celoz - 24-09-2006 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Za ?? NO PEWNIE !!! Nareszcie... Oczywiście się piszę... Och nareszcie chilp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero