![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() zagram se w to,ciekawie sie zapowiada,zalozylem se konto i jeszcze sciagnac.(o ku**a jeszcze 9 godzin do sciagniecia!!)
Bede grac chyba albo assasinem(nie lubie czołowych ataków) Albo gunnerem( ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() nie lubie za bardzo takich gier
moze dlatego ze jest za bardzo realna ![]() a zreszta jest pelno podobnych gierek jak ta :/ a co najgorsze daja ci 1 rok czystej zabawy a potem pay for play(plac %$#*^) :/
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Zbalansowanie jest dosc duze....
To zalezy tez od builda postaci ![]() Np. Grasz Warriorem, Trafisz na Maga ktorego wezmiesz na hit (bo nie ma Magic Cell i jest pure INT = ~5k hp) nastepnym razem trafisz na takiego ktory Ciebie rozlozy... a Ty nawet nie podejdziesz. Wszystko zalezy od builda... Teraz tak... Rune i Sorcererzy...sa niebezpieczni jesli nie masz Magic Cell ... Np. Taki przecietny rune na mojego warriora walil (ja War 95 vs. Rune 95) po ok. 3k - 5k jednym czarem... czyli walnol szybki spam 3 czarami = ~2 sekundy, jesli nie 1,5 sek . Szybko uzywam Potiona, i z tych 4k ktore mi zapewne zostalo... mam 4k + 8k = 12k hp (12k/17k hp) , uzywam sieci na maga, podbiegam, zapewne ma Flexiblity, to na test atakujne bez skilla... az przestanie byc "Evade" (Flexiblity) lub "Blocked" (Magic Cell) , i wtedy uzywam skilla... Rune w takim wypadku pada szybko... no chyba ze Albo mu sie czary zregeneruja szybciej albo ktos mu pomoze albo ucieknie... . Zbalansowanie tutaj jest dobre, chociaz na poczatku kiepskie... gdy Mag rozlozy Cie 1 strzalem (skoro walnie Cie za ~2k ... a ty masz te 3k hp ... ). Jeszcze raz, Zalezy wszystko od builda no i troszke od szczescia. EDIT: Zastanawiam sie czy nie isc na prywatny serw jednak, wiecej ludzi i wogole ![]() ![]() Moze ktos by chcial isc na priv ![]() EDIT2: Wiesz, RYL 1, ten serwer Globalny, byl P2P ale stal sie F2P bo za malo osob gralo -.- ... nie gadaj mi ze to jest trail, jesli nie znasz sytuacji RYLa ... I nie, nie ma wielu podobnych gier... Ryl jest moze na pierwszy rzut oka podobny do paru innych, ale pozniej juz widac ze jest inne . Ostatnio edytowany przez Avager - 25-09-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Gram w jedynkę... Serwer Athena, nick: MaX121PL, profesja - Assasin...
P.S. Dwójkę też polecam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja gram na RYL: Underground (Priv, najlepszy) - Server Maximo (lvl ~75)
Prof: Enchanter Nick: Kaszanka www.rylunderground.com jak by ktos chcial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Też możę sobie pogram... Na jakim serwie jesteś ??
Edit: Sorki niedoczytałem ![]() Ostatnio edytowany przez Max121 - 26-09-2006 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, v533 (starszy client) + ich patch (Patch Undergrounda).
W sumie prawie niczym sie nie rozni od Globala (client), serwer jest x100 albo x200... 95 lvl robi sie w 2-4 dni (jest tutorial gdzies jak zrobic sina w 2 dni na 95 ). Ostatnio edytowany przez Avager - 26-09-2006 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Ech to na razie nie pogram... Dopiero jutro... (Bo download na noc zostawię tera mi się nie chce).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak wolisz
![]() Ja mam 81 lvl enchanter (jeszcze 14 lvli i wkoncu droga wolna na czysty PvP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Zmiana zdania. Ściągło się
![]() Daj ten poradnik na sina jak znajdziesz, ok ? @Edit: Czemu nie moge wziąść ustawień graficznych na high?? Ostatnio edytowany przez Max121 - 26-09-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ustaw recznie na high ... ale nie radze bo bedzie Ci cielo...tymbardziej jesli beda walki 30vs30 ... (a takie sa baaaaardzo czesto)
Poradnik ? wejdz na strone undergrounda, wejdz na forum i poszukaj sobie Assasin Tutorial... (to wpisz w wyszukiwarce "Search") . Powinienes znalezc Sin 95 in 2 days ... albo cos takiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Mam jeszcze problem z "Game Hack Detected". Robie wszystko ta jak w poradniku, a tu i tak nadal jest :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() A ja z kolei mam inny problem. Sciagnela misie wersja na global serwa. Polaczylem sie spokojnie, zrobilem chara, wszystko jest ok. Pojawilem sie w tej wiosce Dalej jest wszystko cacy
![]() No bo chyba tak to trzeba nazwac. Bije tego stforka a dopiero po 5s pojawiaja sie hite we mnie jak i w niego. To jest dziwne bo grajac w Tibie od dawna lagow nie mialem. Mam lacze 1 MB no to chyba nie powinienem miec lagow takze i w RYLu. Co o tym sadzicie. BTW. jak narazie gra mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Tak, jak zaczolem na globalu to przypomnialem sobie ze sa lagi ;/ , a dokladniej to duzy ping... gram na PRIV i tam jest malutki ping, 0 lagow...no czasem 3 mapka padnie ;p , z powodu przeciazenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() @offtop
Yeach 301 post... Gogo next 300 ? @topic No dobra wbiłem się na serwerze Maximo... Klasa:Assasin Nick:MaX121PL Level:dopiero 40, ale czego się spodziewacie po 1h gry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Będe grał w ryla na underground teraz na nocke mi sie sciągnie ale nie wiem kim grać
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Szczerze ? Nie watpie, mam slabego kompa na duela ;p ... zawsze mi sie zacina na nim...np. albo jak sie pojawia taki napis na srodku "DUEL" albo po ktoryms ataku -.- dzisiaj mialem duel ... ja 75ench vs. 85 Sorc ... wygral bym bez problemu (Enchanter ownuje Sorca na glowe)...ale mialem freeze na 5-6 sekund... no i taki fart mial ze przezyl z gartka hp ;/... A teraz, czemu ownuje Sorca ? Sorc walnie tarcze, tak samo zrobi Enchanter ... obydwoje maja, zalozmy 8 blokow na tarcze, (Wszelkie ataki czy to fizyczne czy magiczne wchodza w tarcze = blok = -1 blok) ... wiec, walnol we mnie czarami...zostlao mi 5 blokow.. ja mu na poczatku ZNEUTRALIZOWALEM Tarcze, czyli ze 8 blokow poszlo sie je....( Enchanter ma 2 skille na neutralizacje pozytywnych buffow/czarow. Jeden klasowy, ktory neutralizuje wszystko naraz i zawsze, drugi taki ktory trzeba kupic... on neutralizuje chyba tylko 1 + zadaje dmg). Wiec zneutralizowalem mu tarcze, walnolem w niego Vampire Kiss'em (3k dmg), kolejnie Seal (nie mialem 4 lvlu jeszcze...wiec cos kolo 2k) ... i ...FREEZE... koniec, papa... (tak powiedzialem gdy mialem freeze ;P ). Po freezie akurat dostalem z Kuli ognia..i leze ... nie chcial juz rewanzu... Bede miec szybszego kompa, to sie zacznie zabawa... teraz to jest katorga...krew zalewa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Ej Avager podaj mi link do tego poradnika, bo znaleźć nie mogę :/
Na max detalach mi się na razie ani trochę nie ścina (ryl2 z resztą też) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zagadaj do mnie na gg, bo nie moge doczytac sie twojego gg
![]() aha, widze juz posta na RYLu forum walnoles ![]() (http://www.rylunderground.com/forum/...ke-more-quote/) tam jest tez topic "Just got bored..." - moj... gdy mapka padla... a ja wkurzony gdy mnie zabil milionowy raz kolejny gunner (w cholere ich) to postanowilem to zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|