|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Boshe jak mnie chlopak denerwoje , "nie bo tutaj mnie zabija" , "tutaj tez nie bo zabardzo mi nie pasuje" wogole jak jestes taki wylewny to po jaki grzmot wogole za tibie sie bierzesz... -,-
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@down: Nie rozumiem o co Ci chodzi człowieku -.- Bo to nawet śmieszne nie jest co napisałeś. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 03-10-2006 o 08:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP: Loooool ja na moim 6lvl EK mialem g helmet, legi, armor, bootsy golden magic thunder axe i blessed great mastermind shield....
@Topic: Senja !!! J fszyzdko jazne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() @up naucz sie pisać.
@Topic Skile masz mizerne i to przez to schodzi ci za dużo uhów oraz że biegasz z 2 ręczną bronią. Idź potreń na miniotaurach <zwykłych oczywiście>. Wbij skile z 75/75 i wtedy możesz expić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Skille dobij do 70/70, idz na mino pyramid i w jeden dzien zarobisz z 10k spokojnie
kupujesz 3BP uh i probujesz tomba. i nie boj sie deda, bo jesli masz takie nastawienie to sory - ta gra nie dla Ciebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
The Witcher
|
![]() Po wypowiedziach twórcy tematu widać, że przeżył jakieś traumatyczne chwile w tibii. Ogólnie to nie widzę jaki jest sens pisania takiego tematu skoro on i tak lepiej wie, iż tu go zabiją a tam będzie waste .. Wszystko co Ci doradzili jak narazie ci się nie podobało. Tak jak pisałeś, dopiero się uczysz grać więc naucz się, że tibia to tylko gra i jak chcesz się dobrze bawić to musisz do tego podchodzić bardziej na luzie. Kup promocję i idź na larvy do Ankrahmun.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo kup bron jednoreczna i tarcze, w tombach pewnie spotykasz cryp shambery czy dsy i schodzi ci na to pelno uhow, bo na ghoulach i mumiach nie powinienes miec wasta. poszukaj poradnikow dla knighta, znajdziesz wiele rad.
|
![]() |
![]() |