|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Buuuuu
|
![]() re: Storm
Open Tibia Server to taki programi dzieki ktoremu mozesz sobie zrobic wlasna mapke u siebie na komputerze i tam tez wposcic znajomych. Z tego co wiem to narazie niema mozliwosci zeby tam umiescic sworki ani NPC (tylko teren + przedmioty). Pozatym w tibi co najgorsze to niestety w wiekszosci (czyt. nie wszyscy) to Polacy ![]()
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej nie moge znaleść programu OpenTIbia Serwer podajcie prawidłową nazwe
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Hmm. Czy open serwer będzie działać jak zwykła tibia?? będzie można przenieść postacie?? czy będzie to jak oddzielny świat czy jak??
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Stan: Na emeryturze
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() Full wypas bardzo mi sie podoboa tylko tak dalej
![]()
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() ej jak coś trza testować to ja się zgłaszam na ochotnika do miasto jest super ale zobaczymy czy wszystko ci tak wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Jak to takie fajne to podzielcie sie tym moze macie jakiegos linka ?
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() patrz na pierwszy post tam mash coś do kliknięcia
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() eee. Jak to działa?? DAj przyklejony w kt.órym uczysz jak działa TOS
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() napiszcie dla Mnie na privata jak i gdzie to sciagnac...
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Matkus.
Ja mam problem związany z Open Tibia Serwer. Robie mapke. Niby jest wszystko pięknie. Ale kiedy ją zapisuje (!s) I czekam aż okienko DOS'a się zamknie. Ale kiedy później chcę otworzyć tą mapkę. To wyskakuje błąd. Dlaczego tak jest ? Jak poprawnie zapisywać mapki ? I jeszcze jedno. Po zainstalowaniu Otserv nie miałem pliku "items.txt" O odpowiedź proszę Matkusa albo innego Admina lub Moderatora. Z góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
#31 |
Szara eminencja
|
![]() re:up
W sumie nie powinienem odpowiadać na Twój post, jako że o odpowiedź prosisz osoby, do których ja się nie zaliczam. Ale co mi tam. Mówisz, że wyskakuje ci błąd. Rozumiem, że mamy zgadnąć, jaki? Kontynuując, mamy zgadnąć także wersję OTS oraz twój OS, czyż nie? Co do list przedmiotów, masz je tutaj, łącznie z paroma innymi rzeczami dot. OT. Anything else? |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Całkiem spoko, ale zauważyłem błąd: tam gdzie ten magic longsword leży, jest podwójny stół, tzn stół na stole... 8)
I jedna prośba: mógłbyś uploadnąć tą mapę? Chętnie bym se na niej pograł lol |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hehe fajny pomysl z tym ale mi tylko 4 screeny odpalilo
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() hehe fajne nawet zdjecie wyszlo gratz
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() bardzo bardzo fajny pomysł!!
gdyby CIPowie takie pomysły mieli to by tibia miała lepsze mapki ![]() Chwale ciebie i twoją mapke 8)
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#37 |
The Witcher
|
![]() Ja proponuje zobaczyć co stworzył Excessus czyli jeden z Tibijskich GM.
Mapki by Excessus - to jest naprawdę coś wspaniałego .. Jeszcze jeden link do forum, na którym możecie pogratulować wspaniałej roboty dzielnemu GD ^^ ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Według mnie super.
![]() Wielkie GRATZ!! A propos ile czasy to robiłeś?? |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Może mi ktośpodac link strony z jakiej można ściagnać ten program??
Humm zastanawiam sie jak już zrobie taką mape to jak moge udostepnic kumplą żeby grali?? Czy to musi być w sieci lan czy nie?? Jestem bardzo zaciekawiony jak to działa czy może ktoś to opisać dokładnie?? PLX
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() KAPITALNE!!!!!Hociaż można sie dopatrzeć kilku niedociągnieć ale ogulnie jest wypaśnie
![]()