|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Kilku z was to bajkopisarze... Nie lubię jak ktoś kręci i robi ze mnie idiotę. Że niby uwierzymy w to, że ze 102 lvl wypadł DSM i bp, w którym było wiele dobrych "żeczy". Podstawą zaprzeczenia możliwości istnienia takiej sytuacji jest to, że nie znam nikogo z tak wysokim lvlem bez aola
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() A Ja moim 8 sorcem na Harmoni (non-pvp) ubilem Bubble i wypadl mi magic long sword. Wiekszych bzdur nie widzialem -.-
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() 30 master 10 palkiem poleciał z niego k arm i miałem radochę.
Ja na 1 lewelu zabilem zajonczka pacze a tam marchew poszlem jom odlorzyc do depo a tu wyskakuje szczur co mje det potem zadzwonilem do mojich kumpli z gildi duze lewy 13 i 17 i go zabili i wypat z niego ser i robak Ostatnio edytowany przez Upierz - 01-11-2006 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Z resztą, pomyśl, pada 102 EK na redskullu, nie nosi AoL bo po śmierci traci i AoL i przedmioty. Nosi więc Platinum Amulet, DSM (albo coś słabszego), Knight Legs i jakąś broń dwuręczną, RH i boh... Chyba, że walczy na wojnie i ryzyko śmierci jest wysokie, wtedy nosi knight set, warrior helmet, boh i dwuręczną broń. Aha, przed przymiotnikami w stopniu najwyższym w języku angielskim używa się przedrostka "the" tak więc "the best pk". Dość dawno temu zginął EK na około 110 poziomie. Nosił AoL i całe swoje eq, nie był świadomy, że na RS traci się całość łącznie z AoL, no i miał problem... Ale to jeden jedyny przypadek. Ja zwykle rzadko pkuję. Na Securze mój rekord pk (jeżeli tak można to nazwać) to 36 druid zabity smokiem. Kradł mi exp i loot, miał za swoje. Na Galanie (25 druid mlvl 33) mój solo rekord pk to solo: 28 sorc, w teamie 56 ek (zabity przeze mnie wraz z moim protektorem 104 ek po tym jak mnie zaatakował, ale to było dawno). Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 01-11-2006 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() 34 ed - z sd -
45 sorcer - celowałem na ślepo w kazdego z hmm ( depo) i wypadlo na niego bo byl pierwszy na liscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() w teamie: 114 rpek, 131 ek, + kilka war fragow ;P (kiss relictus =*)
solo: 45 knight (boszki + v shield), 64 ed (boh), ~70 rpek (sux loot), i jeszcze DUUUZO 40-55 lvli ale z sux lootem xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() Team: 10 sor, 14 sor, 19ms ubija 32ms i 32s (osobno)
; ) Naj3bani team _/ on inf |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na emeryturze
Imię: Gladiator major
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() noob charem 14 lv ubilem 60 ms na afk (ale kumple dawali mi pod nogi sd wiec byla to szybka akcja)
noob char 12 lv ubilem 2x 40 knighta tego samge, jak? 2x afkowal na slimach w venore ![]() a obenym druidem 40 ek nie afk i 43 druid (na boice lecial na rotworamach)
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
|
![]() moze dobrze by bylo zebyscie przy swoich postach zapodali od razu wiek ?
wtedy od razu bylo by wiadomo z kim mamy do czynienia... jak wogole mozna zakladac taki temat ? czytaliscie manuala ? wiecie jaki jest cel tej gry ? pozdrawiam :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() O mój boże...
Jak mozna zabic 14lvl +- 100lvla? zmarnowalbys kilka bp SD, bijąc go po 20/30 z SD [LOL], zakladajac to 1400HP elite'a podzielimy to 1400/20 daje 700 strzałów, co daje jakies 35 plecaków sd, co daje jakies 210k, pisać cos o mlvl required czy juz totalnie dalem OWNAGE PLX? 60MS ma jakies 450 zycia, do tego wliczając ze bijesz z sd po 20 stwierdzasz iz byloby to 22 runy. waste plx? Moj best? gram teraz EK, więc trudno dokonywać [samemu] super wyczynów.
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 08-11-2006 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() @up
No 40 to chyba minimalny hit z sd... Hmm... Zabiłem 65 knighta i 48 druta, gdy afkowali pod pustynią, swojim 20 paladinem Tą postacią zabiłem także aktywnego 30 rycerza. Lott na Skarze to : 3 Bp Uh, Dragon Hammer, 5 bp Blanków. Na Shanerze 6 razy wbijałem red skulle niższymi lvlami, z czego wypadały mi raczej bezwartościowe śmieci i raz Crown Armor z 8 lvl'ka ![]() Tutaj link do innego pkingu na Shanerze: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13579 Na Hibernie zdobyłem poprzez mordy skull stafa, ale tam jest to bezwartościowe ;/ Ostatnio edytowany przez Ri'Pablo - 08-11-2006 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() A ja ubiłem moim 8 lvl sorciem z wanda... 129 ED... pewnie robił uhy..(hahaahahahahahahahahaahahahaha) a na serio to poszlem moim 30 sorciem na deserta.. majac 1 bp ihow.. i 1 bp manaskow... i zabilem wszystkich... heh.. wiem ze mailem o 10 lvl wiekszy ale... od czego sie ma summony.. 2 orci bersersyki .... i jazda..heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Imię: Melforix'Qix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Crazy Druids
Świat: Silvera
Poziom: 14
|
![]() muj best pk ... eee.....dedlem brazola level 92 Druid
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Podszedlem 13 sorkiem do 45 najta. Zapytalem "form?"
On odpowiedzial "Br!" Chcialem zrookowac chara, a wiec go zaatakowalem, a on zaczal uciekac. Wkoncu wpadl w slepy korytarz, bylo to bodajze w kazz, zastawilem sie parcelem i go ubilem. Wylecial mi p-arm >.< A co najlepsze, darl sie tylko "NO PLX" |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Co miałbyś o mlvlu napisać? 60 MS ma 445 HP i hity będą większe niż w przypadku knighta, bo nosi słabsze eq. Przeciętny strzał ~75dmg, co daje 6 run. Może i waste, ale zawsze jakaś zabawa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Ja zabiłem 10 lvl z 8 lvl (mój kumpel) typa 38 knighta który nie był afk ale skilował i nie miał przy sobie broni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Świat: Thoria
Poziom: 130
|