|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o profesionalnej versji tego programu? | |||
Lepsza |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 40.00% |
Troche Lepsza |
9 | 25.71% |
Taka Sama |
4 | 11.43% |
Gorsza (jak to się stało?) |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Szkoda, że nie nowe outfity... Ogólnie jest good...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Wow
Po pierwsze sciaga sie tak szybko ze nie zdozylem wlaczyc glosnikow ![]() ![]() ![]() Po drugie to jest extra!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HIHI ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Program jest super ale jest 1 problem
![]() + ![]() = ![]() przyciemnilem tak jak powinno byc ubranie ale włosy dziwnie wyglondają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Zmień odcień żółtego plax? @Program: Ciekawiej troche od tamtego, ale wciąż nie to. Choć start jest dobry. Ale popracuj troche nad językiem programowania i roziwjaj program - a będzie git ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pracuje nad wersją pro2, więc
Piszcie co dodać/zmienić w programie a w drugiej częsci profesionalnej sprobuuje to zrobić: -Dodałem wybór nazwy zapisywanego pliku -Dodaje więecj itemków -Dodaje więcej podkładów(trawa itp) -i jeszce inne rzeczy Teraz wy co chcecie: PS: Dajcie linka gdzei znajde otufity z 7.8 lub sami je mi przygotujcie plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ja może zapodam zipy z outfitami pokompletowanymi (ale nie wszystkimi, o zgrozo...), tylko będe miał wolną chwile.
Edit: A tak w ogóle, ściągnij se editora z mojego podpisu ![]() Edit2: Krasnoludy! http://rapidshare.com/files/9922/Dwarf1***** Model http://rapidshare.com/files/9984/Dwarf2***** Kolory
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 20-10-2006 o 10:58. Powód: outfit dwarfa |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, czy mógł bym twój program dodać do achriwóm z drugą częscią programu?
Twój program (nic w nim nie zmienie) jako takie dodełnienie tego co nie dałem... ;P ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Kapłan Preclanski
|
![]() To nie mój program
![]() Poprostu traktuje siebie jako żywą reklame. Koleś co go zamieścił na forum (nie tym) nic nie mówił o zakazie rozpowszechniania ![]() Pozatym, ten editor to rewolucja! Sam się zastanów nad tym A tu, masz elfy: http://rapidshare.com/files/10288/Elf1***** model http://rapidshare.com/files/10296/Elf2***** kolory Edit Kultyści http://rapidshare.com/files/10550/Cult1***** Model http://rapidshare.com/files/10558/Cult2***** Kolory @Down Ech...Ja tak oznaczałem kierunek A może być, Folder: Elf Foldery: Left Right Up Down Pliki: 1 2 3 To by pomogłu użytkownikowi hmh? @Down again Ale przezto ja mam problemy ![]() Wyśle Ci JEDEN outfit podzielony jak mówie, zobaczysz czy może być.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 20-10-2006 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mi dajesz sprity to prosze, nazywaj je np: elfy f1, f2 a ich kolorystyke inaczej: fk1, ek2
edit: bo jak wszystkie mają taka sama zawa lub mają znaki typu = to program ma problemy edit2: Nie oznaczaj kierunków bo rzez to mam błędy plx Dawaj jak wzceśniej pisałem, jak ktośszuka sprita to weżmie wybierz i zmieni podgłąd ze spisu na miniaturki więc plx nazywaj jak prosiłem PS: Daje cię w autorach z podziękowaniem za pomoc w spritach Ostatnio edytowany przez Shylios - 20-10-2006 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Ja juz niemoge... Co bedzie nastepne? Sklejanie? A nie.. do tego jest OTS ME... A moze program do wymyslania fabuly...? Wtedy to zrobienie fake'a to nie problem... ;/
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
;P pomyśl że nie każdy ma gimpa lub niekażdemu sie chce szukać grafik itp... A tem program skraca czas przygotowywanie ;P Nowicjusz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kto tu noob? Ja nie widze zadnego nooba... Ja niemam nic przeciwko wyszukiwarce grafik... Ale kolorowanie to lekka przesada... Gimpa mozna sciagnac z ponad 10 stron... Dla mnie glupota jest uzywanie takiego programu, bo ja z Sezem standardowa metoda robimy outfity. Mamy z tgo satysfakcje ze umiemy cos robic. Nie lubie poslugiwac sie zadnym programem wyreczajacym. To tak samo jak z OTS ME pomoga w bardzo duzym zakresie... Do kogo to bylo ten nowicjusz? =[
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, niektórzy nie chcą gimpa lub nie umią się obsłużyć...
Sorki za beszt ale poniosło mnie, poniewarz bardzo się staram nad tym programem a nie lubie jak ktyoś krytykuje moją cięrzką prace... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jezeli sie nie umieja obsluzyc to poradnik jest od tego :>
Ehh.. znam to jak ktos sie stara a oni krytykuje... Podobnie jest z fake'ami ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc prosze o mniej krytyki a więcej poparcia, przecierz jak robisz fake to tobie to też pomoże bo program, jest mały nie zajmuje tyle ekranu co gimp i jest łatwiejszy...
I przy okacji ni wykolortujesz sobie ludzi ze swojego Podpisu |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Nie no, to jest lepsze niż sądziłem.
Ale jakbys był na tyle łaskaw żeby dodac 7.8 outfits to poprostu rox ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pracuje na drugą częscią wersji profesionalnej gdzie będą outifty z 7.8
|
![]() |
![]() |
![]() |