|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Politologia/Lekarz/Akademia Morska lub coś normalniejszego jak Prawo i Administracja na UG
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() e tam, mam 21 lat ale co mi szkodzi:
PO studiach w Gd chcialbym zostac audytorem bezpieczenstwa informatycznego i wstapic do organizacji ISACA. Po malej praktyce w jakiejs firmie zbiore pare osob i wspolnie z nimi zaloze wlasna. Pozatym na 3 roku infy pojde na zaoczna psychologie tak, zebym potem mogl prowadzic zajecia z profilaktyki uzaleznien i podobne. A moim marzeniem jest zdobycie trenera NLP u najlepszego fachowca na swiecie ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() A ja na księdza, tak jak mój Tata ^^
![]()
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() @Hiey jak się nie wyksztaucisz, zajmiesz się uprawą ziemi i pójdziesz w politykę, to masz szansę zostać wiceministrem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tłumacz (w przyszłości może przysięgły) - Języki
Polski, Angielski, Japoński W Wolnym czasie pisarz
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic : archeologia moze...albo historia.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Thero, Ty mnie nawet nie strasz...
![]() ![]()
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będe sobą.
A reszta? Bóg jeden wie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Lubię biologię, może najpierw LO, a potem Akademia Medyczna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już dobiję za dwa lata ćwierćwiecza, to zostanę kimś tak wspaniałym jak Pan Prezydent!
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wyksztalconym bezrobotnym / betatesterem w dziale obslugi klienta firmy wyspecjalizowanej w dystrybucji tanich napojow wyskokowych barwy czerwonej.
A tak na powaznie: zatrudniony jako ekspert od bezpieczenstwia w sieciach.
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Narazie zwykłym szeregowym bede, a później startuje do jakiejś szkoły podoficerskiej (w Poznaniu), albo oficerskiej (Wrocław). Czas pokaże...
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shanhaevel: biologia... już dawno znalazłem w niej to wewnętrzne fuj... A task dokładniej to miesiąc temu, jak dostałem 2 ze sprawdzianu diagnostycznego, sprawdzającego umięjętności nabyte w szkole podstawowej... Których ze względu na moją nauczycielkę przyrody z podstawówki miałem niewiele... A dlaczego? Bo jekcja wyglądała tak: 10 minut nauczycielka pytała/robiła kartkówke, potem 30 minut gadała nie na temat, a na koniec 5 minut mówiła nam co mamy się nauczyć, bo będzie pytała. Jak ktoś czegoś nie rozumiał i się spytał, to ona go odsyłała do... rodziców!
@topic: będę studiował prawo i zostanę sędzią albo prokuratorem... będę wpędzał biedne duszyczki do więzienia... BUHAHAHA! <szatański śmiech>. A tak na serio, to sam nie wiem... Może medycyna? Może prawo? A może zostanę pilotem i zrobię zamach na wieżowce które staną na miejsu WTC? <joke>
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Hez-Hezron
|
![]() Zostanę sędzią w Kongregacji Kardynalskiej Świętej Rzymskiej i Powszechnej Inkwizycji Sacrum Officium i zrobie porządek z tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam nadzieje, ze pujde do szkoly wojskowej. Na pulkownika i wysadze wszystkich karmicieli troli hahha.
Lub jak nie wyjdzie Astrofizykiem. (ah jak ja lubie atronomie XD) I bede walczyl z kosmitami na kamienie buhahaha. Albo na lotnictwo. (bede spitfajerem lecial^^) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() A ja może zostanę klawiszem... Od fortepianu
![]() ![]() A na serio to bedę managerem w Porsche ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() owocem jogobelli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Samochodem.
Tak na serio to myślę o pracy związanej z przedmiotami ścisłymi np.lekarz,farmaceuta... ![]()