Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-11-2009, 08:19   #4021
Wesolski
Użytkownik Forum

Wesolski's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon Pokaż post
No ja jestem ciekaw, kto "by się obsrał koprem".
Siema Akon!

Nie mogę w to u wierzyć że nawet i ty tu piszesz ,

/Wesol

PS: Lesiu GG
Wesolski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-11-2009, 09:23   #4022
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2009
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
No chyba z angielskim też w plecy, zresztą sory poprawie się Ty musisz czytać coś razy pięć, pozdro! nie pisz już do mnie błaźnie, bo nie lubię Cie :<

@edit
idę spać, pozdro noł lajfy! ; D
Co to za odmiana szefie "Moronie"??

Tylko nie bij mnie na forum plax !!

@noł lajfy!
Widzisz zostales wyjebany z servera i nawet ci to na dobre wyszlo, pewnie teraz rzadzisz w RL yo!

Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 09:31.
Canabis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 09:26   #4023
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xBardolekx Pokaż post
Powiadasz o języku polskim na forum, tak? No więc zaczynamy od sprawdzania twoich umiejętności.

1 akapit.
klucic? Co to znaczy? Ale to nic, podejrzewam, że chodziło o słowo kłócić..

5 akapit.
Fail. Anglii, nie Angli.
specialnie?;o Kolejna literówka czyyy...?

7 akapit.
Jeszcze raz... Co znaczy usunolem? Chodziło ci o usunąłem?

I w ogóle, po kiego grzyba robisz spację przed każdym przecinkiem? Po każdym otwarciu nawiasu? Nie ogarnąłeś jeszcze tego, że są to błędy?

Kolego, jak chcesz komuś cisnąć, że pisać nie umie, bądź chociaż pewny, że sam tych błędów nie popełniasz co? Bo takich 'failów' nie cierpie najbardziej.
Albo mi się wydaje, albo on pisał o j. angielskim? Hmmm...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel Pokaż post
hue hue, chyba idziem na auree
Alberto też mi to pisał... Jakoś nie jestem specjalnie za osobiście, ale i tak ma RSa jeszcze. :-)
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 09:27   #4024
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

@Angelos.

Zacznijmy od tego, że nie musiałeś się burzyć skoro to nie Twoje napisy, a po prostu napisać coś w stylu "Nie ja robiłem napisy, sorry za błędy". Idąc dalej tym tropem patrząc na błędy w języku polskim wydaję mi się, że wtedy z Twoim angielskim też nie jest za dobrze, więc tak czy siak, lepiej daj to do korekcji przed odsłoną całego filmu.

A co do plucia, to takie rzeczy wynosi się z domu. Mam nadzieję, że mama nie dawała Ci tak pić jak byłeś mały... .. ale koniec wrzutów, bo nie na tym rzecz polega.
stary 06-11-2009, 09:44   #4025
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Domyślny

@up

Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty
myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac
__________________________________________________ ____________________________________

--- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później ---

po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc

po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy

po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi.

po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg.

po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja...

po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga.

po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem.

po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA

po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie...
byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy

po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi

po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY"

wez to wklej i podp
podpisz sie Anonim

YO!

Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 09:48. Powód: Automerged Doublepost
stary 06-11-2009, 10:13   #4026
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Canabis Pokaż post
Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral,

Uśmiałem się.
stary 06-11-2009, 10:27   #4027
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leslaw Pokaż post
Kto nie gra w tibie ? Sory, ale to od was np. Kura odchodził i takie tam.. a czy zeby pkować muszę siedzieć cały dzień na kompie ? Po prostu ustawiam Gather time, ustawiam ludzi i mass log po paru minutach, znika 15 i idziemy albo dalej orać, albo spać proste
No, to powiedz mi po co gość od was dzwonił do mnie i pytał, czy chcemy OB na OTS z wami, bo wam się nudzi?

Człowieku nawet nie wiesz jak żałosny jesteś.

Edit:
@ Angelos
Skoro tak innych oporowo poprawiasz, to wiedz, iż:
a) nie stawia się "spacji" przed znakiem interpunkcyjnym;
b) wyraz "kłócić" piszemy przez "ó", nie zaś "u";
c) przymiotniki piszemy z małej litery (tj. "Polskiego" jest błędem)
d) pisze się "Anglii", a nie "Angli"

Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 06-11-2009 o 10:36.
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 10:34   #4028
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Domyślny

Cytuj:
siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha

Sam to Nazwij
stary 06-11-2009, 10:41   #4029
J.Rabbit
Użytkownik Forum

J.Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Puławy

Imię: Xaaro
Poziom: 171
Domyślny

Niedługo ktoś chyba dekalog napisze. Poluzuj sznurki od dresów trochę toksong bo się strasznie spiąłeś.

@Wiszu: zamiast podczas update wyjść na dwór to Ty jeszcze w cs'a muliłeś xD hahua.
stary 06-11-2009, 10:46   #4030
Endrju88
Użytkownik Forum

Endrju88's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Angelos, nadal jest pare błędów w filmiku Mam nadzieję że wersja finalna będzie od nich wolna.

Lavio, jak będziesz miał chwilkę czasu to proszę żebyś się na gg odezwał, najlepiej jutro albo w niedzielę.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron
18:23 Boskonovitch [104]: nono
18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish
Endrju88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 10:51   #4031
Canabis
Użytkownik Forum

Canabis's Avatar

Domyślny

@2up

BO JESTEM NOLAJFEM !!!

Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 10:57.
stary 06-11-2009, 11:50   #4032
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Endrju88 Pokaż post
Angelos, nadal jest pare błędów w filmiku Mam nadzieję że wersja finalna będzie od nich wolna.

Lavio, jak będziesz miał chwilkę czasu to proszę żebyś się na gg odezwał, najlepiej jutro albo w niedzielę.

Ja będę na uczelni, więc będę dopiero w niedziele wieczorem.
stary 06-11-2009, 12:09   #4033
Wiecznyodpoczynek
Użytkownik Forum

Wiecznyodpoczynek's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska

Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez J.Rabbit Pokaż post
Niedługo ktoś chyba dekalog napisze. Poluzuj sznurki od dresów trochę toksong bo się strasznie spiąłeś.

@Wiszu: zamiast podczas update wyjść na dwór to Ty jeszcze w cs'a muliłeś xD hahua.
W CS grałem z Bardolem przez max 30 minut
I jak już flameujesz, to mógłbyś zauważyć, że status na gg/msn zmieniam raz dziennie, może dwa. o.O
Wiecznyodpoczynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 12:15   #4034
xBardolekx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos Pokaż post
a ja mysle , ze jak bierzemy sie za pisanie na forum , to przed zalozeniem konta uczymy sie jezyka Polskiego.

Najlepiej przepisac kazde slowo po 100 razy , zaczynajac od:

Pisze sie WTEDY , a nie W TEDY
...

to takie proste , prawda ?
Cytuj:
A , i tak zupelnie przy okazji...

Pisze sie PORZADNIE , a nie pozadnie
....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Albo mi się wydaje, albo on pisał o j. angielskim? Hmmm...
to chyba jednak nie? aaa co tam, flame on: TIBIA CI NA MUSK PADLA ZE CZYTAC NIE UMIESZ?! flame off.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
Edit:
@ Angelos
nie jesteś fajny, ja to pisałem wcześniej ;<
więc pamiętaj synu mój...
O kolorach białym i czerwonym,
o symbolach orła i korony,
bo w pamięci jest siła zaklęta,
więc pamiętaj synu mój..
xBardolekx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 12:15   #4035
Jaz
Użytkownik Forum

Jaz's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Morgana, Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
Rozumiem fakt, że można popełnić lekkie błędy, ale na pewno nie tak rażące jak you (ARE? Present Continuous plxxxxx) fighting albo people (to samo) standing .. albo co znaczy enter the new hope? ;d
Lepiej rób po polsku niż pisz Kali pić, Kalli jeść.

Po drugie po co piszecie, że walczycie o free morgane jak jesteście pk team'em? For better place for you and me? I czemu zaprzeczacie samemu sobie? Mówicie, że pekujecie dla zabawy, a filmik mówi o tym by zdobyć server. ale.... wykonanie filmu w miarę godne podziwu.
Odezwal sie kurde miszcz inglisza
Jaz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 12:40   #4036
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Domyślny

Nie czuję się miszczem inglisza, ale nie robię tak rażących błędów i zastanawiam się nad tym co piszę, by to miało rENce i noKi!
stary 06-11-2009, 13:31   #4037
Angelos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek Pokaż post
No, to powiedz mi po co gość od was dzwonił do mnie i pytał, czy chcemy OB na OTS z wami, bo wam się nudzi?

Człowieku nawet nie wiesz jak żałosny jesteś.

Edit:
@ Angelos

Zapomniales podac jeszcze numer buta , fiuta , rozmiar i srednice.

@Lavio
Nie jestes za stary na takie odzywki ? chlopie , na studiach jestes a wymyslasz bluzgi na rodzine... masakra...
Angelos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 13:42   #4038
kamba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2006

Poziom: sto
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
@up

Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty
myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac
__________________________________________________ ____________________________________

--- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później ---

po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc

po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy

po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi.

po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg.

po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja...

po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga.

po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem.

po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA

po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie...
byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy

po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi

po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY"

wez to wklej i podp
podpisz sie Anonim

YO!

Inaczej tego nie da sie napisac ;D! OWNED
kamba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 14:32   #4039
Kakej92
Użytkownik Forum

Kakej92's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2008

Imię: Kakeej
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN Pokaż post
Kakej nie wiem czy pamietasz jak Ci pisalem ze do Flow nie dostaniesz inva, a ty pewnie mnie wysmiales....

I teraz pytanie: nie wiem czy chcesz aby traktowac cie powaznie czy nie ale zachowujesz sie jak dziecko w Tibii. Jestes jak chorogiewka i kazdemu mozesz wbic noz w plecy bez najmniekszych skrupulów i pozniej prosisz, bo bys znow wrocic chcial. Chlopie nikt juz Ci nigdy prawdopodobnie nie zaufa i nie potraktuje powaznie. Ja wiem, ze ty tego nie tratkujesz powaznie bo chcsz tylko pozabijac, no ale sie zdecyduj w koncu na czym ta gra dla Ciebie polega i jak bawisz sie w zabijanie to nie pros pozniej o zaproszenie do gildi ktora mysli troche innymi kategoriami.

I nawet nie zaprzeczaj ze nie prosiles, bo moze nie kazdy o tym wie ale tak wlasnie bylo (wiem to od "gory")
Przedstaw się Przynajmniej jak nie chcesz publicznie to napisz mi na prive

Cytuj:
Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter.

Kto powiedział, że ja chce żeby mi Akon wybaczył? Może i chodziło mi to po głowie, ale jak widzę poziom intelektualny Waszej gildii to mi się niedobrze robi. Wystarczy, że ktoś nie jest z Wami w gidli, albo teamie to od razu mu bluzgacie i nie wiadomo co(Tak samo było z Izą). A Eter, to nigdy nie chciał mi pomagać, bo zawsze mówił że jak ja coś od*******am to sam muszę sobie radzić . Na iridi było co innego niż tutaj. Myślisz że jakby Akon mi wybaczył to byście mnie zabili bez konsekwencji ? Skończ, nie ośmieszaj się ^^

19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen.
19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE
19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty
19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA
Kakej92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2009, 14:59   #4040
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Lavio
Nie jestes za stary na takie odzywki ? chlopie , na studiach jestes a wymyslasz bluzgi na rodzine... masakra...

O ironio, sam zacząłeś wrzuty na rodziców, a teraz takim czymś się bronisz.. BOŻE TY WIDZISZ, A NIE GRZMISZ!

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania