![]() |
#4022 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko nie bij mnie na forum plax !! ![]() @noł lajfy! Widzisz zostales wyjebany z servera i nawet ci to na dobre wyszlo, pewnie teraz rzadzisz w RL yo! Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4023 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Alberto też mi to pisał... Jakoś nie jestem specjalnie za osobiście, ale i tak ma RSa jeszcze. :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
|
![]() @Angelos.
Zacznijmy od tego, że nie musiałeś się burzyć skoro to nie Twoje napisy, a po prostu napisać coś w stylu "Nie ja robiłem napisy, sorry za błędy". Idąc dalej tym tropem patrząc na błędy w języku polskim wydaję mi się, że wtedy z Twoim angielskim też nie jest za dobrze, więc tak czy siak, lepiej daj to do korekcji przed odsłoną całego filmu. A co do plucia, to takie rzeczy wynosi się z domu. Mam nadzieję, że mama nie dawała Ci tak pić jak byłeś mały... ![]()
![]() |
#4025 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Kurwa co nie na tym polega rzecz... Tu tylko za to sie dostaje punkty ![]() myslisz ze czego kolega Angelos (SUPER LEGENDA) zaczela ci jechac ![]() __________________________________________________ ____________________________________ --- Canabis dodał 9 minut i 29 sekund później --- po 1. nie interesuje mnie ze zaraz zostane pocisniety za brak znakow interpunkcyjnych oraz anonimowosc po 2. witacjcie zakompleksione dzieciaki ktorym monitor daje sile i wladze ale rl life to nie gra i tam pacc na +10 sily nie dostaniecie oraz +15 do intelektu jezeli zaczniecie sie poprawiac i wytykac bledy po 3. Rebellion czy jak wy tam sie nazywacie jestescie zlepkiem 50 lvli ktore probowaly miec cos do powiedzenia na morganie ale mieliscie za krotkie nogi jak na innych progi. po 4. zaden z was ze slawa na Morganie nie mial stycznosci i nie bedzie mial jestem przekonany(czyt. Pies xardas wielki freedom fighter,Yjochiiadsfho czy jak Ci tam Gonzo bozno czy jaki chuj, Araeth ktory chce zyskac szacunek wrzucajac fote z psem na morgana pictures , gremb co ma fotke.pl i foty na gangstera a do dzis placi bulkami za wolnosc w szkole) Prosze was chlopaki nie robcie z siebie wiekszych nurkow niz jestescie. Predzej czy pozniej zrozumiecie ze dna dotkneliscie pora wracac na brzeg. po 5. Jezeli jestescie tacy jedwabiscie super to dlaczego udaje wam sie tylko zabijac jakies przecietne postacie z Flow a przez te lata ktore tak walczyscie nigdy nie udalo wam sie zabic w tych waszych kanalach takich ludzi jak "Akon, Elven, Eter, Shejq, Lavio, Victeron" Na waszym miejscu moglbym sie szycic jakbym zabil ktoregos z nich a nie jakiegos kure kurwa pseudo fightera i innych botow ktorzy nawet hotkeyi uporzadkowanych nie maja... po 6. nie dajcie kompleksom przejac wladzy nad waszymi mozgami bo to naprawde nie pomaga. po 7. Les, araeth, gremb i jakies tam jeszcze inne fighterki ktorzy to niby nie graja w tibie uwierzcie mi na slowo ze we Flow 90% to boty ktorzy wiecej czasu spedzaja poza domem niz wy a nie siedza i knuja po raz enty plan przejecia Morgany hahaha "my juz nie gramy w tibie nawet na kompie jej nie mam" hahaha ale twardo godzina 18-20 kiedy to wychodzi sie na dwor w tym wieku siedza i czekaja na pixela ktorym im w boat trapa wpadnie LEJEEEEEEEE Z WAS hahahahaha jestescie bardziej zalosni niz 300tys dolarow ktore dostal Golota za osmieszanie sie z Adamkiem. po 8. Les Ty(patrz pisze z duzej litery bo ja szanuje kazdego i nie wywyzszam sie ponad innych) chyba tez super angielskim nie operujesz bo czytajac Twoje posty na tibia.com typu "u dont deserve it" "ahaha msg to me nash" "gz brother" "yee rly funny go sleep man" zal dupe sciska ze na sile chcesz byc forum fighterem zapamietanym w kregu ludzi z Morgany jak jakis Flavio the saint. JESTES ZEREM NIGDY NIE BYLES KIMS I NIE BEDZIESZ WBIJ TO SOBIE DO TEGO OGRANICZONEGO NA WIEDZE LBA po 9. nie wiem w ogole po co ludzie z Flow wdaja sie z wami w dyskusje zamiast olac was grubym siurem poniewaz oni co chcieli zdobyli nie wazne jakimi srodkami, ale oni to maja a wy jak zawsze z kanalow wyszliscie do kanalow wrociliscie... byc moze sa rownie ograniczeni jak wy no ale nic nie kazdy jest idealny w kazdym teamie sa klowny i downy po 10. TAK JEST CHLOPAKI FOR FREE MORGANA ahahaha to haslo powinno byc haslem przewodnim waszej nie przecietnej gilldi po 11. Kakej nawet jak Ci akon wybacz nie licz ze Cie nie upierdola ludzie z Flow. Gdyby nie Eter do dzisiaj bys z gowna nos wycieral, ale powiem Ci ze pasujesz do chlopakow z ab teamu bo Ty tam na Iridii tez kanaly przestudiowales chyba tyle ze Carlin ale to lepiej zgrany team stworzycie hahaha pozdro pseudo fighter. aaa i podpisz na dole "EY MORGANY GWIAZDY CZEKAM NA POJAZDY" wez to wklej i podp podpisz sie Anonim ![]() YO! Ostatnio edytowany przez Canabis - 06-11-2009 o 09:48. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uśmiałem się. ![]()
![]() |
#4027 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Człowieku nawet nie wiesz jak żałosny jesteś. Edit: @ Angelos Skoro tak innych oporowo poprawiasz, to wiedz, iż: a) nie stawia się "spacji" przed znakiem interpunkcyjnym; b) wyraz "kłócić" piszemy przez "ó", nie zaś "u"; c) przymiotniki piszemy z małej litery (tj. "Polskiego" jest błędem) d) pisze się "Anglii", a nie "Angli" Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 06-11-2009 o 10:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo ktoś chyba dekalog napisze. Poluzuj sznurki od dresów trochę toksong bo się strasznie spiąłeś.
@Wiszu: zamiast podczas update wyjść na dwór to Ty jeszcze w cs'a muliłeś xD hahua.
![]() |
#4030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Angelos, nadal jest pare błędów w filmiku
![]() Lavio, jak będziesz miał chwilkę czasu to proszę żebyś się na gg odezwał, najlepiej jutro albo w niedzielę.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja będę na uczelni, więc będę dopiero w niedziele wieczorem.
![]() |
![]() |
#4033 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() I jak już flameujesz, to mógłbyś zauważyć, że status na gg/msn zmieniam raz dziennie, może dwa. o.O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4036 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie czuję się miszczem inglisza, ale nie robię tak rażących błędów i zastanawiam się nad tym co piszę, by to miało rENce i noKi!
![]() |
#4037 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2009
|
![]() Cytuj:
Zapomniales podac jeszcze numer buta , fiuta , rozmiar i srednice. @Lavio Nie jestes za stary na takie odzywki ? chlopie , na studiach jestes a wymyslasz bluzgi na rodzine... masakra... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4038 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Inaczej tego nie da sie napisac ;D! OWNED |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4039 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Kto powiedział, że ja chce żeby mi Akon wybaczył? Może i chodziło mi to po głowie, ale jak widzę poziom intelektualny Waszej gildii to mi się niedobrze robi. Wystarczy, że ktoś nie jest z Wami w gidli, albo teamie to od razu mu bluzgacie i nie wiadomo co(Tak samo było z Izą). A Eter, to nigdy nie chciał mi pomagać, bo zawsze mówił że jak ja coś od*******am to sam muszę sobie radzić ![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4040 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O ironio, sam zacząłeś wrzuty na rodziców, a teraz takim czymś się bronisz.. BOŻE TY WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! ![]()
![]() |