![]() |
#4061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Koszyk : to możemy sobie podać dłonie... też miałem 200 pkt. Wychodzi na to że jesteśmy najbardziej zgejowanymi facetami w tym temacie.... no chyba że jesteś kobietą.
Dobra, lepiej przestańmy tak spamować kto ile miał pkt ;p Jak już coś to napiszcie jeszcze coś w poście żeby offtop. Tompior i wykasuje nam 100500100900 postów.... Przeczytałem co to jest lolicon i zmieniam zdanie..... jednak się w to nie wkręciłem... uff dobrze że szybko edita zrobiłem bo wyszedłbym na pedofila i do tego geja.... -.- i to wszystko przez Quezacoatla.... ale doujinshi z atomówkami był kawaii ;p, a nawet się wzruszyłem w pewnym momencie. Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 04-12-2008 o 19:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4062 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @corgar
wiesz jak Cytuj:
nie gorzej niż moje zapędy hentaiowe.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4063 |
Użytkownik Forum
|
![]() ''To nie są jego siostry tylko przyrodnie siostry. Krew inna, tylko nazwisko mają to same.''
rotf, u mnie tak samo, nie ciągnijmy tego dłużej ... @topic Manga To-Love-Ru jest na prawdę fajne : P Tak mnie wciągnęła, że chyba 2 godziny przesiedziałem z nosem w monitorze^^'
![]() |
![]() |
#4064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() W tym tygodniu wychodzi nowy chapter Naruto?
Nudy, nudy i jeszcze raz nudy, z tych nudów aż sobie obejrzę Fullmetal Alchemist(2 raz) ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 04-12-2008 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4065 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak,manga anime etc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4066 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zauważyłem poważny błąd już w pierwszych 2 minutach Fullmetala, aż dziwne że wcześniej tego nie spostrzegłem a mianowicie:
Ukryty tekst:
Żeby zrobić taki błąd graficzny zaraz na początku ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 04-12-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 | |||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
btw, w którym momencie? Jak DeeDee zginęła? :> Sofciaż. A może jak Suzan zrobił BOOM? Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4068 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dla tych, którym nudzą się te n-te shounen ecchi zapodawane przez tych zboczuchów tutaj i ma ochotę na coś spokojniejszego - polecam Natsume Yuujinchou. Przyjemne 13 odcinkowe anime.
![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo higurashi,też odprężające xD miły thrillerek albo chaos;head extra sci-fi (thriller?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4070 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Haha School Rumble jest najlepszą komedią jaką oglądałem od dłuższego czasu. Niemalże niezliczona ilość gagów+ parodie z takich anime jak DB, Bleach, Naruto i wielu innych.
Yeah! New Claymore! Zaraz dam spoila. Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Nari - 04-12-2008 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4071 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fajnie, zaraz dodam do ''want to watch'' ^^.
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja natomiast okreslilbym School Rumble mianem przecietnego anime. Nic zachwycajacego, a na dluzsza mete gagi sie nudza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Piszecie ciagle o School Days, wiec trudno by bylo nie obejrzec tej serii odwiedzajac ten temat. No wiec, moim zdaniem to anime to straszny syf. Bohater to kompletny debil (nie da sie tego inaczej nazwac), ma 0 wyobrazni, nie potrafi niczego sie domyslec, jest sterowany jak marionetka przez kolezanke z lawki (!). Poczucie humoru (jesli mozna to nazwac jakims humorem) lezy na dnie jeziora, w dwumetrowej warstwie mułu. Warto wspomniec ze 'fabula' takze glebia i przeslaniem nie zalatuje. A jak ktos kustuje w szkolnych bezfabulowcach to polecam Azumange Daioh tam przynajmniej maja poczucie humoru (dziwne aczkolwiek ze smakiem). Na prawde moja ocena nie jest surowa, te anime jest baaaardzo slabiutkie. Radze obejrzec GTO/Elfen Lied/FMA/rourouni kenshin OVA/Fate Stay Night/Death Note (bla bla bla można wymieniać po łebkach takich klasyków w nieskończoność) przed oglądaniem takiej serii - jak czlowiek nabierze smaku do dobrego anime to taki School Days razi w oczy i odrzuca :'(.
~~~~ Btw. @ Ecchi Ogladal ktos kiedys Golden Boya? :'D Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 05-12-2008 o 04:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naruto chapter 427:
Ukryty tekst:
@School Days Ukryty tekst:
![]() |
#4075 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Ale nie rozumiesz, ze School Days stwarzajac swoj nastroj, daje wrazenie glebi, a w rzeczywistosci jest plytka jak rzeka w moim miescie?>.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() JA ogladalem, mi sie podobal : )
Dobre ecchi ; ) Smieszne było jak rowerkiem wyprzedzal tą babke z motorem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 05-12-2008 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4078 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Wlasciwie, Konata moglaby mnie tak glaskac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
1. Jak dziewczyna z innej klasy chciala zaprosic jego kumpla na basen (nie potrafil tego zrozumiec "cooo dlaczego? jak? po co go zapraszasz?"). 2. Przeprasza za wszystko co zrobił (miliard scen) mimo, że nawet dżdżownica lepiej by wiedziala czego nie robic. To wszystko co chcialem powiedziec na ten temat i nie mam zamiaru wiecej dyskutowac na temat takiej slabizny. Jak lubisz sie klocic Otakuma to pomecz Grocix'a :') |
|
![]() |
![]() |