Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-04-2007, 08:05   #4081
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG
Zywi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-04-2007, 09:06   #4082
Makavelli
Użytkownik forum

Makavelli's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

amajgat jak brednie tu o xusie piszecie ....
tak z innej beczki ... uprawiales z nim sex ze go tak dobrze znasz?oO
Makavelli jest offline  
stary 25-04-2007, 09:47   #4083
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

data dolaczenia, post pepka i kogos tam jeszcze o tibiastealer i o tym ze jest niewykrywalny każą podchodzic mi sceptycznie do tych filmikow no i jeszcze, rapiiiid

@lukasz

ale kto ci powiedzial, ze logowalem ze szkoly ? na kompie nie mialem zadnego syfu, ale logowalem tylko od siebie, wiec ten kto rozpuszcza ploty o logowaniu ze szkoly byc moze jest hakierem albo jest z nim jakos powiazany (chociaz nie koniecznie)

@lukasz i xuso

zalatwcie to w grze :S

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 25-04-2007, 10:22   #4084
Eos_Rododaktilos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 05 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Domlutius Pokaż post
okazuje sie ze jpg to jednak - hxxp://rapidsh{...}Azunithdead*****

to avi czy hxxp://rapidsh{...}53/Azunith-ded***** ???

Debil dowiedzial sie jak zmienic linka tak zeby pokazywal .jpg. Hacker na calego. Mistrzu pokaz cos jeszcze !!!

Ostatnio edytowany przez Eos_Rododaktilos - 25-04-2007 o 10:25.
Eos_Rododaktilos jest offline  
stary 25-04-2007, 11:14   #4085
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

smiac sie czy plakac...

Ptak~ jest offline  
stary 25-04-2007, 12:12   #4086
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

XUso Łuki : dajcie spokoj wyjasnijcie sobie cos na GG .... fakt ze kuba zhackowal mase osob i teraz kreci sie w poblizu Xusa nie oznacza .... ze XUso aka Bania tez jest taki sam ... rownie dorbze Xuso nie musial o tym wiedziec ... a czy Anga sie spil czy nie ... czy pije czesto czy nie ?? to chyba dobrze o nim swiadczy ze jest mlody i nie pije a czy tylko on zrobil syf Xuso ?? nie wspominam peero i feero dlatego ze padl to nic nie znaczy zdarza sie najlepszym ... dajcie spookj to ze Anga sie poklocil z kuzynem nie powinno nas interesowac to sprawa rodzinna i bez sensu stawac po czyjejs stronie i jeszcze to na tibie przekladac !! a jesli chodzi o lojalnosc Xusa to XUso byl lojalny ale niestety Hawki tego nie pmogli pojac ze byl naszym spy ... zabili go z reszta i XUso olał sprawe i był w Ng jak dla mnie postapil jak najbardziej etycznie ... a czy jest gownem w Ng czy kims waznym .... nie wazne bynajmniej go tam juz nie zabijaja ... i nikt mu z tytki nie wali ... a ze zabil go mannow bo dowiedzial sie ze kuba z nim gra mial mannow prawo ale widac ze sobie wszystko wyjasnili i mannow pokochal i Kube i xusa mentora i casspariego co wojna robi z czlowieka ( mean Mannow )

co do Mentora .... w zyciu bym nie chcial an oczyw idziec tych Łajz ... xuso bynajmniej odszedl od nas bo mial powod ... a ta lajza zaklamana nas okradala z kasy nie potrafil zaden z ownerow grac i jeszcze teraz w Ng chcielisiedziec ... w porownaniu do mentora to kazdy jest supejjj

czy pokonamy ng teraz czy za rok sie zobaczy grunt to sie nie poddawac i mam nadzieje ze w koncu nam sie to uda !!

Xuso : jak powiedzialem Vixiemu calkowicie nic do ciebie nie mam i mam nadzieje ze jeszcze do flaszki usiadziemy
Kiroy jest offline  
stary 25-04-2007, 13:23   #4087
Xuso
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 01 2007

Domyślny

Kiroy nietylko przez Hawków wybrałem NG, ale wszystkich powodów ani nie muszę wypisywac, ani nie chcę. Niech zostanie na tym, że na NG się mniej przejechałem niż na et.

ps. Lukaszku żeby tu chłopakom nie spamowac poprostu przypomnij sobie swoje własne słowa "załatw mi pasy Xusa, to dostaniesz bohy i 100k" na tym to proponuje zakonczyć. Weź 10 głebokich wdechów, ogarnij się, troszkę poszlochaj, przemyśl wogle co ty mówisz i jakie bajki piszesz, a nastepnie możesz odezwać sie na gg.Więc jak możesz nie wy*******a.j tutaj z tekstami typu lojalność itp.

Ostatnio edytowany przez Xuso - 25-04-2007 o 15:34.
Xuso jest offline  
stary 25-04-2007, 13:50   #4088
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89 Pokaż post
Tym postem tylko potwierdziles swoja falszywosc, to ze ktos ma prace, studiuje i ma dziewczyne nie znaczy ze nie moze byc przy tym frajerem, pozatym ja juz sie przyzwyczailem ze kazda osoba kumplujaca sie z moim "kuzynem", ma takie wlasnie, IDENTYCZNE wrecz zdanie na moj temat jak ty. O moim rl nie masz pojecia, wiem ze kuba sadzi ,ze cos wie na ten temat ale co on moze wiedziec o tym jak ani ze soba nie rozmawiamy ani sie nawet nei widujemy.
Wogole jestes zalosny... popatrz na to jak ty sie zachowujesz teraz, i ile masz lat. Czy normalni ludzie wypisuja takie rzeczy, majac 20+ lat na publicznych forach? Widze ze moje rl to bardzo popularny temat w waszym gronie, jest prawie tak popularne jak rl Suva. Pamietaj ze tutaj piszac takie rzeczy moze zrobia wrazenie na 13 latkach, ale powazni i myslacy ludzie cie wysmieja prostaku.

Żegnam.
Powiem może brutalnie... ale każdego normalnego człowieka - wasze rl, sprawy z hackowaniem, kto ma lepsze rl a kto jest nierobem, dlaczego ktoś jest w NG a nie gdzie indziej - GóWNO OBCHODZĄ .

Śmieszy mnie też troche Was sposób podejścia do tej gry. Została ona wymyślona żeby się bawić, a jak widzę po waszych sfrustrowanych wypowiedziach, gra ta przynosi wam więcej nerwów niż mnie matura.
Idźcie do apteki kupcie sobie herbate z Herbatexu o nazwie MELISA wpakujcie do jednej szklanki 20 torebek, zalejcie wrzątkiem i powinno to Was uspokoić na jakieś 10 minut. Przez te 10 minut, kiedy będziecie w miarę trzeźwo myśleć, zastanówcie się czy warto obrzucać błotem, bluzgać, wstawać po nocach na masslocki, niszczyć nieraz życie rodzinne - tylko po to by być kimś w jakiejś zafajdanej grze w której lata 500 pixelowych chłopków ( a większość z nich "wali z axa lub strzela z ruszczki").

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi Pokaż post
Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG
YYYyyyyYYy przekierujcie tego pana na ręczniki...

Może rzeczywiście Carpe Diem, Ls, Con~,Rambo - wywalą NG z serwera... ale niechce wiedzieć co by się potem działo...

Z mojej strony to by było na tyle

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-04-2007 o 14:01. Powód: Zła odmiana czasownika
Fin'er jest offline  
stary 25-04-2007, 15:40   #4089
Van007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _schneider_ Pokaż post
no to i ja wtrace swoje trzy slowka ... Xuso w moich oczach jestes NIKIM. Nie wiem jak to w rl ale w grze ? Mowisz ze masz przyajciol ? Hah sporo osob mnie wogle zaskakuje. Moze masz i przyajciol ale tylko w tibi bo masz duzy lvl i wogle jestes spox. Czlowieku miej troche wstydu w oczach, nie wiem jak to bylo kiedys z anga ale skoro mowil ze sie wsawial za Toba a Ty go hakujesz :O Cos chyab jest nei tak ?
Wogle dla mnie to jets paranoja i wstyd bycia w tym NG grasz ... a z reszta co ja bede Ci tluamczyl skoro Ty i tak nie zrozumiesz i nie znasz slowa "lojalnosc". Spij slodko i pozdrow ode mnei swoja dziewczyne :* PA !
Ja proponuje slownik j.polskiego,tak na poczatek.Pozatym wydaje mi sie,ze nie znasz osoby,ktora obrazasz.Po trzecie,to sa wydarzenia z swiata Obsidia,nie uwazasz?I uwierz mi,wcale nie trzeba miec lvl numer xxx,aby miec mase fajnych przyjaciol,sam sie o tym przekonalem.Pozdrawiam
Van007 jest offline  
stary 25-04-2007, 16:03   #4090
General_Caster
Zbanowany

Data dołączenia: 20 02 2007

Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Destroyerr Pokaż post
jezeli chcecie sie pozbyc owntibi prosze sciagnac z tibi.org.pl program o nazwie owntibia deleter na jakiego kolwiek pytanie prosze pisac!!!

Fotka Programu:http://img223.imageshack.us/img223/5016/00ga8.jpg

Download:http://rapidshare.com/files/27837879...leter*****.html (haslo :tibia_org_pl)

Dla niewiarygodnych mozna przeskanowac plik na stronie http://virusscan.jotti.org/

a to scan:
File: owntibia_deleter*****
Status:
INCONCLUSIVE (scan still in progress)
MD5 72f3f04be7bdacc7ee9955685330f4ef
Scan taken on 25 Apr 2007 12:23:03 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
panu juz podziekujemy jak ktos bedzie chcial sobie sciagnac to wejdzie sobie www.tibia.org.pl
General_Caster jest offline  
stary 25-04-2007, 16:20   #4091
Paktos
Użytkownik Forum

Paktos's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Imię: Paktos
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
Domyślny

Co memy chemics robi w LS exp locka dostal czy jak?
stary 25-04-2007, 16:53   #4092
Guodek
Użytkownik Forum

Guodek's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska

Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
Guodek ma numer GG 6677995
Domyślny

@up
To pewnie dlatego, że mnie wczoraj z rotów wygonił..

A co do reszty: czy w tym temacie okres względnego spokoju i postów "na temat" zawsze musi się skończyć jechaniu komuś po rl?
stary 25-04-2007, 17:37   #4093
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Wujek co was skłoniło do wzięcia do LS "MEGA BOśNIACKICH NOOBóW" ?? Jak to kiedyś moich przyjaciół określiłeś...

Pewnie za tydzień po jednej udanej akcji, Hayalet będzie już spoko coolowskim ziomusiem
stary 25-04-2007, 17:48   #4094
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
hmm predzej czy pozniej bedzie wojna ....

2 ) zabijaj kogos z Serbow i dolaczaja do grona ludzi huntowanych , Et nie wiaze sie z nii poniewaz sa za duzymi noobami i nie potrafia grac
...............Bump ^^
stary 25-04-2007, 18:03   #4095
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

hee, hee, heeee

Ptak~ jest offline  
stary 25-04-2007, 18:13   #4096
Myllion
Guest

Domyślny

Jaka zwala, ze to ise tak teraz potoczylo :F, bo gdyby nie bylo tych bosniakow przedtem w NG tylko w ET wygrana bylaby po stronie ET wg. mnie.

stary 25-04-2007, 18:14   #4097
Blacov89
Guest

Domyślny

@Xuso

Przemyslalem troche to co powiedzialem, i musze przyznac racje troche przesadzilem. Ale wiesz dobrze ,ze to nie odemnie sie zaczelo. Ja na ciebie jeszcze do niedawna zlego slowa nie powiedzialem, na Vixiego tak samo. Chociaz musisz przyznac, ze osoba szczera nie jestes, bo jak nazwac to ze jak sam powiedziales rozmawiales ze mna troche przez grzecznosc... Wiadome jest tez to , ze Kuba opowiadajac ci o mnie napewno wiele mniej lub bardziej prawdziwych reczy, w pewien sposob wplynal na sposob postrzegania mnie przez ciebie, tak samo moge powiedziec Vixiemu.
W kazdym razie kiedys miales problemy z NG, mam tu na mysli twojego deda od mannowa zaraz po wstapieniu do NG staralem sie ci pomoc i napewno w jakis sposob pomoglem. Jeszcze jedna sprawa, wiem ze Kuba zywi do mnie jakas niedokonca zrozumiala (przynajmniej dla mnie) nienawisc. Mam tylko nadzieje ze nasze drogi rozejda sie w nieco bardziej pokojowych stosunkach. Wiec zycze wam obu powodzenia.
Pozdrawiam takze Kiroya, Vixiego i reszte

/Łukasz

Ps: Sorry za offtop, ale musialem to jakos obiektywnie podsumowac. W tibie juz nie bede gral, aczkolwiek bede jeszcze czasem zaglodal na forum.

stary 25-04-2007, 18:14   #4098
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

ale Wuja nie gra kiroyem wiec jest to nie aktualne
zielaq jest offline  
stary 25-04-2007, 18:15   #4099
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

nie zmienilem zdania dlatego tez nie gram obecnie !!
Kiroy jest offline  
stary 25-04-2007, 18:27   #4100
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Finerku .... stary owner Hayaleta to byl moj bardzooo dobry kolega takze nie prawda ze ich wszystkich nie lubie
Kiroy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania