![]() |
#4081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Jakby Don Zasa się zmobilizował i namówił Rambo do walki , Memy pogadał z ekipą swoich bośniackich i tureckich funfli i ET (LS) się zjednoczyli = Bye Bye NG
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4082 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Lokacja: Bełchatów
|
![]() amajgat jak brednie tu o xusie piszecie ....
tak z innej beczki ... uprawiales z nim sex ze go tak dobrze znasz?oO |
![]() |
![]() |
#4083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() data dolaczenia, post pepka i kogos tam jeszcze o tibiastealer i o tym ze jest niewykrywalny każą podchodzic mi sceptycznie do tych filmikow
![]() ![]() @lukasz ale kto ci powiedzial, ze logowalem ze szkoly ? na kompie nie mialem zadnego syfu, ale logowalem tylko od siebie, wiec ten kto rozpuszcza ploty o logowaniu ze szkoly byc moze jest hakierem albo jest z nim jakos powiazany (chociaz nie koniecznie) @lukasz i xuso zalatwcie to w grze :S
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4084 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
to avi czy hxxp://rapidsh{...}53/Azunith-ded***** ??? ![]() Debil dowiedzial sie jak zmienic linka tak zeby pokazywal .jpg. Hacker na calego. Mistrzu pokaz cos jeszcze !!! Ostatnio edytowany przez Eos_Rododaktilos - 25-04-2007 o 10:25. |
|
![]() |
![]() |
#4085 |
Użytkownik Forum
|
![]() smiac sie czy plakac...
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() XUso Łuki : dajcie spokoj wyjasnijcie sobie cos na GG .... fakt ze kuba zhackowal mase osob i teraz kreci sie w poblizu Xusa nie oznacza .... ze XUso aka Bania tez jest taki sam ... rownie dorbze Xuso nie musial o tym wiedziec ... a czy Anga sie spil czy nie ... czy pije czesto czy nie ?? to chyba dobrze o nim swiadczy ze jest mlody i nie pije
![]() ![]() ![]() co do Mentora .... w zyciu bym nie chcial an oczyw idziec tych Łajz ... xuso bynajmniej odszedl od nas bo mial powod ... a ta lajza zaklamana nas okradala z kasy nie potrafil zaden z ownerow grac i jeszcze teraz w Ng chcielisiedziec ... w porownaniu do mentora to kazdy jest supejjj ![]() czy pokonamy ng teraz czy za rok sie zobaczy grunt to sie nie poddawac i mam nadzieje ze w koncu nam sie to uda !! Xuso : jak powiedzialem Vixiemu calkowicie nic do ciebie nie mam i mam nadzieje ze jeszcze do flaszki usiadziemy ![]() |
![]() |
![]() |
#4087 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() Kiroy nietylko przez Hawków wybrałem NG, ale wszystkich powodów ani nie muszę wypisywac, ani nie chcę. Niech zostanie na tym, że na NG się mniej przejechałem niż na et.
ps. Lukaszku żeby tu chłopakom nie spamowac poprostu przypomnij sobie swoje własne słowa "załatw mi pasy Xusa, to dostaniesz bohy i 100k" na tym to proponuje zakonczyć. Weź 10 głebokich wdechów, ogarnij się, troszkę poszlochaj, przemyśl wogle co ty mówisz i jakie bajki piszesz, a nastepnie możesz odezwać sie na gg. ![]() Ostatnio edytowany przez Xuso - 25-04-2007 o 15:34. |
![]() |
![]() |
#4088 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Śmieszy mnie też troche Was sposób podejścia do tej gry. Została ona wymyślona żeby się bawić, a jak widzę po waszych sfrustrowanych wypowiedziach, gra ta przynosi wam więcej nerwów niż mnie matura. Idźcie do apteki kupcie sobie herbate z Herbatexu o nazwie MELISA wpakujcie do jednej szklanki 20 torebek, zalejcie wrzątkiem i powinno to Was uspokoić na jakieś 10 minut. Przez te 10 minut, kiedy będziecie w miarę trzeźwo myśleć, zastanówcie się czy warto obrzucać błotem, bluzgać, wstawać po nocach na masslocki, niszczyć nieraz życie rodzinne - tylko po to by być kimś w jakiejś zafajdanej grze w której lata 500 pixelowych chłopków ( a większość z nich "wali z axa lub strzela z ruszczki"). Cytuj:
Może rzeczywiście Carpe Diem, Ls, Con~,Rambo - wywalą NG z serwera... ale niechce wiedzieć co by się potem działo... Z mojej strony to by było na tyle ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 25-04-2007 o 14:01. Powód: Zła odmiana czasownika |
||
![]() |
![]() |
#4089 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4090 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nieznana :>
Świat: Obisida
Poziom: 40+
![]() |
![]() @up
To pewnie dlatego, że mnie wczoraj z rotów wygonił.. ![]() A co do reszty: czy w tym temacie okres względnego spokoju i postów "na temat" zawsze musi się skończyć jechaniu komuś po rl?
#4093 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wujek co was skłoniło do wzięcia do LS "MEGA BOśNIACKICH NOOBóW" ?? Jak to kiedyś moich przyjaciół określiłeś...
Pewnie za tydzień po jednej udanej akcji, Hayalet będzie już spoko coolowskim ziomusiem ![]()
![]() |
#4094 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...............Bump ^^
![]() |
#4095 |
Użytkownik Forum
|
![]() hee, hee, heeee
![]() |
![]() |
#4096 |
Guest
|
![]() Jaka zwala, ze to ise tak teraz potoczylo :F, bo gdyby nie bylo tych bosniakow przedtem w NG tylko w ET wygrana bylaby po stronie ET wg. mnie.
|
![]() |
#4097 |
Guest
|
![]() @Xuso
Przemyslalem troche to co powiedzialem, i musze przyznac racje troche przesadzilem. Ale wiesz dobrze ,ze to nie odemnie sie zaczelo. Ja na ciebie jeszcze do niedawna zlego slowa nie powiedzialem, na Vixiego tak samo. Chociaz musisz przyznac, ze osoba szczera nie jestes, bo jak nazwac to ze jak sam powiedziales rozmawiales ze mna troche przez grzecznosc... Wiadome jest tez to , ze Kuba opowiadajac ci o mnie napewno wiele mniej lub bardziej prawdziwych reczy, w pewien sposob wplynal na sposob postrzegania mnie przez ciebie, tak samo moge powiedziec Vixiemu. W kazdym razie kiedys miales problemy z NG, mam tu na mysli twojego deda od mannowa zaraz po wstapieniu do NG staralem sie ci pomoc i napewno w jakis sposob pomoglem. Jeszcze jedna sprawa, wiem ze Kuba zywi do mnie jakas niedokonca zrozumiala (przynajmniej dla mnie) nienawisc. Mam tylko nadzieje ze nasze drogi rozejda sie w nieco bardziej pokojowych stosunkach. Wiec zycze wam obu powodzenia. Pozdrawiam takze Kiroya, Vixiego i reszte ![]() /Łukasz Ps: Sorry za offtop, ale musialem to jakos obiektywnie podsumowac. W tibie juz nie bede gral, aczkolwiek bede jeszcze czasem zaglodal na forum. |
![]() |
#4098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() ale Wuja nie gra kiroyem wiec jest to nie aktualne