![]() |
#4141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
|
![]() |
#4143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Imię: nie ufaj nikomu
Profesja: Knight
Świat: galana
Poziom: 90+
Skille: 80+
|
![]() Proponuję wszystkim posiadającym NEO i mającym od kilku dni koszmarne lagi ZGŁOSIĆ do "pomocy technicznej";p pod numerem 0800102102. Powiedzieć, że połączenie z hostem 62.146.31.167:7171 jest niestabilne i że złożycie reklamację jeśli nie zostanie to naprawione. Niech się wezmą do roboty. Czas zakupić nowe rutery, postawić dodatkowe łącza a nie zwiększać prędkość użytkownikom końcowym >.<
Nie chcę robić wywodów z prawa telekomunikacyjnego ale naprawdę wiele może teraz klient ![]() Ostatnio edytowany przez Falcmoon - 11-01-2007 o 19:22. Powód: literówka... |
![]() |
![]() |
#4144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Xmazy
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 101
Skille: 99/94
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Mam neostrade i rzeczywiście od kilku dni mam lagi,freezy. ![]()
"Co za ludzie, co za kraj, co za burdel..." "Gdy słońce jebie mi w oczy wiem, że już czas" "Łamałem ludzi, nie hasła" -Kevin Mitnick Ostatnio edytowany przez Xmazy - 11-01-2007 o 19:22. Powód: dei |
![]() |
![]() |
#4145 |
Użytkownik Forum
|
![]() To bierz się do roboty. Łap za telefon. Do dzieła!
|
![]() |
![]() |
#4146 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A czy to coś da? Wątpie... ![]()
#4147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() No tak ostatnie kilka dni to neostrada sie rozlaczala...
Wiele to nie da, kiedys zadzownilem to bylo wielkie odsylanie niech pan tam niech pan tam... W koncu dodzwonilem sie do wlasciwiego i nic sie nie dowiedzialem. |
![]() |
![]() |
#4148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie, podejście większości: "a czy to coś da?"
![]() Rany, ludzie zrobiłem to ja zrób ty, wtedy zrobi reszta. Pójdzie masa zgłoszeń to coś wtedy zrobią. A jak wszyscy mają to w d...ie to pewnie że oleją sprawę. Myślą, że wszystko jest ok bo przecież nikt nic nie zgłasza! |
![]() |
![]() |
#4149 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ok, więc zróbmy to! ![]()
#4150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Steffi juz urodzila i to nie jest zadna tajemnica.
![]() |
#4152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Ale sobie temat znalezliscie hahahhahah. Rzeczywiscie inrtygujące :>. Bachor jakiegoś kolesia ktory przenosił Tibie na rl life Kiedy mu coś nie wychodziło. Nie wiem czy pamietacie ale złamał klawiature jak padł na warlocku bodajże na 150 lvl no nvm ale takie zachowanie swiadczy o jego mądrosci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4153 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Falcmoon Zgadzam sie z Tobą co do questów. Gra stała by sie trudniejsza a i ceny na serverze nie byłyby takie niskie. |
|
![]() |
#4154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Daj juz spokuj temu dziecku bo naprawde nie wypada.. Co do lamania roznosci- sam nie amsz pojecia ile razy ja mialem chec cos polamac po roznego rodzaju akcjach jakie odwalali gowniarze w tej "grze", ze wspomne tylko rasistowskie hasla niektorych high lvli "przy" wladzy.. I bynajmniej nie byla to chec rozbicia klawiatury a raczej rozbicia czyjejs gowniarskiej glowki..-.- @Tragicall- trzymaj piecze nad dzieciakami bro bo widac sie ostanio rozbestwili.. @Poznanski~zaczales jakas prywatna wojne z Tharrinem na forum czy co? @Pawlon~ jak tam karaoke nablet? @Sinid~ gogo lvl..!! Jezeli kiedys sie zaloguje na swoim kompie w polsce to chce widziec ze masz 100 lvl a nie;] @Reszta~ przestancie roztrzasac przegrana wojne.. bylem na forum 3 dni temu- od tego czasu 25 stron przybylo z czego 24 o niczym ciekawym tylko wasze klutnie...-.- @Delewu~ wiem ze tu lookasz wiec pozdro bro i dla ciebie;] |
|
![]() |
![]() |
#4155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Lool ja chyba nie w temacie, bo 1 raz slysze, zeby konda mial jakies dziecie...
@Topic Na galanie nudy, wiekosz osob nie expi bo ma lagi/kicki i to nawet ci ktorzy nie maja neostrady... zauwazylemz e na innych serwerach takich lagow nie ma... Heh widac nawet Galanie sie nie podoba wladza HWL i robi na zlosc wsyztskim kicki... ![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Guest
|
![]() Tibie juz max zjebali :
22:02 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion. Po Zabjciu Bones wypada :S to po co na ani~~ taka nagroda tibia schodzi na psy powoli za latwo......... 22:02 You lose 106 hitpoints due to an attack by an undead minion. 22:07 You see a skull helmet (Arm:9). It weighs 42.00 oz. 22:07 You see a teddy bear. It weighs 5.90 oz. |
![]() |
#4157 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dzimor
Gratz0r za takie rare ![]() Nie wiem jak na innych servach ale na galanie nie da sie grac. Kick, freez, freez, kick, freez... itp. Co do TP to dzwonic!!!!! Na pewno to cos da! Wiem bo kiedys pracowalem w telekomunie ![]() |
![]() |
![]() |
#4158 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Dzumior Mamy ze soba allied. <3 Widzew Lodz & Ruch Chorzow <3 |
|
![]() |
#4159 |
Użytkownik Forum
|
![]() CZY WYGRYWASZ CZY NIE I TAK KOCHAM CIE!! BO NAJLEPSZY W POLSCE JEST, ŁODZKI WIDZEW, RTS!! <3 Ruch
@topic Galana sux, rary z najazdow sux Steffi urodzila jakies 3 tygodnie temu -,- |
![]() |
![]() |
#4160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Konda idzie do wojska!
Konda ma dzieciaka! Konda idol narodu! chmmmmm? ![]() Żalosne. Co do innej części tematu jak już pisałem czekam aż lootne Great Shielda z rata. Cya |
![]() |