![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Qwert~
cos do mojego bro masz? lepiej siedz cicho i tak sie nie wypowiadaj na forum bo wpadne z kolenda>swieta plx plx plx>... pierw myslalem, ze leja Cie za niewinnosc, ale mylilem sie... hmm dziwne, workis nie ma zycia wpadl do mnie jak trenilem na slim i pisalem na gg, padle, aol w plecy skile aale wszystko odorbie tzn skile juz a 60k expa to max 2.5h. Co zjechany jest to jest. Niech nikt sie nie przyznaje, ze jest jegoo bro lub cos ![]() wielkie podziekowania dla: Bartss (bro) [srr, ze dupke truje... takie zycie low lvl na facc] Raafuks (bro) [perfect jankii] Kamilss (bro) [tak jak u barta...] Konrad Knightcik (bro) Vennio (za monka i pomoc jak potrzebuje) Lepper (za monka ![]() Sir Zlod (plx plx plx cs'a) Eponarel (just ziomek) Dawidz Dziubin (za skecze [5 str w wordzie]) osoby wyzej wymienione to elita Chimery ![]() @ Qwert jak powiesz, ze lize dupe to zabije Cie smiechem... btw jak Konrad~ sie podlizuje to jestem Eli Stormstriker i Jan Marian Rokita w 1 osobie. Konrad to mój bro moge na nim polegac, jest osoba lubianą ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pOta - 24-12-2006 o 01:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() fajne sski chociaz nie lubie ogladac sskow najtów ; ) , palls rox
![]() @bratss jakby ktos sie chcial jeszcze przyczepic do ciebie to masz neostrade xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Świat: Chimera
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() @Bartss
np;] mialem 3 kicki wczoraj i mogl byc nastepny i wolalem nie expic zeby nie pasc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdro \o/
![]() |
![]() |
#405 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Qwert Stary
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Qwert
poczujesz magie tych świat;] odprawie Ci kolende jak zaden ksiadz, bo albo do mnie mowisz z szacunkiem, albo wcale, proste, moje ss lepsze bo nie musze kitrac sie po pz btw zrob poradnik gdzie najlepiej uciekac i zrob spis pz'ow, chociarz do tego sie przydasz. Masz cos do kogos z moim znajmych to masz cos do mnie. Nie chce mi sie z Toba klocic, moze odrazu na rl sie spotkamy, a jak nie to i tak kiedys sie na Ciebie natkne, predzej czy pozniej, Bydgoszcz to nie jest wielkie miasto... zaluje, ze sie za Toba wstawilem w ab pod dp jak byles orany przez pewne osoby;] zamykam dzial Qwert... bo robi sie OT haraszo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Qwert nie moge sie doczekac kolejnego Twojego deda
![]() Cudownie jest otwierac Twoje zwłoki nawet nie wiesz jak sie przy tym podniecam ![]() a teraz slabe ss'y ![]() Na gwiazdke e plate sobie sprawiłem(Od mikołaja ![]() ![]() Taki tam ss ![]() ![]() Ostatni Adv xD ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. Ostatnio edytowany przez SirZlod - 24-12-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Trochę luzu, święta są
![]() Gratz, ja bez ss, ale 41 lvl wbiłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Ludzie wiecie wy co żeby w święta z Qwertem się kłócić grozić mu i chcieć zabić to tak nie wypada.. przecież to czas zgody i miłości. Niech i on też ma święta, przecież aż tak długie nie są potem go zabijecie i powyzywacie jeśli chcecie.
A skoro już przy świętach jesteśmy to życzę wszystkim wesołych świat, szczęśliwego nowego roku i uśmiechniętego karpia =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() no to wesołych ![]() @down smieszny jestes tak sie podniecasz ze cie zlapac nie moga a sam mowisz ze ciagle w pz siedzisz ![]() Ostatnio edytowany przez Marvolis - 24-12-2006 o 23:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
![]() widze ze tu same h lvl i ja 1 maly sorc ale cuż patrze patrze se widze ze konrad niedajesz popisu nigdy mnie nie dopadniesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziecko, idz po słownik, a potem pisz ;] Btw. każdy noob umie się schowac w PZ, a te twoje teksty są śmieszne
![]() Aha, i Konrad cię ściga za to, że jesteś jebanym konfidentem ![]() Ostatnio edytowany przez Roz'z - 24-12-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Po 1 za co cie bije to ty juz sam wiesz ( razem z qwertem sie rzucaliscie) ..... po 2 wiem ze cie nie zabije bo caly czas przy pz siedzisz.
A teraz czas na jakies tam sski z ataku quar ![]() ![]() ![]() Jutro wstawie wiecej ss :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1k mana ;D jutro hyderki to też coś wrzuce ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zbanowany
![]() |
![]() Kruchy to moj rl kumpel...Tak ma dysgrafie i dysortografie ,ale co z tego?Po drugie konrad nie sciemniaj,sam mi mowiles ze chcesz go ubic za to ze mi powiedzial,ze mnie wyzywales.Smieszny jestes..Ty go nagabywales non-stop,on nigdy do ciebie nie pisal.A btw.teraz lepiej go nie ruszaj bo jego protek przyjdzie i cie zapierdoli
![]() @Gratz elephunck ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 25-12-2006 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
|
![]() 43 ml i 1,000,000 exp ; o
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() @quwert..
mow co chesz, ale konrada nikt nie bedzie tu za*******al.. niewazne kto jest twojego ziomka pro.. i nie strasz.. wrzucaj ssy jak juz cos piszesz, albo jak ktos juz podsumowal zaluzcie wydarzenia ze swiatow i tam sobie robcie czata. pozniej cos ss dorzuce =D
![]() |
#419 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Up
Wedle zyczenia,zalozylem temat. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107858 Chcecie pisac o wydarzeniach ,czy o tym ze mam hunta to prosze tam a nie tu spamowac. Nie chcecie to nie bede nic pisal,ani dawal ssow.Ale prosze o brak komentarzy na moj temat i wyzwisk. @2 down A czy on mowil ,ze to fake?Czytanie ze zrozumieniem plx ? Dla fakow jest osobny dzial ![]() Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 25-12-2006 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32