![]() |
#402 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
|
![]() Prosze o komentarze do mojej pracy jeżeli ktoś chce
![]() ~~ Warlock Quest ~~ http://www.members.lycos.co.uk/daniell0s/tibia.JPG _____________________________________________ ~~~~ Niech wygra najlepszy! ~~~~ ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
The Witcher
|
![]() Sir Axel = -=Jezyk=-
Ta sama pisownia "ů" zamiast "ł" .. no i tak samo mega plagiat.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tyrandee@ I oto chodzi w tym konkursie
![]() ![]() daniell0s@ to samo co Up ![]() Carozo@ Gdybys dodal jeszcze arma (ale jak chcesz.) to bedzie lepsza ![]() ![]() Claymor@Dorysuj krajobraz i podpisz sie ![]() ![]() Co do Plagiatów ... Wy durne dzieci, modkowie sie skapną czy praca z neta sciagnieta wiec po co tyle wysiłku ?? omg -.- bezsens. Moze tez ktos skomentuje moją prace ?? ![]() http://img165.imageshack.us/my.php?image=ootak3gd.jpg tylko jedna osoba skomentowala wczesniej, Roan Eternal thx ZIOM ![]() ![]() ![]() A to praca z nudów ![]() http://img227.imageshack.us/my.php?image=nob3pb.jpg
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 29-09-2005 o 11:13. |
![]() |
![]() |
#406 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() Cytuj:
Tutaj jest bardzo podobny rysunek - co nie swiadczy o plagiacie. http://www.gildia.pl/rpg/systemy/wam...iecz/*html/640 Cytuj:
Cytuj:
Jeszcze tutaj mam link do obrazka, ktory wydaje mi sie ze widzialem jak za pierwszym razem przegladalem temat konkursowy : http://pingu.ii.uj.edu.pl/~armo/max4...ia_i_Miecz.jpg |
|||
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Kraj Kwitnącej Wiśni
Stan: Na emeryturze
|
![]() A teraz moja kolej, plax o komentarze ^^
http://www.claymor.dolsat.pl/zurin1.jpg Jestem zaskoczony, że tyle ludzi chce brać udział w konkursie, ale bardzo mało jest osób, które stworzyły coś swojego oO Ludzie przecież, to nie boli, usiądzcie i narysujcie coś sami. Co to za sztuka wystawić plagiat do konkursu? :| |
![]() |
![]() |
#408 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Do ludzi którzy wstawiają plagiaty : I po co to robicie ?? Admini nie są głupkami tak jak i inni użytkownicy forum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]() Czy można zrobic kolorowe?? Mam na mysli kredki
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() chyba można w regulaminie jest napisane że to może być zrobione dowolną techniką
|
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
![]() |
![]() Cytuj:
co mam na swą obronę. Przeczytaj np. mój temat że ja tą stronę ze smokiem znazlałem... I to ktoś wziął go ode mnie. btw jego stron ajescze w budowie więc. A co do krasnala i inhych moich rysunków mówie że nie rysowałem specjlanie na konkurs tylko są to moje stare prace już zamiesczane bosz... btw. od dzis swe prace podpisuje bo jak z tego co wdzie chcialem zeby kazdy mogl potem z tego korzystac ale jak widzę to tylko mi na złe wychodzi...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 29-09-2005 o 15:05. |
|
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kwaso
Kwaso, a co byś radził mi jeszcze poprawić w mojej pracy ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() daniell0s@
a wiesz dorysuj Hero ![]() ![]() ![]()
#415 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z miła chęcią coś specjalnie namaluje. Tak oryginał dwarfa mam już tylko zaktualizowany z napisem Dwarf Guard
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
#417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No Hera napewno nie ale jeszcze do 9 paśdziernika jest dużo czasu wiec jeszczecze cosik sie poprawi i na nowo sie zeskanuje ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez daniell0s - 29-09-2005 o 15:30. |
|
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() proszę bardzo oto wersja specjlanie dla Tibii. pl
![]() ![]()
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
#419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oczywiście że mogę ołówkeim jeśli pan zyczy. Tylko wtedy będzie ze nie wiem co ale i tak nie moj ale prsoszę bardzo zaraz zeskanuję tylko się podpiszę...
![]() |