![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. jak od czegos innego miales hacka to masz problem ![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 20-12-2006 o 06:57. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Uzywam TBI od 2 lat prawie, TibiaBot NG od pól roku - nigdy mnie shakowali.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() @2 UP: Używałem , i 1.5 roku po zainstalowaniu TBI, zostałem haknięty.
Chciałbym przeprosić twórców Tibia Black Ice, za moje podejrzewania, rozmawiałem dziś z jednym z testerów tego programu, i powiedział mi że nie mam dowodów, i tak właśnie jest. Więc jak kogoś obraziłem za słowa "Tibi to syf" to bardzo przepraszam : ) Pozdro Boryna !
![]() |
![]() |
#404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Julera
Poziom: 103
Skille: 101/99
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() wienkszosc ludzi przeszkadza to ze ktos ma cos zwykla zazdrosc wiem ze wienkszosc sie nei zgodzi ale tak jest zazdrosc i tyle sam uzywalem tibia bot ng i kumple +100 lvl uzywaja bot pomaga ale nie moze zabrac satysfakcji z gry np robienie annihilatora z botem ludzie robiacy tak sa dla mnie scierwem ... zabijaj satysfakcjie z ukonczenia takiego questa o wejda autouh i wezma nagrode i tyle :\
![]() Banished: until Mar 03 2007, 13:28:04 CET because of excessive unjustified player killing czy to nie piękne pekowac dla zabawy a nie dla lota Killed Xxitzo at Level 51 unjustified Killed Xxxezinha Aline at Level 38 with a fire elemental Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale, np jezeli knight chce wbic skille 80/80 to musi trenic raczej na sumonowanym monku a 2 TBI wlaczyc sie nie da wiec na noc raczej to odpada bo jesli nawet uzywalby MC to i tam druid czy sork wylogowalby mu sie po 15 minutach Po2 wiele osob uzywa TBI i jezeli ci sie to nie podoba... no coz raczej nic nie mozesz zrobic a jesli masz pretensje do osob, ktore uzywaja wlasnie tego boota to sam zacznij go uzywac Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Brańsk
Imię: Rafal From Bransk
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Walka z TBI to jak walka z wiatrakami TBI było jest i bendzie. Zawsze znajdzie sie ktoś kto postawi sobie uhmakerka i skoczy z kumplami na browca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Jesli ktos gra z botami, to znaczy ze sam nie umie grac, to zalosne.. i jesli np. na noc zostawia bota, to znaczy ze juz sie uzaleznil i musi byc online ZAWSZE.
Zal.pl ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Ja jestem tylko za biernym makrowaniem(nie odchodzeniem od kompa)oszczedzajac myszke i klawiature.
A to, ze mozna podgladnac co jest na dole to oszustwo. Ale z TBI, TIBIA MC, TIBIA GG, TIBICAM NG da sie walczyc ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
![]() Nie czytalem calego tematu bo mi sie nie chce(ok 400 posotw) ale odpowiem do pierwszego postu ktory napisal autor tematu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hahahhaah niektórzy z was dzis naprawde mnie rozsmieszyli
![]() "Taak zhakjierujmy tibia.xx.pl i wezmy wlozmy keyloggera TA!" albo "boje sie bo moj braciszek tego używa i mamy wspolne konto ![]() "Taak rozpowiedzmy że to szajs i wogole" Ja naprzykład stoje na macro od 4 dni non-stop robie SDki na hunta i co? ktoś mi zabroni? a może któryś z was mi coś zrobi? narazie widze ze tylko 11latki i kolesie z ADHD tu wbijaja mowic ze boty sa zle! do twórcy tematu ... żal.pl "urzekła mnie moja historia" i redakcja Bravo piętro wyżej ![]() np. ja mam swoje zycie prywatne, zapuszcze bota i lece grać w piłke albo na piwo czy coś ... a tak własciwie ![]() ![]()
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 23-12-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zbanowany
|
![]() @up
popieram Cie w 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik forum
|
![]() To, że będzie się wszytkim wmawiać, że to keylogger to nic nie da...Ponieważ gdzy przeskanujecie TBI bylejakim antyvirem to na 100% wykryje Wam keya...A wiecie dlaczego?Dlatego, że jest to program hajerski, który daje światło,łowienie ryb itp...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: Łapy
Imię: Wollride
Profesja: Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() No to już musisz porozmawiać z bratem bo jeśli byś sie zalogowal po tym jak gra brat to ,,jeśli'' TBI ma jakiegos syfa to możesz zapomnieć o swojej postaci.Sorki za literówki.
![]() |
#415 |
Zbanowany
|
![]() @up
Zobacz kiedy powstal ten temat ![]() watpie, czy autor jeszcze do niego zaglada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Skanowałem wszystkimi znanymi antywirami i nic nie wykrywało...BTW obecnie trwają testy w laboratorium arcabitu.
![]() |
#417 |
Zbanowany
|
![]() @up
MKS wykrywa keylogera w TBI. lepiej robcie formaty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Świat: Inferna
Poziom: 1
Poziom mag.: o
|
![]() Cytuj:
Precz z tibia black ice!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Wykrywa, ale nie jest to zaden grozny wirus w TBi -.-
Jakby spleen [autor tbi] chcial hackowac poprzez TBi, juz dawno by to zrobil -.-
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Świat: Inferna
Poziom: 1
Poziom mag.: o
|
![]() Po przeczytaniu wszystkich postów w tym temacie sondze że 90% urzytkowników forum ma tbi lub jakies makro
![]() |
![]() |
![]() |