![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Tak samo jak skakanie przez ogień, czy kto ile wypije. Ogólnie jest on żałosny ![]() @Mrok Jak Ci się nie podoba, nie musisz czytać. Dodaj mnie do listy ignorowanych czy coś w tym stylu i nie będziesz widział moich postów @Drox Taa... Z SD musiałeś walić ;p @Cors Ty masz chyba jakieś kompleksy, nie wiem. Sorry ale nie moge Ci pomóc, musisz udać się z tym do specjalisty. Nie ma się co wstydzić, psycholodzy i psychiatrzy po to właśnie są.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 15-11-2006 o 11:40. |
|
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
|
![]() @Sir kiks
Kiedy Cors zaczynal walczyc na Azurze przeciw szwedom to Ty jeszcze w Tibie nie grales... ale to taki malo istotny szczegol ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: *** *** ***
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Grebol mysli,ze jest królem, a ja sadze,ze jest zwyklym hujem, więc dissujmy się wszyscy chórem i przed Grebolem stanmy murem! Zapierdolmy go, damy mu kopów sto. Wykopmy go z Wanted Aca, bo mamy dość Grebola! A teraz mykam już, bo w długopisie kończy mi się tusz. PS. ZAL ZE JUZ GO NIE WYKOPIEMY! ![]()
Ostatnio edytowany przez Zolwik - 15-11-2006 o 14:08. |
||
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Wspomnienia, wspomnienia...
Czasy "Bractwa piwnego" to praktycznie początki azury ;D @Bloker: Jest wiele osób, których znajomość ortografii pozostawia wiele do życzenia, a są niezawodnymi technikami, inżynierami, itd. itp. Dla jednych niewiarygodne jest, że ktoś może nie umieć rachunków prawdopodobieństwa i elementów statystyki, dla innych że nie umie poprawnie napisać "gżegżółka".
#405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHA ![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Sorki za offtopic, jak sie sprawdza kiedy powstal char?
#408 |
Użytkownik Forum
|
![]() good point...
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Skille: 98/97
|
![]() I kto się o to pyta !!! Wielki wojownik Mexu !!!
Nie da sie sprawdzić kiedy powstał char, za to da się sprawdzić kiedy powstało konto.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 15-11-2006 o 19:50. |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yavi moze my nie wiemy jak to sie robi, ale mozliwe, ze tajemniczy111 wie (w co szczerze watpie), wiec sie go pytam i sie nie wtryniaj bo moje pytanie do mojej bojowosci ma sie jak piernik do wiatraka wiec nie wiem zabardzo o co Ci chodzi.
Jak tajemniczemu chodzi o to, ze zrobil konto 12 dni wczesniej od Corsa to napewno nie na Azurze bo Azura powstala w marcu 2004 jak sie nie myle, a Cors utworzyl konto przed powstaniem Azury.
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Dajcie na luz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Dandi ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Tylko się kłócicie o byle jaki shit. Wrzućcie troche na luz i tyle
![]() Jutro maturka z języka obcego ![]()
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
A jak z polskiego poszła? ![]() Żeby nie było, że spamuję, Wanted znowu robi porządki? Wymar padł od Ulfmy ![]()
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() Cors niewątpliwie też ;D
Zwłaszcza jak siedział w depo za każdym razem kiedy ćpun Trevelyan zajeżdżał z Synapisem do AB. Nie wiem za co, ale Trev zawsze chciał dorwać Corsa, miał wtedy 51lvl bodajże, przez całą tą afere był retired na pare miechów ![]() Wrócił, "tylko z jej powodu". Ostatnio edytowany przez Frank Horrigan - 16-11-2006 o 00:54. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polski roz. w miare lajtowy, za to angielska część ridingowo-lysningowa troszke harda
![]() @Topic: Ja pytanie Mexo odebrałem jako czystą ironię... i chyba tak należało to zrobic :> ?
You can kill my body, You can hurt my mind, But you should be sure: You`ll never get my pride! Ostatnio edytowany przez Qba =] - 16-11-2006 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Jakim "Synapisem" ?? ktos taki wogle byl na azurze - walczylem z Divi~ od poczatku do konca ale chyba z "Synapisisem" to juz jakas twoja radosna tworczosc bo nikogo takiego nie pamietam. Treve mnie chcial glownie za Enta - bo Przemo w Divi jak byl to troche mu napsocil. Na wojnie z Divi bylem bardzo active - pamietam te biegi z szkoly do domu jak o 14.45 konczylem a Minavand na 15 ustawil mass loga ![]() ![]() gralem gralem wtedy - nawet wiecej niz powinienem ![]() ![]() ![]() i niby co za "ona" ? Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 16-11-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
|
![]() Corsik za wolna Azure walczyles haha
Synapisa i Synapisisa pewnie nie pamietasz bo nikogo takiego nie ma, ale Synapsisa powinienes ![]()
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cors haha
![]() Nie rżnij głupa bo doskonale wiesz o czym mówie, albo masz dziury we łbie z przepicia i nic nie pamiętasz, albo udajesz - i tak dobrze, bo to przeszłość. ![]() Synapsis bo o nim mowa to nie moja twórczość tylko stary kamrat wojenny Treve'a http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Synapsis Może jego char info nic nie mówi, ale to właśnie Trev z nim czaili się na Ciebie non-stop, aż w końcu padłeś na dwarf bridge akurat jak szedłem na PoH ;> Stare czasy. Jeno mówie, że na brak atrakcji nie narzekałeś. Potem była akcja jak Cię na PoHu dorwali, Kim, pyskaty naziol Anakin Darkn00b, Nitros i jeszcze paru innych wieśniaków ![]() Nie będę się publicznie rozwodził, ale sam przyznasz, że był taki moment kiedy miałeś już nie wracać. A mimo to "pewna" osoba nakręciła Ci banie i oto wróciłeś. Kto to jest, sam powineneś wiedzieć, reszta nieważna. |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Przeciez to był mniej niz leszcz
Divinitus tworzyli Mataca, Rulabim, Hawek, Tano, Ambellyn, Thor, Nitros, Manur - to byla bojowa sila Divi - Treve zawsze duzo gadal, a malo walczyl a Synapsis to nie wiem - pewnie byl tam jakis taki - ale w stylu jak teraz taki np Loraj w Wanted jest - maly, slaby, na walkach sie nie pokazuje - co najwyzej w depo czasem sie pokarze, kupi parcel i da loga |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
|
![]() Być może i tak...
Czasem zamiast Treve'a i Synapsis'a przychodził Tano z Cavorian'em który grzmocił Cię GS'em w zada przeniesamowicie ![]() |
![]() |