Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-02-2008, 02:13   #4341
InvisibleWound
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2007

Domyślny

kurcze zapostowaliscie i post bencia zniknal w tlumie :/ bencio ja mysle ze to taka afrykanska zaba co zmienia plec raz na pol roku. ale to taki typ z carlin depo powiedzial co podobno okradl jakiegos lucznika z ab na 2 łuki i 20 szczal wiec mu nie ufam...
pozdro bencio! <3
InvisibleWound jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-02-2008, 02:25   #4342
bencio
Guest

Domyślny

@up

DziEki. No w koncu mnie ktos tu zauwazyl, bo zawsze jak pisze i pytam o cos, to nikt nie odpowie. Az mi glupio i dziwnie sie czuje
Pozdro

Zapuscilem sie solo do Ap tam gdzie te luki kradna i tez mnie tam jakis Xusodove napadl ( co o nim suv pisal ze kozaczy pod depot) i okradl mnie z bp co go po goblinach pchalem i wszystkie axy i daggery poszly sie jeb... Zarobek mial nie maly bo sporo tego bylo, dlugo huncilem, duzy wor mialem i go ciomglem po podlodze w lesie az do depot w Aberdin.
Kozak ma tera kesz i za co walczyc sie na moim nieszczesciu wzbogacil

Zauwazony w tłumie
Big Ben

Ostatnio edytowany przez bencio - 13-02-2008 o 02:42.

stary 13-02-2008, 03:17   #4343
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
ludzie pokroju pieska yaugarda czy jeszcze inni koledzy pephyego :
Chodź, dam Ci zaproszenie na naszej-klasie.... I pamiętaj facet nie płacze... Będzie dobrze :*

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 13-02-2008 o 08:49.
Fin'er jest offline  
stary 13-02-2008, 07:28   #4344
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

choć ?

@ nygus

jak zawsze cieta riposta. zazdroszcze ci.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 13-02-2008, 07:58   #4345
Piesek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
choć ?

@ nygus

jak zawsze cieta riposta. zazdroszcze ci.
Suvik nie musisz komuś komentować ortografii, bo wiemy nie każdy jest mistrzem lub używa Mozilli, która sama podkreśla ^^

stary 13-02-2008, 08:49   #4346
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Fatalny błąd, muszę przyznać Za dużo gwary... za dużo...
stary 13-02-2008, 09:45   #4347
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Name: Polathanem
Feb 13 2008, 07:28:37 CET Killed at Level 150 by Pa'cieq
and by Vryy

o prosze
zielaq jest offline  
stary 13-02-2008, 11:45   #4348
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NyGuS19 Pokaż post
Zazdroscisz ze sa kumplami pephego? Ze ty nie masz kumpli to nie znaczy ze kazdy ma nie miec wiec huj ci do tego? Dla ciebie nie musza byc nikim wiecej wiec japa.

Pephy napisz cos do mnie w tibi bede mogl sie kolegom pochwalic ze cie znam plxxx

nie ma czego zazdroscic xdd
Trójmiasto do Lechii należy!!
majk jest offline  
stary 13-02-2008, 13:26   #4349
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

Stan: Niegrający
kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Wy chyba naprawde nic wartosciowego nie macie do powiedzenia to spamujecie o serkach, przyjacielach, noliferach i innych takich? Tylko ublizac sobie wzajemnie potraficie?

Co do Asmita,
Od kiedy pamietam nazywali nas ,,geje z nebuli'', prawda taka, ze od samego poczatku nie balismy sie niczego/nikogo. Nie wazne czy to ng, czy turek czy bosniak. Pierwsze starcia mielismy na 13 lvlach jakos w venore z hawkami(pamietasz Knaak? ). Pozniej wojna z bosniakami, potem ja + szanowny nestor + adam (nahika, pamietacie?) + tina greer na gildie 20 ludzi (wtedy vylkano padl na 100+ od 60 lvli w venore).
A pozniej co? Tez jakas wojna gdzie dostalem deleta na fragu Mentora De'Vrie chyba, nie pamietma dokladnie, gdzies kolo ab/carlin.
Prawda taka, ze Ci geje z nebuli byli zgrana paczka, ktora pomagala sobie tak jak tylko to bylo mozliwe. To samo sie tyczy Asmita chociaz w mniejszym stopniu.
Wy zamiast wyzywac siebie nazwajem, ublizac co jest wg. mnie oczywiscie idiotyczne powinniscie nie wiem kurwa, powspominac, rozmawiac jak ludzie. Wyzwyska niczemu nie slużą i napewno to nie sprawi, ze sie poczujecie lepiej.

Taer

ps.
12:32 You need 748642 exp
for level 126
Average session speed:
57903 exp/h
=)

Ostatnio edytowany przez kafior - 13-02-2008 o 13:27.
kafior jest offline  
stary 13-02-2008, 14:23   #4350
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
Domyślny

kalafiorze
kozaczyliscie jak wielu na obsidi, dojebano wam na nebuli to cala gildia przyszliscie tu bo tu byl imherey i spolka, byliscie pro to mogliscie kozaczyc ale skonczyliscie jak wielu tibia childsow przed wami. skonczyliscie tak samo jak hawki i bosniaki.

a co do waszej renomy to ty chwalisz asmita a asmit ciebie a reszta wie jakie z was gejozy
dla mnie byliscie i zostaniecie na zawsze gejami z nebuli.
axio90 jest offline  
stary 13-02-2008, 14:33   #4351
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
kalafiorze
kozaczyliscie jak wielu na obsidi, dojebano wam na nebuli to cala gildia przyszliscie tu bo tu byl imherey i spolka, byliscie pro to mogliscie kozaczyc ale skonczyliscie jak wielu tibia childsow przed wami. skonczyliscie tak samo jak hawki i bosniaki.

a co do waszej renomy to ty chwalisz asmita a asmit ciebie a reszta wie jakie z was gejozy
dla mnie byliscie i zostaniecie na zawsze gejami z nebuli.
Nie, nie chwale asmita i asmit mnie tez nie. Nie znosimy sie wzajemnie.
Wez pod uwage, ze rikki nas nie ochranial i nie pomagal w wojnach czy pkowaniu, trzymal NG z daleka (czasami). Generalnie, z nimi nie bylo problemow. Dojebano nam na nebuli bo wiekszosc naszej gildi byla retired i nie walczyla. Zreszta, po co mieszac dwa rozne swiaty?
Pozatym to ty chyba masz jakis problem z gejami a nie my tak wiec naprawde nie mam pojecia do czego pijesz.

btw.
wiesz jaka jest roznica miedzy nami?
Ja nigdy nie balem sie wypowiadac publicznie na tematy, ktore mnie denerwuja. Zarowno w tej glupiej grze jak i RL. Nie chowam sie pod noob charem jak ty (a raczej nie ujawniam chara jakiego mam). Do tego jestes szczylem

Ostatnio edytowany przez kafior - 13-02-2008 o 14:41.
kafior jest offline  
stary 13-02-2008, 14:38   #4352
Kuan Ti
Użytkownik Forum

Kuan Ti's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kozienice

Imię: Vylkano
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Poziom: 248
Skille: 96/92
Poziom mag.: 10
Domyślny

Asmit geiem??? musze go poderwac w takim razie:d
01:20 Nitop [141]: fakt
01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj
01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz
01:20 Nitop [141]: xD
Kuan Ti jest offline  
stary 13-02-2008, 14:47   #4353
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
Do tego jestes szczylem
Ja nie cwaniache i wlasnie dzgam z bolta gsy na pohu a ty mozesz sobie popisac na forum dla dzieci i pochwalic sie jaki z ciebie cudny peker, zreszta caly jestes cudny haha
axio90 jest offline  
stary 13-02-2008, 14:50   #4354
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez axio90 Pokaż post
Ja nie cwaniache i wlasnie dzgam z bolta gsy na pohu a ty mozesz sobie popisac na forum dla dzieci i pochwalic sie jaki z ciebie cudny peker, zreszta caly jestes cudny haha
Thx ............
stary 13-02-2008, 14:58   #4355
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

@ piesek

finerowi musialem

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 13-02-2008, 16:44   #4356
Collel
Użytkownik Forum

Collel's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR

Profesja: Elder Druid
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior Pokaż post
potem ja + szanowny nestor + adam (nahika, pamietacie?) + tina greer na gildie 20 ludzi (wtedy vylkano padl na 100+ od 60 lvli w venore).
+ Reahim + ktostam jeszcze + 10 osobowa banda noobcharow.

PhotoBucket
Collel jest offline  
stary 13-02-2008, 18:40   #4357
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Profesja: Elder Druid
Domyślny

@Yaugardo

Moim osiagnieciem jest to, ze nigdy nie musialem sie pytac moich przelozonych czy moge kogos zabic, bo takich nie mialem w przeciwienstwie do ciebie. Gdybym zabil zla osobe co najwyzej musial bym oddac bp i blessy, a ciebie u*****li by z miejsca gdy mial bys pzta.

Co do Imhreeya protektorujacego nas, to nie bylo tak ze go znalismy i tu przyszlismy. Poprostu wybralismy random server, gdzie nie ma 200 lvli i zaczelismy gre, a tak sie zlozylo ze Taer znal troche imhreeya z kyry czy skads tam. Ujebalismy tym squadem wiecej osob niz kazdy z was moze to sobie wyobrazic. Moge sie zalozyc, ze polowa czytajacych to forum padlo od naszych noob charow; "come small dp venore, I am waiting here". Best frag z noobow? Alith. Nawet nie chce mi sie liczyc ile osob padlo od main charow, bo bysmy liczyli dlugo...

Wg. mnie to jest jakies tam osiagniecie, bo szczerze mowiac jebie mnie jakis koles, ktory wbil sobie 200 lvl i boi sie zaatakowac noob chara, ktory go bije.

Vanum sie rozpadlo, stracilem kolejnego chara (chodz pewnie nie na dlugo) i mam w to wyjebane (jak by to studnia powiedzial). Gram sobie na xerenie ze znajomymi, najwyzej nas wyjebia poraz kolejny, ja sie smucil nie bede, bo jestem pewny, ze zanim nas wykopia, ludzie beda pamietali o nas dlugo, tak samo jak to bylo na kazdym serverze jakim gralismy.

Wiec zycze powodzenia grajac z mysla ze "ziomus" z gildii moze Cie zabic, bo mu zabiles kolege lvl 50

Pierwsza lepsza wojna i jestem spowrotem
Asmit jest offline  
stary 13-02-2008, 18:46   #4358
final1213
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2008

Domyślny spamspam spam spam

Czytajac te posty zastanawiam sie kto wymyslił forum i co mial na celu , dzielic sie informacjami;
poznac wiadomosci innych
a moze ich opinie na dany temat
czy moze chcial kogos obrazic publicznie pobluzgac
po co taki ktos wymyslil bana?
a no pewnie dlatego ze kto zaczol spamowac nie na temat ,
ban ban ban najlepiej taki ktorego nie da sie obejsc , to by zmusilo niektorych do zastanowienia sie nad tym jakimi sa idiotami i co reprezentuja swoimi wypowiedziami,
final1213 jest offline  
stary 13-02-2008, 18:54   #4359
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit Pokaż post
@Yaugardo

Moim osiagnieciem jest to, ze nigdy nie musialem sie pytac moich przelozonych czy moge kogos zabic, bo takich nie mialem w przeciwienstwie do ciebie. Gdybym zabil zla osobe co najwyzej musial bym oddac bp i blessy, a ciebie u*****li by z miejsca gdy mial bys pzta.

Co do Imhreeya protektorujacego nas, to nie bylo tak ze go znalismy i tu przyszlismy. Poprostu wybralismy random server, gdzie nie ma 200 lvli i zaczelismy gre, a tak sie zlozylo ze Taer znal troche imhreeya z kyry czy skads tam. Ujebalismy tym squadem wiecej osob niz kazdy z was moze to sobie wyobrazic. Moge sie zalozyc, ze polowa czytajacych to forum padlo od naszych noob charow; "come small dp venore, I am waiting here". Best frag z noobow? Alith. Nawet nie chce mi sie liczyc ile osob padlo od main charow, bo bysmy liczyli dlugo...

Wg. mnie to jest jakies tam osiagniecie, bo szczerze mowiac jebie mnie jakis koles, ktory wbil sobie 200 lvl i boi sie zaatakowac noob chara, ktory go bije.

Vanum sie rozpadlo, stracilem kolejnego chara (chodz pewnie nie na dlugo) i mam w to wyjebane (jak by to studnia powiedzial). Gram sobie na xerenie ze znajomymi, najwyzej nas wyjebia poraz kolejny, ja sie smucil nie bede, bo jestem pewny, ze zanim nas wykopia, ludzie beda pamietali o nas dlugo, tak samo jak to bylo na kazdym serverze jakim gralismy.

Wiec zycze powodzenia grajac z mysla ze "ziomus" z gildii moze Cie zabic, bo mu zabiles kolege lvl 50

Pierwsza lepsza wojna i jestem spowrotem
Gralsicie gdzie chcieliscie i mnie to nei obchodzi dostawaliscie kicki ale to tzw part of the game. Wiesz ze Ciebie szanuje(szanowalem?) i naprawde klade na to kogo moge zabic a kogo nie moge

Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 13-02-2008 o 20:24.
Yaugardo jest offline  
stary 13-02-2008, 19:27   #4360
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo Pokaż post
Gralsicie gdzie chcieliscie i mnie to nei obchodzi dostawaliscie kicki ale to tzn part of the game. Wiesz ze Ciebie szanuje(szanowalem?) i naprawde klade na to kogo moge zabic a kogo nie moge
Zycie przydupasa, ktory o wszystko sie musi pytac "kolegow" jak to Asmit ujal : ))

Wiesz, u nas bylo tak, ze jesli ktos krzywo na nas spojrzal padal od main badz nub charow, a ty co mozesz zrobic? Powyzywac i pozalic sie na forum ehehe

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania