![]() |
#4341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() kurcze zapostowaliscie i post bencia zniknal w tlumie :/ bencio ja mysle ze to taka afrykanska zaba co zmienia plec raz na pol roku. ale to taki typ z carlin depo powiedzial co podobno okradl jakiegos lucznika z ab na 2 łuki i 20 szczal wiec mu nie ufam...
pozdro bencio! <3 |
![]() |
|
![]() |
#4342 |
Guest
|
![]() @up
DziEki. No w koncu mnie ktos tu zauwazyl, bo zawsze jak pisze i pytam o cos, to nikt nie odpowie. Az mi glupio i dziwnie sie czuje Pozdro Zapuscilem sie solo do Ap tam gdzie te luki kradna i tez mnie tam jakis Xusodove napadl ( co o nim suv pisal ze kozaczy pod depot) i okradl mnie z bp co go po goblinach pchalem i wszystkie axy i daggery poszly sie jeb... Zarobek mial nie maly bo sporo tego bylo, dlugo huncilem, duzy wor mialem i go ciomglem po podlodze w lesie az do depot w Aberdin. Kozak ma tera kesz i za co walczyc sie na moim nieszczesciu wzbogacil ![]() Zauwazony w tłumie Big Ben Ostatnio edytowany przez bencio - 13-02-2008 o 02:42. |
![]() |
#4343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Chodź, dam Ci zaproszenie na naszej-klasie.... I pamiętaj facet nie płacze... Będzie dobrze :*
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 13-02-2008 o 08:49. |
![]() |
![]() |
#4344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() choć ?
![]() @ nygus jak zawsze cieta riposta. zazdroszcze ci.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4345 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Fatalny błąd, muszę przyznać
![]()
![]() |
#4347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Name: Polathanem
Feb 13 2008, 07:28:37 CET Killed at Level 150 by Pa'cieq and by Vryy o prosze ![]() |
![]() |
![]() |
#4348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
nie ma czego zazdroscic xdd
![]() |
#4349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wy chyba naprawde nic wartosciowego nie macie do powiedzenia to spamujecie o serkach, przyjacielach, noliferach i innych takich? Tylko ublizac sobie wzajemnie potraficie?
![]() Co do Asmita, Od kiedy pamietam nazywali nas ,,geje z nebuli'', prawda taka, ze od samego poczatku nie balismy sie niczego/nikogo. Nie wazne czy to ng, czy turek czy bosniak. Pierwsze starcia mielismy na 13 lvlach jakos w venore z hawkami(pamietasz Knaak? ![]() A pozniej co? Tez jakas wojna gdzie dostalem deleta na fragu Mentora De'Vrie chyba, nie pamietma dokladnie, gdzies kolo ab/carlin. Prawda taka, ze Ci geje z nebuli byli zgrana paczka, ktora pomagala sobie tak jak tylko to bylo mozliwe. To samo sie tyczy Asmita chociaz w mniejszym stopniu. Wy zamiast wyzywac siebie nazwajem, ublizac co jest wg. mnie oczywiscie idiotyczne powinniscie nie wiem kurwa, powspominac, rozmawiac jak ludzie. Wyzwyska niczemu nie slużą i napewno to nie sprawi, ze sie poczujecie lepiej. Taer ps. 12:32 You need 748642 exp for level 126 Average session speed: 57903 exp/h =)
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 13-02-2008 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#4350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: +++
|
![]() kalafiorze
kozaczyliscie jak wielu na obsidi, dojebano wam na nebuli to cala gildia przyszliscie tu bo tu byl imherey i spolka, byliscie pro to mogliscie kozaczyc ale skonczyliscie jak wielu tibia childsow przed wami. skonczyliscie tak samo jak hawki i bosniaki. a co do waszej renomy to ty chwalisz asmita a asmit ciebie a reszta wie jakie z was gejozy ![]() dla mnie byliscie i zostaniecie na zawsze gejami z nebuli. |
![]() |
![]() |
#4351 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wez pod uwage, ze rikki nas nie ochranial i nie pomagal w wojnach czy pkowaniu, trzymal NG z daleka (czasami). Generalnie, z nimi nie bylo problemow. Dojebano nam na nebuli bo wiekszosc naszej gildi byla retired i nie walczyla. Zreszta, po co mieszac dwa rozne swiaty? Pozatym to ty chyba masz jakis problem z gejami a nie my tak wiec naprawde nie mam pojecia do czego pijesz. btw. wiesz jaka jest roznica miedzy nami? Ja nigdy nie balem sie wypowiadac publicznie na tematy, ktore mnie denerwuja. Zarowno w tej glupiej grze jak i RL. Nie chowam sie pod noob charem jak ty (a raczej nie ujawniam chara jakiego mam). Do tego jestes szczylem ![]()
n_n Ostatnio edytowany przez kafior - 13-02-2008 o 14:41. |
|
![]() |
![]() |
#4352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Asmit geiem??? musze go poderwac w takim razie:d
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#4353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() Ja nie cwaniache i wlasnie dzgam z bolta gsy na pohu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4354 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#4355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @ piesek
finerowi musialem ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: LKR
Imię: Collel Tellederluksap
Profesja: Elder Druid
Gildia: Next Generation
Poziom: 95
Poziom mag.: 63
|
![]() + Reahim + ktostam jeszcze + 10 osobowa banda noobcharow.
|
![]() |
![]() |
#4357 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yaugardo
Moim osiagnieciem jest to, ze nigdy nie musialem sie pytac moich przelozonych czy moge kogos zabic, bo takich nie mialem w przeciwienstwie do ciebie. Gdybym zabil zla osobe co najwyzej musial bym oddac bp i blessy, a ciebie u*****li by z miejsca gdy mial bys pzta. Co do Imhreeya protektorujacego nas, to nie bylo tak ze go znalismy i tu przyszlismy. Poprostu wybralismy random server, gdzie nie ma 200 lvli i zaczelismy gre, a tak sie zlozylo ze Taer znal troche imhreeya z kyry czy skads tam. Ujebalismy tym squadem wiecej osob niz kazdy z was moze to sobie wyobrazic. Moge sie zalozyc, ze polowa czytajacych to forum padlo od naszych noob charow; "come small dp venore, I am waiting here". Best frag z noobow? ![]() Wg. mnie to jest jakies tam osiagniecie, bo szczerze mowiac jebie mnie jakis koles, ktory wbil sobie 200 lvl i boi sie zaatakowac noob chara, ktory go bije. Vanum sie rozpadlo, stracilem kolejnego chara (chodz pewnie nie na dlugo) i mam w to wyjebane (jak by to studnia powiedzial). Gram sobie na xerenie ze znajomymi, najwyzej nas wyjebia poraz kolejny, ja sie smucil nie bede, bo jestem pewny, ze zanim nas wykopia, ludzie beda pamietali o nas dlugo, tak samo jak to bylo na kazdym serverze jakim gralismy. Wiec zycze powodzenia grajac z mysla ze "ziomus" z gildii moze Cie zabic, bo mu zabiles kolege lvl 50 ![]() Pierwsza lepsza wojna i jestem spowrotem ![]() |
![]() |
![]() |
#4358 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() Czytajac te posty zastanawiam sie kto wymyslił forum i co mial na celu , dzielic sie informacjami;
poznac wiadomosci innych a moze ich opinie na dany temat czy moze chcial kogos obrazic publicznie pobluzgac po co taki ktos wymyslil bana? a no pewnie dlatego ze kto zaczol spamowac nie na temat , ban ban ban najlepiej taki ktorego nie da sie obejsc , to by zmusilo niektorych do zastanowienia sie nad tym jakimi sa idiotami i co reprezentuja swoimi wypowiedziami, |
![]() |
![]() |
#4359 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 13-02-2008 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
#4360 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz, u nas bylo tak, ze jesli ktos krzywo na nas spojrzal padal od main badz nub charow, a ty co mozesz zrobic? Powyzywac i pozalic sie na forum ehehe