![]() |
#421 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobrze, że ja to Warszaffka to mam łatwiej z dostempem!!
Szkoda tylko, ze nie mam na czym tego odpalić!!! @down Owned! ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 07-11-2009 o 22:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#422 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/...wa#Warszawiacy
Nie ma czym się szczycić! @down Cwaniak : O @up HAHAHHA. Mogłeś podlinkować mój profil : O Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-11-2009 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wracając do tematu:
http://www.youtube.com/watch?v=BWCOCW-Vjoc Cholera, prawie takie dobre jak soundtrack z Battlefielda! Mistrzostwo : d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc ta wspaniała gra, ten klejnot wszystkich CoD'ów, Gra Roku, może nawet dziesięciolecia, dobiega do daty wypuszczenia, magiczna data, (dzień przed moimi imieninami ;D)
![]() Tak, Dziesiąty, Listopada, Dwu Tysiącznego Dziewiątego Roku. (10.11.2009) Wspaniała Gra, po obejrzeniu wielu trailerów, i przeczytaniu wielu for, podsumowałem tą grę jednym słowem ZaJeBiStA Ale chciał bym wiedzieć co wy o tej grze myślicie. Gra dobra, zła czy do dupy? Wypowiadać się! Launch Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=gyASw-1KWyU&translated=1 Btw: Dałem to w osobnym temacie ale "Tompior" musiał skasować temat -.-' więc daje to tutaj...
Ostatnio edytowany przez Zokar - 07-11-2009 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu.. Ja wróciłem do starego dobrego Ghost Master. Nie wiem skąd znalazł sie w moim domu oryginał.. Ale przydaje sie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wystarczy obejrzec ten trailer. Jesli demo pokaze, ze gra wyglada tak, jak prezentuje sie na filmikach, to bede bardzo zadowolony. A jak na razie zamowilem pre-ordera. Ps. Szkoda, ze A-10 z poczatku filmiku dzialaja najprawdopodobniej jako "artyleria". Dorwac w lapy taki samolot przy takim modelu zniszczenia - byloby szalenstwo ^^
![]() |
![]() |
#429 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() W empiku jest fajna "promocja". W dniu premiery kupując kubeczek modern warfare 2, otrzymujemy rabat na grę w cenie kubeczka, a kosztuje on 49,90. Tak więc za 125 zł mamy i grę i kubeczek. Dodatkowo, kiedy kupujemy modern warfare 2, pierwszą część możemy zakupić o połowę taniej. Wychodzi na to, że za 125 + 30 = 155 zł mamy MW2, MW1 i kubeczek
![]() Kubeczek wygląda tak: http://www.modern-warfare2.eu/images...s/DSC00080.jpg Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-11-2009 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Blondynka
|
![]() Powinni dołożyć jeszcze kubeczek z pierwszej części, byłby wtedy komplet ;].
![]() |
![]() |
#431 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pewnie już nie mają takiego w ofercie, chociaż fajnie by to wyglądało : P. Jak dla mnie 155 zł za coś, co nominalnie kosztuje 235 to i tak fajny "upust" i chyba sobie dołożę te 30 zł aby uzbierać prawie-komplet : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Za 12 dni Left 4 Dead 2 w Europie, ahahahhahahaha!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałem w L4D 2 Demo, i szczerze to dużo nie pozmieniali, poza patelnią, i gitarą to było prawie jak w L4D 1.
Kurde, do wtorku doczekać się nie mogę, będzie to perfektowny dzień do bycia skończonym No-Lajfem... @Down Kto powiedział ze ja to kupuje ;D @Edit, Down Konto w X-box live mam 18+ więc jest spoko, Starsi nie mają nic przeciwko, Poza tym ta gra została zamówiona prze zemnie, na moją kartę Game'a... Więc wszystko jest chyba spoko...
Ostatnio edytowany przez Zokar - 08-11-2009 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 08-11-2009 o 18:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam tylemat bo nie wiem czy brac coda czy dragon ajdza :<
![]() |
#440 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja mam taką jedną zasadę: nie kupuje gier bez multi. Wydawanie kasy na grę, z którą przygoda kończy się po przejściu scenariusza (lub przejściu go kilkakrotnie) jest dla mnie bez sensu. Są gry, w które warto zagrać, oraz takie, które warto kupić
![]() |
![]() |
![]() |