![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ![]() zadowolony?... @up: I właśnie o tym mówiłem...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=291 |
|
![]() |
![]() |
#425 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak apropo to ejst kobietą a nie męźczyzną ![]() |
|
![]() |
![]() |
#426 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kto jest kobieta a kto mezczynza? nie czaje o co biega. A co do wyblaklych kolorkow, inny skaner już po 2 mogie to poprawic zawsze w paint shop pro jak przeszkadza
![]() O wiem dlaczego tskie wyblakle zapisalm w zlym formacie ale nawet tren mi sie bardziej podoba nie ma brzydkich pogrubianych przez panta pro linii. Co o tym sądziecie lepiej pogrubić kontury w pancie pro shopie czy zostawic jak jest??
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 29-09-2005 o 16:56. |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Profesja: Paladin
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @Fakolpet Fendadra
Ja mam taką propozycje .. popraw lewą ręke.. a dokładniej jej łokiec bo wygląda do niczego (chodzi mi o tę bliżej głowni/głowicy ? jak to sie nazywa ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety, żebym poprawił bicepsy musiałbym wymazać polowę rysunku, więc się nie opłaca. Co do pasa i mięśni mi sie wydaje że jest dobzre może tylko ten pas za malo widoczny ;/
![]() |
![]() |
#429 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() powodzenia bo sam szukałem strony NA KTÓEJ TEN OBRAZEK JUŻ GDZIEŚ ZAMIEŚCIŁEM TY NIE UMIEJĄCA CZYTAĆ POSTÓW LAMO!!!
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Podaj linka to zobacze te stronke... moze coś ciekawego na niej będzie...
|
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No kolejny delikwent nie czytający postów. CChodzi o to że albo ta strona już nie istneije albo ja jej znalźć nie mogę dlatego jak ktoś znajdzie to będe wdzięczny i plagatu mi nie udowdni
![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Ray_jet - 29-09-2005 o 19:45. Powód: Zła rozdzielczosc |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy to jest praca na poziomie? -.-"
![]() |
![]() |
#435 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dobra wiem że zazdrościsz. A na zakończenie i ywładowanie złości <ciach> nie będe biedaka obrażać bo nie wie co czyni...
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" Ostatnio edytowany przez Fakolpet Fendadra - 29-09-2005 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() UspokÓjcie SiĘ Do Jasnej Cholery!
Nie Ma Plagiatu, Puki Nie Zostanie Udowodniony. Ja Jestem WiĘcej NiŹ Pewna, Ze To Nie Jest Plagiat! PowiedziaŁam, Jest SposÓb Na Udowodnienie Że On Potrafi MalowaĆ. Szkic PoglĄdowy BĘdzie NiedŁugo... Ja Tajemnicy Nie PublikowaŁam Nigdzie, WiĘc Nie Ma Szans, Że JakaŚ Praca Na Jej Podstawie Istnieje! @edit Jestem wkurzona jak diabli, bo włąśnie sama znalazłam plagiat tam gdzie sie go najmniej spodziewałam ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 29-09-2005 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() @Fakolpet Fendadra
Tak jak juz wyzej wspomniano Twoje wiekopomne dzielo nagle wyblaklo po wydrukowaniu, dodaniu nedznego podpisu ( Ty myslisz ze takim charakterem pisma podpisala by sie osoba ktora to stworzyla ? ) i zeskanowaniu. A poza tym niepotrzebnie wygenerowano tyle postow, trzeba tylko czytac moje wczesniejsze z odpowiednim linkiem ... http://www.johnssketchpad.com/illos/dwarf.gif ![]() Adres tego hosta wskazuje umiejscowienie w USA -> St. Louis Moze masz Ciocie w stanach ktora Ci przysyla paczki, a Ty w rewanzu przesylasz Jej Swoje dziela. Jedziesz "ziomal" z tym koksem, zapodaj 5 bieg i docisnij troche gazu na sciezkach Swojego umyslu .... wymysl cos oryginalnego. Czekam na kolejne wyjasnienia. Eshhh Po ostatnim dalem sobie urlop od bluzgow i to Twoje szczescie ... |
![]() |
![]() |
#439 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Nigdzie indziej
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję ci Rey za znalezienie tej strony bo ja szukałam ale jakoś nie mogłam jej znaleźć
![]() |
![]() |