![]() |
#421 |
Guest
|
![]() 1. PK z levelem powyzej 25 napadający bez powodu na 8-15lvl. Mysle ze to takie cwoki co ich bili (biją) ich w podstawówce wiec w Tibii odreagowują. Od PK gine czesciej niz od potworkow. Przez tych gnojkow nie moge dojsc do 15lvl bo co sie zblize to zawsze sie jakis znajdzie co mnie zalatwi.
2. Czesto bywa tak ze pomozesz komuś, dasz line jedzenie czy coś w tym stylu a on cie albo zabija albo blokuje lub kradnie łupy 3. Ciezko sie z kims zaprzyjaznic. Kiedyś sie staralem bo fajnie bylo by chodzic razem ale teraz już mi sie nie chce. Z regoly bywalo tak ze sie z kim "niby zaprzyjaźnionym" poszło na potworki i na miejscu sie okazalo ze o podziale loota nie ma mowy, a lepek tylko blokowal w nadziei na zagarniecie plecaczka. Jedna panienka tylko byla fajna, dzielilismy sie uczciwe kasa i wspolpracowalismy przy tłuczeniu stworków ale przestala grac bo za czesto padala ofiara PK i sie zniechecila. Mysle ze duzo fajnych ludzi, tych uczciwych i przyjaznych zniecheca sie do Tibii z powodow ktore wymienilem. A szkoda. W zalozeniu Tibia miala byc dla gracza przygodą ale wiele osob czuje sie jak zwierzyna lowna. |
![]() |
|
![]() |
#422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Co mnie wkurza hmm...
1. n00by 2. PK ( już nie bo gram na non pvp ) 3. Złodzieje 4.Lagi 5.Kicki 6. cipsofty 7. wyspy, potwory questy dla PACC'ów ( pocholere tyle tego wystarczyło by domek był dla PACC'ów )
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() mnie najbardziej wnerwiają pk na 10-15 lvlu którzy dedają świeżo upieczonych mainowców! np. wychodzi z templa na mainie taki newbie, nie wie co to party i mysli ze jest bezpieczny. a tu nagle wyskakuje taki dres na 10 lvlu z red skullem i 1. chce kasy albo ded, 2. mówi: "wez mnie invite to party i ja ciebie tez" i zabija, 3. zabija od razu, 4. mówi ze jak juz sobie kupisz jakies lepsze eq to niech da mu passy to mu zrobi pacca -.-, 5. na tradzie gada ze sprzeda np. scale armora za 50gp ale jest w innym miescie niz on, umawiają sie na spotkanie a jak ten przylazi to zamiast wymiany robi deda
![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Galeon - 23-05-2006 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O lol. Ja na przykład nie robię błędów ortograficznych a mam 8 lat. Więc jestem jednym z niwielu którzy w młodych latach znają ortografię ![]() Lużko Grzegoż Itd. Długo wymieniać. Topic@ Mnie najbardziej wkurzają lagi i errory. Czasem zdarzy się jakiś report. Ale lagi są najgorsze bo tej expisz sobie na przykład hunterze(masz na przykład 25lvl) i masz laga, hunter Cię spokojne zabija a ty czekasz aż się skończą lagi. Lagi się skończyły a ty jesteś w świątyni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sory ale miałem double posta.
Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 24-05-2006 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]() Hmm co mnie wkurza w Tibi?
1.Znikające speary. Cip soft przesadził z update z przed kilku miesięcy, speary były i tak gówniana bronią do skilowania bo na wysokim skiulu waliły za dużo, a tera to w dodatku znikają. I co ja mam tera robić. Jak już mam wogóle skilować. 2. PACC Po cholere Paccowi robiom nowe wyspy itd, niech zrobiom choć jednom takom wyspe dla nas dla FACCów, gdzie Pacc by nie miał wstępu. 3.Lagi Ostatnio edytowany przez Gulagulad - 27-05-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darkene
Profesja: Elite Knight
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
![]() |
![]() 1. Kick zakończony deadem
2. Gdy mi ktos zabija slima 3. Drogi PACC
![]() |
#428 |
Guest
|
![]() Mnie Najbardziej wku...... Pk kturzy zabijają małe lvl .Po co zabijać 8 lvl i co z niego za loot maca,chain armor OMG.A teraz coś związane z potworkami i itemami Dlaczego nie dodadzą nowych potworków kture inaczej wyglondają niz wcześniejsze np Taki Demon I Orshabaal i Dlaczego nei dodają nowych itemów:/
Orshabaal powinnien wyglądać inaczej niz demon powinnien być podobny do mefista z Diablo II |
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Imię: Hakiko
Gildia: Exterminators Of Harmonia
Świat: Harmonia
Poziom: 30+
Skille: 70/70+
|
![]() Dla mnie najbardziej wkurzajace jest to "PLZ FREE ITEMS MINE CHAR IS HACKED" albo "Robie druta za calusa"She is no vocation is lvl 1
Albo na serwerze pvp nawet se poafkowac niemozna bo zaraz podbiega jakis 8 lvl i cie z wanda bije ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Użytkownik forum
|
![]() no oczywiście popieram powyższe wypowiedzi "kolegów"
ale mnie najbardziej wkurzają lagi kture pojawiły sie po 2 uptade w czerwcu występują w okolicach godziny 16;00 do ... nie wiem dokładnie do kturej, ale o 22;00 nadal były i to nie jest wina mojego neta bo inni a wlaściwie prawie cala NAPTERA je ma. A najbardziej wkurzające jest to że na innych serverach a przynajmniej na guardi tak nie jest ![]() LEPIEJ ŻEBY CIPSOFT JAK NAJSZYBCIEJ USUNĄŁ USTERKE A JAK NIE TO HUNTED ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() mie wkurzaja te smiechy br ahuahuauhauhauhuhuhahehue to mnie dobija-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() mnie najbardziej wkurzają kolesie w stylu: (na prawdę tacy istnieją/istnieli)
-jestem super -człowiek sukcesu -ptys zbys secura -zgwalc mnie -kakaowe oczko -blue trawa -urzydo suelip (koles sam to wymyslil XD) Nie ma innych nickow? Zawsze musi być Warrior from Morgana? Albo Wielki rycesz? ;/ Ja myślę, że powinno powołać kilka osób, które będą czytały nicki nowych graczy, i kasowali takie nicki ? /\ I przynajmniej ktos by dostal prace ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Imię: Thadel
Gildia: Royal Warriors of Refugia
Świat: Refugia
Poziom: 33
|
![]() Mnie wkurzają NOOBy ktore jak skilujesz zabieraja trole .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: hell gate
Imię: Neonix Neonix
Świat: Zanera
Poziom: 17
Skille: 42/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mnie najbardziej wkurza,kiedy przyłazi sie noob i mi zabija potworki śmieje się za mnie i że ma dobrych kolegów że mnie zabiją itd.
![]() ![]() PS.Kicków też bardzo nie lubie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają nooby co ci potwroki wybijają,poza tym w*****a.... mnie kicki i lagi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Guest
|
![]() Mnie tam wkurzają najbardziej LAGI i "niektorzy" polacy woza sie bo maja lepszy lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Whitestok
Imię: Bracuda
Świat: Aurea
Poziom: 29
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
|
![]() 1.High levele , które zagradzają drzwi do dp, a jak ich przesuniesz to slyszysz - "Masz HUNTA bo mnie przesunoles nobie"
![]() ![]() ![]() 2.Ziomale high leveli którzy jak widzą coś cennego na depo innego gracza mówią - "Give me it or hunted by ******" ![]() 3.Redy i PK na expowiskach 4.Żebracy ![]() 5.Hakerzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() HAHAHHAHA zaraz nie wytrzymam wszystkie tu skargi naszych polskich tibijczyków sa zalosnie i smieszne cos miedzy tymi okresleniami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Guest
|
![]() Najgosi som LOLE i ich ksywy "Michal of Celesta" to mnie jabardzie wkurza. LOLE to jakas zapomniana rasa ludzi czy co????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najbardziej w Tibi denerwują mnie osoby tj. nooby, złodzieje i ty raczej jest wszystko
![]() ![]() Może dlatego przez jakiś tydzień po Up nie grają ![]()