![]() |
#4561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Kto będzie tak miły i założy temat "Rymujcie z Obsidią"?
|
![]() |
|
![]() |
#4562 |
Guest
|
![]() Ejjj, To Ty jesteś Eboos?
Co na klacie ma jeden włos ? Czytaj to teraz, to moja odpowiedz Jesteś przed komunią? to czeka Cię spowiedź Udajesz patriotę i zajebistego polaczka Gdy czytasz to co pisze, chwyta Cię padaczka Piszesz o Szwedach czy innych graczach Pisząc nowe teksty, w złe tereny wkraczasz Czy ja dobrze widzę? Masz logo szlachty związku? Śpiewać Hymn, to w Twoim obowiązku! Idź dalej, śpiewaj i prowadź tak swą armie jak Bonaparte Mimo, że nie był Polakiem, miał w rękawie kartę On miał asa, a Ty w ryju masz kutasa I widzisz je*ana ku*wo, czepiasz sie je*anej gry W której nie ma miejsca dla takich jak Ty |
![]() |
#4563 |
Guest
|
![]() Widze ze tutaj nic sie nie zmienilo.... Was to juz chyba nic nie wyleczy poza odstawieniem tibii.
|
![]() |
#4564 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() juz niedlugo wam rymow zabraknie
![]() news z wczoraj Tintto Feb 20 2008, 07:13:59 CET Killed at Level 65 by Xertizo |
![]() |
![]() |
#4566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Guildford
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elitarny
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Next Generation
Poziom: 120
Skille: 96/73
|
![]() hej Slayer Nuddle,
on jest psem a ty jestes pudlem Odbijasz ataki leona lecz nie najlepsza jest ta twoja obrona Nikt cie nie lubi z naszego grona a ty nadal uwazasz sie za tibijskiego barona. Jestes kozak wielki chodz nosisz spodnie na szelki. Jestes patriota, a piszesz taka hujnie jak bys nie wiedzial ze w europie mamy Unie. ![]() |
![]() |
![]() |
#4568 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Feb 22 2008, 03:56:02 CET Died at Level 92 by fire Feb 22 2008, 03:55:23 CET Died at Level 94 by fire Feb 22 2008, 03:54:54 CET Died at Level 97 by fire Feb 22 2008, 03:54:27 CET Killed at Level 99 by Gader and by fire Feb 22 2008, 03:53:26 CET Killed at Level 101 by Gader and by fire Feb 22 2008, 03:45:43 CET Killed at Level 102 by Xusodove |
|
![]() |
#4570 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4572 |
Guest
|
![]() Dzis tylko 12 lvli stracilem, a dopiero poczatek dnia xd
|
![]() |
#4574 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4576 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() mogles chociaz do anni poczekac :c
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4578 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Auuuu Auuuuu!!!
Zaczales rookowac sie Char ci sie nie podoba? Co za bullshit nie? Czlowieku uspokuj sie Odejdz od komputera na chwile Lepiej kontroluj co moiwsz Nie pierdol bez sensu Słowa "frajer" uzywa sie w innym czasie W innym miejscu Przegieles swoja mala palke Na niekorzysc swa No i teraz czuc Ten prawdziwy swąd Sram na twoje opinie Sram na morde twa Po tobie nie posprzatam Wiec wy*******aj z tad Twoj niewyparzony pysk Powoduje u babci wytrysk Tak, sie nie przeslyszales W sumie to nie wiesz, co to Bo nigdy go nie dostales ![]() Co za pieprzony amator Mowisz cos o kostkach? Tych nienaostrzonych? Powodujesz ze czlowiek Wyglada jak zniesmaczony Myslisz ze jestes hardcorowy? Chyba cie pojebao bananowcu pierdolony Nie masz funduszy na p-seta? Zachowujesz sie jak kobieta W sumie kawal prawdy w tym jest Bo przedemna stoi wykastrowany pies Skamlesz jak prawdziwa suka bura W ktorej kape weszla jakas nieziemska rura! Kaganiec na ryj i s*******asz do budy Wyjesz tak glosno ze slyszy to twoj pan - Rudy Piesek leszek to ziom z naszego podworka, a Piesek co gra w tibie to po prostu kurwa. Leszek to nasz boss i pan nad panami, a Piesek trzęsie przed nim kolananami. Piesek Leszek powie: stój! wiec Piesek to wykona, bo z niego jest ch*j, w Tibii zalicza zgona! Tak sie konczy ta piosenka Nikt oprocz ciebie nie wymieka Streszcze cie raz jeszcze Wy*******aj lapac kleszcze Rl Pephego? Mozesz pobiegac kolo jego jadra lewego Napisz jeszcze slowo Ktore nazwiesz "prawdziwą mową" A pokaze ci jak Zidane głową Ze twoje miejsce jest w stodole razem z krową Liczysz ze sie wylacze? Teraz cie wykoncze. Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 22-02-2008 o 08:54. |
![]() |
![]() |
#4580 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Słuchaj Piesku nie dam Ci spokoju. Sam to zacząłeś, więc Cię tępię gnoju. I mnie to jebie, że nie odpiszesz. Ja bez problemu przyjmę Twoją ciszę. I tak mam na Ciebie kurwa wyjebane. Ty jesteś dla mnie zwykłym baranem. Próbujesz pisać dissy? Dobrze to wiedzieć. Ile kurwa będziesz nad tym gównem siedzieć. Że nie masz czasu ciągle powtarzasz... Co Ty kurwa sobie, cipko wyobrażasz, że ja Ci szmato tak łatwo odpuszczę? Wpadnij na TB to wpierdol Ci spuszczę. Ty pośmiewisko z siebie zrobiłeś, jeszcze NG w to wpierdoliłeś... A potem jak ostatnia kurwa spierdoliłeś, bo byłeś cienki i się przestraszyłeś. Weź idź się pało schowaj do komórki, bo Cię pojechałem prosto z grubej rurki. I nie mam dla Ciebie za grosz litości, Twoja postawa - SYMBOL ŚMIESZNOŚCI. I wiedź że jesteś za cienki w uszach. Możesz się poskarżyć do G.W. Busha. Żałosne teksty i brak rozumu, jesteś tylko pionkiem wśród wielkiego tłumu! Your Devil~ |
|