![]() |
#441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Widze Ennesix ze osoba z takim lvl jak ty zapewne wie wszystko najlepiej i ten lvl pokazuje rowniez jak dlugo grasz na tym servie a odnosnie znakow interpunkcyjnych czy przeskadza ci ich brak w zrozumieniu tekstu jesli tak to tobie sugeruje powrot do szkoly niekoniecznie dla ludzi zdrowych i normalnych. A z twoje posta wlasnie widac jak duzo wiesz o ty servie a nie wiesz nic i jestem pewny ze kazda z moich postaci na tym serverze byla lepsza od twojej a wracajac do swe tez zapewne nei pamietasz jednego tekstu wypowiedzianego przez Nizahe "All Polish PPL are Hunted" bylo podczas licznych wojen na tym servie i nei sadze ze jego stosunek do polakow bardzo sie zmienil w przeciagu paru miesiecy i jesli maja sie w tym temacie tacy zieloni ludzie wypowiadac to lepiej zamknac dyskusje bo wy nic do niej nie wniesiecie a ja bym nie potrafil grac spokojnie jesli wokol mnie jest pelno swe bawiacych sie w PA na polakach ale o tym tez zapewne malo wiecie bo skad skoro lepiej zbratac sie ze swe i udawac ze sie nei widzi problemu a przy okazji wchodzic im w dupy.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik forum
|
![]() Sry za double post ale w tengu akurat byli jedni z bardziej normalnych swe z ktorymi dalo sie dogadac a cale zlo tego servera to Nizahe i jego wesola ekipa ktory robi co chce na servie zapewne tez nie spotkaliscie sie z PA z jego strony no ale wybaczcie ale z rotow was wyganiac nie bedzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Z całym szacunkiem, ale jeśli myślisz, że Nizahe to Szwed to się mylisz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik forum
|
![]() Nvm w kazdym razie podlaczenie sie do Tengu i wykopsanie go z serva bylo ostatnia szansa wiecej juz takich okazji nie bedzie a jak widzialem z przebiegu wojny przestraszone polaczki wolaly stanac po jego stronie.
|
![]() |
![]() |
#445 |
eX Moderator
|
![]() A czy tym "przestraszonym polaczkom" źle się teraz żyje, gdy wygrali wojnę? Nie, a chyba o to chodzi.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 29-06-2006 o 08:54. |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @White Patriots: Ja też spotykałem się z PA ze strony szwedów, co nie zmienia faktu że nadal uważam że jesteś idiotą. Tibia to tylko gra, a to że w niej tyle spięć na tle narodowym to jest przegięcie. Postami takimi jak twoje nie poprawisz sytuacji, tylko jeszcze bardziej ją zaostrzysz. Nie mówiąc o tym, że z PA ze strony polaków na Morganie spotykałem się dużo częściej... No i ty znawca historii Morgany, uber-patriota najpierw gadasz że trzeba wywołać wielką wojnę, wywalić najlepiej wszystkich szwedów z serwera; później twierdzisz że polacy mieli zjednoczyć się ze szwedami z Tengu aby wykopać z serwera Nizahe, który jest podobno Anglikiem chociaż wygląda jak jakiś gej z Armenii. I żeby była jasność: ja nie staje w swoich wypowiedziach po niczyjej stronie bo ani Tengu/Overshadows [czyli twoich "dobrych" szwedów] ani bandy z Fire/Avis [czyli twoich Nizahe anglika-armeńczyka i zastraszonych polaków, oraz szwedów kanibali których należy wykopać] nigdy nie lubiałem. Po prostu, uważam że piszesz głupoty i chce ci to pokazać.
Google. Ostatnio edytowany przez nalog - 29-06-2006 o 11:36. |
![]() |
![]() |
#447 | ||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Imię: Ennesix
Profesja: Paladin
Gildia: Ade Infinitum
Świat: Morgana
Poziom: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ennesix - 29-06-2006 o 11:54. |
||||||
![]() |
![]() |
#448 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() @White Patriots
Żal mi Ciebie. ![]() Moze ty komus lizesz dupe, nie wnikam. Ale ja takich sytuacji nie widze na serwie. ![]() ![]() ![]() Czy to ze niektorzy przyjaznia sie ze Szwedami to zle? TO juz sie podlizuje wtedy? Poprostu mi Ciebie zal, jak jakis ..... wyskakujesz z tekstami "zdrajcy gdzie wasz honor!?". Po twoich postach widze ze ty to masz taki wielki honor, ze bys za Polske zycie oddal. |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy macie problem jak nic
![]() Z tego co mi wiadomo jest kolejny MPA na servie ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#451 |
Zbanowany
|
![]() @UP
No wiesz, w Tibii nie da sie lizać dupy. A moze Ty mozesz i to robisz? Nie wnikam ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
![]() |
![]() |
#454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Był gdzieś temat o morganie ale znalazł się na szarym końcu więc założyłem nowy...
A więc, niejaki "Raul"(moderator www.tibia.pl) a w tibi Trepik na świecie morgana sprzedaje swojego bohateraz za pieniądze w RL, oto link do aukcji : Czyszby to nie naruszało regulaminu tibi panie modku?! ale tak to jest gdy robi się pa na swojej gildi -.- Time to LEAVE! nowy temat odrazu skasowany -.- Ostatnio edytowany przez Raul - 12-07-2006 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#456 |
eX Moderator
|
![]() Niestety nie jest to moja aukcja. Wystarczy chociażby spojrzeć na podany mail kontaktowy i nr gg. Mój kolega dla żartów wystawił tą postać żeby zobaczyć ile maksymalnie mógłbym za nią wyciągnać pieniędzy, jednak w żadnym wypadku nie zamierzam jej sprzedawać (przecież to narusza regulamin). A co do opisu postaci to kolega się pomylił, bo anni już mam wykonanego.
![]() O jakim pa na mojej gildii mówisz? o0
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 12-07-2006 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() No a za co zostałeś wyrzucony z gildi????!!! pozatym to Twój domek ;-]więc?! niestety
Ostatnio edytowany przez potrzebny - 12-07-2006 o 08:12. |
![]() |
![]() |
#458 |
eX Moderator
|
![]() @up
Mój domek, no i co w związku z tym? A teraz powiedz mi chłopcze jak chcesz udowodnić, że sprzedaję postać skoro oficjalnie zaprzeczam, że to nie moja aukcja? @down Ty jesteś ślepy czy czytać nie umiesz? o0 A co ja się tam będę Wam tłumaczył z nie mojej aukcji. Olewam tą sprawę, piszcie co chcecie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 12-07-2006 o 10:55. |
![]() |
![]() |
#459 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dziwne ze Twoja postac... |
|
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Trepik
A ja mam inne pytanie do Ciebie. Powiedz mi prosze jak to jest z Cyclopolis - bo podobno publiczne jest.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
![]() |