![]() |
#441 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() huxy i reszta miala mi pomoc w odzyskaniu 120k ale widac nie maja ochoty wiec przystapilem do wojny, wczesniej nie wzialem udzialu w zadnej battly dopiero teraz oficjalnie jestem w wojnie ^^
|
|||
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@berger Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =) Ostatnio edytowany przez Rankor - 12-09-2006 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() chcialbym dodac ze gildia istnieje jakies 2 tyg, wiec nie wiem jak mozna czegokolwiek od niej wymagac~
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#444 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?
|
|||
![]() |
![]() |
#445 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii ![]() Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 12-09-2006 o 15:24. |
|||||
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
|
![]() @saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal @xandar: costam przed chwila czytalem ale nie pamietam co, wiec niewazne
#447 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() Cytuj:
a ich z samego arcanium bylo 10 + duzo ludzi z traidu... i to mysmy jako pierwsi zabili huxego na servie lidera arcanium a nie oni nam lidera ;-) Ostatnio edytowany przez Harru - 12-09-2006 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
#448 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() nic dodac nic ujac ;>
|
|||
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() i znów pierdoły opowiadasz... narysuj to lepiej sobie słóneczko bo nigdy nie widziales xD i ja wcale nic nie pisalem jak 15 levele tylko chcialem byc neutral nikogo nie wyzywac i byc grzeczny... ale jak tu byc grzecznym jak mnie leja jak psa...
|
![]() |
![]() |
#450 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Harru Co za roznica, lider czy nie, lvle maja prawie takie same. A takie pieprzenie kogo bylo wiecej czy mniej nie ma sensu, bo rownie dobrze mozna sie sprzeczac o to, ze w Arc jest 2 razy mniej ludzi niz w GZ i GSL. ------------------------------------------------------------------------- Ludzie naprawde maja fiola =d 16:25 Rodley Lindbeck [8]: POTRZEBUJE LUDZI NA ZAJEBISTEGO TRAPA NA SZWEDACH! POTRZEBUJE OK. 6 LUDZI SAME NOOB CHARY, NAJLEPIEJ SORC ALBO DRUID ALE MOZE BYC KAZDY! PISAC JAK CHCESZZAJEBAC KILKA SWE! VENORE! W z Arc bylo 13 osob z czego 4 czy 5 to najty =S A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =] Ostatnio edytowany przez Rankor - 12-09-2006 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() * Adolphus Elbragol goes out ;o
|
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Szkoda, ze ciagle sa jakies pretensje, osobiscie uwazam, ze chlopaki ze Gz i GSL robia swietna robote, przynajmniej nie boja sie stanac do walki. Zycze reszcie takiej odwagi. Coz nam po lvl 120 skoro nie mozna nim pograc, a jezeli przegramy, tak sie to dla niektorych skonczy.
|
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Elo all
![]() ![]() ![]() a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze ![]() A tak wogole to Gz zajebania Huxy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pr23m~ |
|
![]() |
![]() |
#455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() popieram Fikol-a ;D
trzeba walczyć, bo co po levelach skoro wyrzuca nas z servera =(. Właściecie wojna robi się ciekawa, z tym że Scooty~ zrobił gildie i ciekawe po której stronie staną, bo nie wydaje mi się żeby gildia [GUILD]Remurked[/GUILD] została neutralna. A co do wątku odnoszącego sie do tego, że wojna jest nazywa 'wojną rasistowską' - wydaje mi sie, że stało się tak dlatego, gdyż polacy (gł. tzw. nooby na małych levelach krzyczace jakieś rasiostowsko podobne teksty pod dp), robią tak ponieważ jak tu zauwazył Adolphus Elbragol można podejrzewać (uważa tak większość ludzi), że huxy wyrzucił polaków z arc, wykorzystując ten fakt jako punkt zapalny wojny. Dlatego, że wyrzucił Tylko polaków, nasi przerobili to na 'wojne rasistowską'. I co by nie powiedzieć, (anum odpuść se komentarz) rozumiem ich i nawet popieram w pewnym stopniu. pozdrawiam ![]()
#456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() W wojnie, przynajmniej moim zdanie, nie sa wazne fragi, ale to kto po niej bedzie mogl w miare spokojnie expic. Zobaczymy jak to nie bedzie (shame on you GSL ! Mieliscie mi napisac jak cos bedzie .. ;<)
#457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
|
![]() |
![]() |
#458 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no nie! musze to przyznac. Berger w pelni sie z Toba zgadzam xd a tak wracajac do watku ze znajomoscia gildii to wiesz drogi Rankorze, ze nigdy nie mozesz znac dobrze swojej gildii poki nie poznales jej czlonkow w rl. Przyklad? Ezekiel Armanio ^^
|
||||
![]() |
![]() |
#459 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Xandar Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow. @down Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =) Ostatnio edytowany przez Rankor - 12-09-2006 o 18:44. |
|||||
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
"Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka." omg co ty gadasz jakie nadrabianie czlowieku jestes smieszny ^^ |
![]() |