|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#4701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() @up
hahahaa zwijam sie... -.- @up.up.up... ey odwalic sie od żółto niebieskich barw ; p @khazul moze reumatyzm? ; p czy jak to sie nazywalo ; p
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 14-03-2007 o 10:17. |
![]() |
|
![]() |
#4702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
|
![]() @Rodri
Tak po tym co zrobila z magramim ulzylo mi ![]() Ostatnio edytowany przez DNX - 14-03-2007 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#4703 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
A to ze uzywacie noobcharow zamiats maincharow to swiadczy o waszym lamerstwie. Myslicie ze jak zbierzecie sie 20 noobcharow i ubijecie jednego typa to bedzie oznaczac ze macie super pvp etc ? Mylisz sie. Poprostu uzywajac noobcharow macie przewage bo nikt nie zna waszych nickow i mozecie robic co chcecie, a to nie bylo by mozliwe gdybyscie tak jak kazdy grali swoimi charami. Niby taka pro gildia a pokazujecie jak bardzo sie boicie. |
|
![]() |
![]() |
#4704 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Gildia: =)
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4706 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4707 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4709 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Cytuj:
Z tego co wiem to nie ![]() Panie 55 najcie
![]() |
#4710 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4711 |
Użytkownik Forum
|
![]() Te Khazul bez kitu ; lyknij ziolka i wara mi od Rybstera ; bo sie poroznimy jeszcze xD
Ima kumplu ; a domnie nic nie napiszesz? Tufta mnie juz nie lubi ;/ kurde strcilame mallenka przyjazn przez pomoc wam ;< @CyrilliusCzyCosPodobnego; Sasho nawet z domu nie wyjdzie ; mama nie pozwala ; reszta jego ekipy phi; myslalem ze ktos porzadny jedzie a jak oni maja jedchac to wysle sisotre mlodsza i starczy.. @Ima~ Taa all agresywni ; ja tylko bronie plci slabszej , wiec to chyba zrozumiale ;' Ostatnio edytowany przez Diabelek - 14-03-2007 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#4712 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps buy soft boots :?
![]() |
#4713 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4714 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() a ja bym chcial zeby wreszcie cos na lucerze zaczelo sie dziac, w koncu to tylko gra i tez bym chcial zeby od czasu do czasu jakas wojna wybuchla czy cos
![]()
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
Użytkownik forum
|
![]() @Rodri
Nie chodziło mi o to ze Duskiness expią, ale o to ze Vision loguje raz na jakis czas by zabic 1 osobe a pozniej odrazu logout, a gdy uda im się zabic ze 3 osoby więcej to nazywają to odrazu open battle. Nie wiem jak bys nazwał logowanie sie zabijanie kogoś i szybki logout ale napewno nie jest to wojna. |
![]() |
![]() |
#4717 |
Użytkownik Forum
|
![]() No bez przesady, to ze ktos nie ma pacc'a nie oznacza, ze jest gorszy.. a to zasugerowałeś
![]()
![]() |
#4718 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla tych co nie wiedza co to jest Open..
Jest to walka 2ch stron konfliktu na otwartej przestrzeni. @Ta walka gdzie padl Magiq, Magrami, Dre'~ Vick Minos to byl open ![]() ![]() @Co do taktyki Vision, trzeba byc totalnym idiota zeby wychodzic na Open majac przeciwko sobie 280ms - Taifa + Ymy, Laen~, Yakapushi~, krotko mowiac nie mieliby w ogole szans ![]() |
![]() |
![]() |
#4719 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kim jesteś Ty o ile masz mainchara i nie jesteś zwykłą psiną Kim jest Udo Kim Wizardiuss (Ima?) Kim Nackes Sephril i pozostali? : > Brak odpowiedzi na to pytanie oznaczać będzie tylko i wyłącznie Wasze nÓbostwo. |
|
![]() |
![]() |
#4720 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: