Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-03-2007, 10:14   #4701
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
Domyślny

@up
hahahaa zwijam sie... -.-

@up.up.up...

ey odwalic sie od żółto niebieskich barw ; p

@khazul
moze reumatyzm? ; p czy jak to sie nazywalo ; p

Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 14-03-2007 o 10:17.
Cyrillus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-03-2007, 10:17   #4702
DNX
Użytkownik Forum

DNX's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
Domyślny

@Rodri

Tak po tym co zrobila z magramim ulzylo mi

Ostatnio edytowany przez DNX - 14-03-2007 o 10:19.
DNX jest offline  
stary 14-03-2007, 10:26   #4703
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Szczecin

Imię: Ratilltek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Signs
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
Mowisz, ze wiekszosc ludzi ma wizytowke Vision na death liscie, a czemu ma nie miec skoro jak wczesniej ktos na tym forum pisal "3/4 Furory jest przeciwko Vision". Ale wlasnie to jest najsmieszniejsze, ze nam nie trzeba do zabijania tych 3/4 nawet main charow.
Jest duzo ludzi ktorzy dalej starają się zachowac neutralność.

A to ze uzywacie noobcharow zamiats maincharow to swiadczy o waszym lamerstwie. Myslicie ze jak zbierzecie sie 20 noobcharow i ubijecie jednego typa to bedzie oznaczac ze macie super pvp etc ? Mylisz sie. Poprostu uzywajac noobcharow macie przewage bo nikt nie zna waszych nickow i mozecie robic co chcecie, a to nie bylo by mozliwe gdybyscie tak jak kazdy grali swoimi charami. Niby taka pro gildia a pokazujecie jak bardzo sie boicie.
Jon@n jest offline  
stary 14-03-2007, 10:31   #4704
Ertil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Gildia: =)
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazul Pokaż post
W sumie wszystko po staremu, nie gram od 4 dni w tibie ( zobaczymy ile wytrzymam ). Btw widze ze Jasin chara sttracil:s to nie temat na to forum,.

Chetnie bym pomogl w wojnie ale swoim zalowym druidem moge tylko possac ^^ czekam na fragi jakies ciekawe ale oprocz walenia ue pod temple/depo to nic ciekawego na furorze sie nie dzieje.

babka od historii mi dzis powiedziala ze jesli jeszxcze raz sie zerwe z historii/wosu to bede nieklasyfikowany (lól)

a tak pozatym wszyscy zdrowi, tylko coraz czesciej mnie kolana bolą:/
Woooooo gangster ucieka z lekcji. Tylko po co się tym "chwali" na forum?
stary 14-03-2007, 10:39   #4705
Cyrillus
Użytkownik Forum

Cyrillus's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze

Gildia: Bound
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jon@n Pokaż post

A to ze uzywacie noobcharow zamiats maincharow to swiadczy o waszym lamerstwie. Myslicie ze jak zbierzecie sie 20 noobcharow i ubijecie jednego typa to bedzie oznaczac ze macie super pvp etc ? Mylisz sie. Poprostu uzywajac noobcharow macie przewage bo nikt nie zna waszych nickow i mozecie robic co chcecie, a to nie bylo by mozliwe gdybyscie tak jak kazdy grali swoimi charami. Niby taka pro gildia a pokazujecie jak bardzo sie boicie.
na ktorym ty otsie zyjesz? jak bys nie zauwazyl pro evul managerze vision jest mniej...
stary 14-03-2007, 11:47   #4706
Sachar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Imię: Hujargam
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bielskoyeye Pokaż post
Tak tu wbilem bo jestem kuzynem petra , no wiec zaczynamy co wy do niego macie ??? Nie dosc ze mu zniszczyliscie zycie tibijskie i zrobiliscie z niego homoseksualiste to jeszcze tyracie za ryj a czy dupa osla jest piekniejsza?? No dobra moze jest ale czy wypada go karac za to ?? Tibia byla jego zyciem i kochal expic na kroliczkach i czarnoksieznikach czasem zapodal jakiegos skull staffa a tera co mu zostalo ??? Dupczenie sie z James Carosem... . Piszecie ze Qel sie dupczy ... a czy feliana nie dawala dupy katrili ?? Ja wam powiem ze dawala ... , dawala codziennie i dlugodystansowo ... Lubie Petra bo to moj kuzyn ale tera zadaje sie z tym rumunem jak mu tam James Caros... Tak to jest pedal...
jestem mamą petra
stary 14-03-2007, 14:50   #4707
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Domyślny

Cytuj:

Zapewniam Cie, ze kazdy kto jest w temacie wie kto to jest Wizardiuss Blade, Sephril, Udo itd Wiec nie mow mi ze mamy przewage bo nikt nie zna naszych nickow. Mowisz ze sie boimy? My sie nie boimy, jestesmy przezorni... Wolimy pomyslec nad akcja, a potem ja przeprowadzic zeby pozniej nie bylo niespodzianek, a jesli mozemy zabic noobami jakiegos msa czy rycka z duskiness to dlaczego nie? Nam to nie zaszkodzi, a jemu na pewno
Rodri jest offline  
stary 14-03-2007, 15:38   #4708
dubros
Zbanowany

Data dołączenia: 27 01 2005

Imię: Ca'fuze
Poziom: 111
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cyrillus zmien sobie tam pod nickiem bo masz chyba 3 lvl...
dubros jest offline  
stary 14-03-2007, 15:51   #4709
Nirt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Zapewniam Cie, ze kazdy kto jest w temacie wie kto to jest Wizardiuss Blade, Sephril, Udo itd Wiec nie mow mi ze mamy przewage bo nikt nie zna naszych nickow. Mowisz ze sie boimy? My sie nie boimy, jestesmy przezorni... Wolimy pomyslec nad akcja, a potem ja przeprowadzic zeby pozniej nie bylo niespodzianek, a jesli mozemy zabic noobami jakiegos msa czy rycka z duskiness to dlaczego nie? Nam to nie zaszkodzi, a jemu na pewno
A pochwalisz się może czy masz jakiegos chara w gildii Vision?
Z tego co wiem to nie
Panie 55 najcie
stary 14-03-2007, 16:11   #4710
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Racja, duzo waszych noobcharow jest juz znana ale czy wszystkie? Zreszta na jedno wychodzi, jak sam juz napisaleś wolicie pomyslec nad akcja Duskiness takiej opcji nie ma bo poza czekaniem az sie zalogujecie nie maja zbyt duzo opcji, to wy wybieracie miejsca w ktorych macie juz opracowana konkretna taktyke. Ktos wspomniał to juz wczesniej ale przypomne, przegraliście tą wojne, możecie teraz tylko pkować...
Jon@n jest offline  
stary 14-03-2007, 16:40   #4711
Diabelek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2005

Imię: Xivanez
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Poziom: 150
Skille: 102/80
Domyślny

Te Khazul bez kitu ; lyknij ziolka i wara mi od Rybstera ; bo sie poroznimy jeszcze xD

Ima kumplu ; a domnie nic nie napiszesz? Tufta mnie juz nie lubi ;/ kurde strcilame mallenka przyjazn przez pomoc wam ;<

@CyrilliusCzyCosPodobnego;

Sasho nawet z domu nie wyjdzie ; mama nie pozwala ; reszta jego ekipy phi; myslalem ze ktos porzadny jedzie a jak oni maja jedchac to wysle sisotre mlodsza i starczy..

@Ima~
Taa all agresywni ; ja tylko bronie plci slabszej , wiec to chyba zrozumiale ;'

Ostatnio edytowany przez Diabelek - 14-03-2007 o 16:43.
Diabelek jest offline  
stary 14-03-2007, 17:02   #4712
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Gildia: Vision
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyrillus Pokaż post
@up
hahahaa zwijam sie... -.-

@up.up.up...

ey odwalic sie od żółto niebieskich barw ; p

@khazul
moze reumatyzm? ; p czy jak to sie nazywalo ; p
taa raczej reumatyzm

ps buy soft boots :?
stary 14-03-2007, 17:09   #4713
Rodri
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ktos wspomniał to juz wczesniej ale przypomne, przegraliście tą wojne, możecie teraz tylko pkować...
Ty chyba nie wiesz co to jest wojna Wiec powiem Ci, expienie Duskiness nie swiadczy o tym, ze wygrali wojne ale tylko i wylacznie o ich glupocie. Mozna expic, ale z glowa i rozwaga, a to co oni robia to przechodzi ludzkie pojecie. Oni nie wygrali wojny tylko chodza expic, a wczoraj pokazali ze mozemy zabic kiedy i kogo chcemy, a i tak nam nic nie zrobia wiec o co Ci chodzi?
Rodri jest offline  
stary 14-03-2007, 17:15   #4714
eloelo520
Zbanowany

Data dołączenia: 07 11 2006

Imię: Revemen
Domyślny

Cytuj:
Ty chyba nie wiesz co to jest wojna Wiec powiem Ci, expienie Duskiness nie swiadczy o tym, ze wygrali wojne ale tylko i wylacznie o ich glupocie. Mozna expic, ale z glowa i rozwaga, a to co oni robia to przechodzi ludzkie pojecie. Oni nie wygrali wojny tylko chodza expic, a wczoraj pokazali ze mozemy zabic kiedy i kogo chcemy, a i tak nam nic nie zrobia wiec o co Ci chodzi?
NIE jesteś w Vision, NIE byłes w Vision, a to , ze kogos stamtad znasz, nie upowaznia cie do pisania "mozemy", "chcemy". faccowy smieciarzu.
eloelo520 jest offline  
stary 14-03-2007, 17:16   #4715
Lipers
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
Domyślny

a ja bym chcial zeby wreszcie cos na lucerze zaczelo sie dziac, w koncu to tylko gra i tez bym chcial zeby od czasu do czasu jakas wojna wybuchla czy cos

http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów

www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej
Lipers jest offline  
stary 14-03-2007, 17:17   #4716
Jon@n
Użytkownik forum

Jon@n's Avatar

Domyślny

@Rodri

Nie chodziło mi o to ze Duskiness expią, ale o to ze Vision loguje raz na jakis czas by zabic 1 osobe a pozniej odrazu logout, a gdy uda im się zabic ze 3 osoby więcej to nazywają to odrazu open battle. Nie wiem jak bys nazwał logowanie sie zabijanie kogoś i szybki logout ale napewno nie jest to wojna.
Jon@n jest offline  
stary 14-03-2007, 17:28   #4717
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Imię: Namsto
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eloelo520 Pokaż post
[...] faccowy smieciarzu.
No bez przesady, to ze ktos nie ma pacc'a nie oznacza, ze jest gorszy.. a to zasugerowałeś
stary 14-03-2007, 17:30   #4718
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Świat: Morgana
Poziom: 95
Domyślny @Open battle

Dla tych co nie wiedza co to jest Open..
Jest to walka 2ch stron konfliktu na otwartej przestrzeni.

@Ta walka gdzie padl Magiq, Magrami, Dre'~ Vick Minos to byl open Wystarczy zobaczyc filmik z tej akcji

@Co do taktyki Vision, trzeba byc totalnym idiota zeby wychodzic na Open majac przeciwko sobie 280ms - Taifa + Ymy, Laen~, Yakapushi~, krotko mowiac nie mieliby w ogole szans

Abor jest offline  
stary 14-03-2007, 17:32   #4719
NarroweQ
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: 71

Imię: Narrow
Gildia: Avis
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
No to proszę, przedstawiamy się teraz.
Kim jesteś Ty o ile masz mainchara i nie jesteś zwykłą psiną
Kim jest Udo
Kim Wizardiuss (Ima?)
Kim Nackes
Sephril
i pozostali?

: >

Brak odpowiedzi na to pytanie oznaczać będzie tylko i wyłącznie Wasze nÓbostwo.
NarroweQ jest offline  
stary 14-03-2007, 17:37   #4720
Rodri
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Rodri

Nie chodziło mi o to ze Duskiness expią, ale o to ze Vision loguje raz na jakis czas by zabic 1 osobe a pozniej odrazu logout, a gdy uda im się zabic ze 3 osoby więcej to nazywają to odrazu open battle. Nie wiem jak bys nazwał logowanie sie zabijanie kogoś i szybki logout ale napewno nie jest to wojna.
A co to wedlug Ciebie jest wojna?
Sugerujesz ze jak Polska partyzankta zabijala Niemcow to nie byla wojna tak ?
Rodri jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania