![]() |
#461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw czego placzecie ? wiekszosc z was nie gralan a tym tescie.. teraz jest tak jak byc powinno - knight bez magii ale za to miota bronia =] Uwazam ze wiekszosc krzykaczy nie moze przebolecz ze ich profa juz nie jest najlepsza (a mi sie wydaje ze i tak sorc bedzie lepszy) i nie beda mogl sie juz smiac jak ich 50 sorka klepie 100 ek ja nic nie moze zdzialac.. To bedzie chyba upd. stulecia i wg. mnie wreszcie bedzie rowno. Co do tych p boltow to nie wierze ze beda po 6gp.. pzdr.
![]() |
|
![]() |
#462 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: obecnie nigdzie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Squint Zebra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ex-Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 102
Skille: fish100
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Zblokowanie nie zablokowanie zblokowanie w sensie zatrzymanie w rozwoju a newsy i tłumaczenia czytałem i muszę cię rozczarować ale nie mają sie nijak do tego co napisałem |
|
![]() |
![]() |
#463 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Broń trzeba kupić -.- Ta gwiazdke z której padł cios 360 w pvp tez- i to za 500 gp sztuke, i tylko jesli masz assassin outfit. Czy wspomniałem, że znika po 1 rzucie? A o tym, że mozesz nia nie trafić lub trafić np. za 10? Mort hur to 250 many, czyli niecałe 3 manasy, co sie równa 165 gp. Za 500 gp, które paladyn wyda na 1 assassin star mag uderzy 3 razy z mort hura (który posiada w miare stałe obrażenia). A paladyn moze nie trafic w ogóle. I czyje górą?
![]() |
![]() |
#464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Jednak nadal jedynym ofensywm czarem druida pozostaje exori vis i exori mort, ktore teraz będą prakrtycznie bezuzyteczne, nie wspominając ze tempest ma 1 sqm zasiegu wiec z tym tez nie poexpie |
|
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Mam pytanko, czy ktorys z nowych spelli dla palka i kiny bedzie dla facc? I od jakiego levela jest Fire axe?
|
![]() |
![]() |
#468 |
Guest
|
![]() A ja mam pytanie o nowe cluby bedzie jakas rewolucja ?? wiecie cos o nich ??
|
![]() |
#469 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veetro
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz mi sie zal robi tych placzacych msow..
Jak wam dodali visa wandy i mogliscie expic szybko to bylo wszystko ok. Nam cos dodali - zle! Zasrani egoisci! Tak samo bylo w upie z soulami. Pojawil sie news to pierwsze lepsze dziecko: "O nie! Zepsuja Tibie! Juz nie moge stac 5 dni na bocie! Prosze nie!" Wszyscy pomarudzili tydzien i sie przyzwyczaili, tak samo bedzie teraz, zobaczycie -.-' BTW. Wszyscy gadaja o tych hitach a malo kto juz pamieta o tym ze maja byc nowe funkcje npc xDD (ja pamietam xD). I przestancie w koncu marudzic bo sorc dalej bedzie lepszy tylko juz nie 10x ![]() Wy walicie 2x na ture, powiedzmy taki 100 ms na pewno wali 100+ z visa, na ture mu to daje ~200 i to jeszcze zawsze mu wchodza hity prawie takie same a knight i pall ma pufki i zalamania nerwowe (ja tak nazywam to jak wejdzie np hit 2 ![]() #2Down W 1 teaserze pisalo cos ze npc dostana nowe "umiejetnosci" ;] Ostatnio edytowany przez Cashtan - 15-06-2007 o 15:23. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
#473 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gandalf i Saruman nie byli jedynymi magami (Arwena, Tom Bombadil itd.), a co do tego, że Gandalf sie chowal w krzakach, to nie skomentuje. P.S.: Zanim popiszesz się wiedzą o czymkolwiek, lepiej sprawdz swoje 'informacje'. Ostatnio edytowany przez Argen - 15-06-2007 o 15:26. |
|
![]() |
![]() |
#474 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Ale jednak ostatecznie dostał w dupę
![]() Sry za mały offtop ale znacznie lepiej potrafie niemiecki niż angielski więc czy ktoś potrafi przetłumaczyc notkę tej treści?: Cytuj:
Wydaje mi się, że chodzi o zakonczoną sondę ale nie jestem pewnien |
|
![]() |
![]() |
#475 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @upup
Być magiem a umieć czarować to dwie różne rzeczy. Jak knight tibijski sie leczy exurą i oświetla utevo luxem to też jest magiem? @up Nowa ankieta feedback (nie umiem przetłumaczyć, to są te bardzo rozbudowane) została dzisiaj wprowadzona. Możecie ocenić szczegóły PACC'a
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 15-06-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |
#476 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Feedback form co sądzisz o Premmy Acc.
Echh, czego w tych polskich szkołach teraz uczą...
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() Ktoś napisał że to nie koniec zmian... że będą sorcowie jeszcze bardziej udupiani...
Dopisał również że TS służą do wyłapywania BUGS... Więc te przesaddy mogą być traktowane jako BUGi... Ps. Jak dla mnie TROSZKE udupić knighta i będzie ok... Dla czego f axe od 35...?Bo jest lepsze droższe i trudniejsze do zdobycia... PS od którego FS? Lol... BS od 30 a ja grając od 0 bez kumpli na 20 miałem... I jeszcze v sihield'a :/
#478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
Lokacja: ankrahmun
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Skille: 98/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
jedyna roznica bedzie taka ze nie bedzie sensu go uzywac przed 30 lvlem wracajac do tematu to jako rycek nie moge sie doczekac na upa do marudzacych sorcow: opanujcie swoje emocje gdyby nie poprawili rycka i pala to za rok w tibii byloby 90% sorcow mieliscie rok raju teraz dajcie i nam pograc |
|
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Języka tych co rozpiepszyli pół polski
![]() ![]() ![]() na szczęście teraz w większość uczą angielskiego. Ostatnio edytowany przez Goldscorpion - 15-06-2007 o 15:45. |
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]() W koncu banda sharerow msow co robia 100msa w 1-2 miecha odejdzie w zapomnienie( typu tetro itp ;p) a nooby 60 + ms nie beda kozaczyli jacy sa silni
![]() Pozdrawiam wszystkich " normalnych ". |