![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?...8&postcount=243
Wydaje mi sie ze te zdjecie jest z diablo ![]() ![]() Ale glowy niedam uciac xD Ostatnio edytowany przez ziemniak1600 - 30-09-2005 o 06:46. |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Sam jesteś jak z Diablo
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 30-09-2005 o 09:21. |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo podooba mi sie praca sepy (na pewno nie plagiat
![]() ale jeszcze bardziej ta http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html praca. a co do pracy PreKwu$a to praca jest fajna i orginalna ale wydaje mi sie że nie o to chodziło ![]() Ostatnio edytowany przez slawekmag - 30-09-2005 o 09:54. |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Mancubus The Wolf
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Wolfs
Świat: Obsidia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Ehhh, sorki jezeli uwazacie ze praca nie ma zwiazku z Tibia, - postacie byly robione podczas grania w Tibie, a ja sobie tak to wyobrazam.
Modelowalem juz wiele rzeczy w Tibii ale wiekszosc z nich po przeniesieniu do 3d wyglda nieciekawie (malo detali). To jest moja wizja Tibi. Tu jest moj wątek na spinquad. Potwierdza on tylko ze calosc byla robiona pod Tibie a nie po prostu daje wczesniej wykonany render (znajomosc ang.). http://www.spinquad.com/forums/showthread.php?t=8261 A glowa mojego ludka to nie zdjecie barbazyncy z D2 tylko moja twarz sfotografowana, obrobiona w photoshopie i nalozona na postac. Wiec prawa autorskie naleza raczej do mnie(moze moich rodzicow) ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Praca Gienia Wymiatacza mi sie podoba i zdziwie sie
![]() ![]() ![]() GZ dla ciebie gieniek! |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Venore
Imię: Dragna
Gildia: Funny Pirates
Świat: Refugia
Poziom: 45
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() @2Xup
No to sorka wybacz mi ![]() ![]() Zycze wszystkim powodzenia ![]() PS.http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=279 ZAWALISTA PRACAxD Ostatnio edytowany przez ziemniak1600 - 30-09-2005 o 12:58. |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Wszystkim chłopaką wszystkiego Najlepszego
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dzię-Ku-Je-My
![]()
#469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Och jak miło
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Dhorgin
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Berylia
Poziom: 3
Skille: 13/10
![]() |
![]() Praca PreKwusia [img=http://img50.imageshack.us/img50/5330/dscn88749xj.jpg] jest niezgodna z tematem. Mialz byc rysunki a nie modele
|
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() W liście o konkursie wspomniano o tym, że można robić prace dowolną techniką. Jednak broniąc się przed plagiatami wywalacie dużo prac. A BRONI W GRAFICE 3D JEST W NECIE PEŁNO! Jak mam wysłać pracę, żebyście mi jej nie skasowali?
|
![]() |
![]() |
#472 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() człowieku myslisz że jakis ziomuś narysował co pokemona a ty wkrecisz że to jest "twój nowy wymyslony potwór" =/
|
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Jak dla mnie de beściak to praca Green Chimerion'a . Ten "Hunt na Demonie" to naprawde wyczepiste cacko...
@Chimeron: Pocieszony? ![]()
Bez jaj... Darmowe pomoce do MMORPG! BEZ podawania passow! BEZ limitow! Ponad 3 000 plikow do sciagniecia!:http://demoniceagle.com/index.php Ostatnio edytowany przez Krysiu_Zool - 01-10-2005 o 02:19. Powód: Leaderufka (Literówka) |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cor Tibiarz t PLAGIATOR !!
Każdy kto grał w Gothic2 potwierdzi moje słowa , ale nie trzeba było grać w tą ger ponieważ ork z jego rysunku to ork reklamujący gre Gothic2 w empikach ![]() chcecie dwodów ? wedzcie na pieerwszą leprzą stronke o grze Gothic 2 i wbaczcie galerie alb twpety z gry ![]() Cor Tibiarz bezczelnie przerysował tego orka az wstyd ze 6h przy tym siedział ![]()
#475 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cóz uważam, że należą się wyjaśnienia adminom i użytkownikom. Przez ostsanie 10 dni nie miałem dostępu do kompa (chodzi o Fakolpeta). Więc komp poszedł do naprawy i polazłem do cafe. Lecz tam mój niby przyjaciel podłożył keylogga i przez ponad 10 dni robił wszystko by zepsuć opinię tutaj i na gg i zapewne gdzie indziej ale tego już się nie dowiem. Nie proszę o odbanowanie Fakolpeta Fendadry, bo nie dość, że sam jego nick był plagiatem (główny bohater mojej książki) to jescze te prace... Mam nadzieje że modkowie to przeczytają i wszystko się wyjaśni...
|
![]() |
![]() |
#476 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#477 |
Użytkownik forum
|
![]() no co..pełno nieswoich prac np. GOD i jego minotaur hehe...poziom baardzo niski...sam dam niedługo swoje hiper dzieło i wygram konkurs chociaż nie wiem co to za nagrody.
|
![]() |
![]() |
#478 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
i wez sie zastanow zanim cos powiesz bo jesli sadzisz ze przerysowanie takiego orka to taka latwa sprawa ze wstyd ze az 6h mi to zajelo to narysuj mi lepszego w krotszy czas -.- |
|
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik forum
Lokacja: tam gdzie twoja wyobraznia sie kończy
Imię: Atronach of storm
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 23
Skille: 19/21
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() Ehm ten rysunek nie jest taki bajerancki jak inny uważają.... np. buty- jakby ktos uciął stopy twojej knightce. Dlaczego komentuje? Bo sam umiem rysowac
![]() Ostatnio edytowany przez Nosferatum - 01-10-2005 o 18:04. Powód: nie napisałem do kogo ta mowa :) |
![]() |
![]() |
#480 |
Guest
|
![]() Siemka właśnie poprawiłem swoją prace.
Dodałem kolorki itp. Prosze o komentarz http://img157.imageshack.us/my.php?image=tibia122vj.jpg |