![]() |
#4881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raziel kosiaz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Szukam pożadnej
Świat: Galana
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam pytanie do was wiecie gdzie moge expić 60lvl z FS'em? żeby szybko zarobić kase? Dark Cathedra może być?
![]() |
#4882 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 16-02-2007 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
#4884 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
"uwalil pk kogos????? " A na filmkiujest pokazane dokladnie jak strzela z burtsow -,- @Morbom ....mam i sa to pewne nforamcje chyba ze jestes jego rl chociaz mogl to ukrywac ![]() @Celmir Pokazaliscie zachowanie wiekszosci "pl" jak mielisice przewage to walczylisice a teraz "nie ochodzi nas wojna juz" fuuuuu |
|
![]() |
![]() |
#4885 |
Guest
|
![]() Moze i tak ale wiekszosc ludzi na ty forum ;p muwi ze jestes nobem i chamem wiec wiesz twoja opinia wsurd ludzi sie liczy bo np: Boltina ma dobro opinie wsurd ludzi dzieki swoim wypowiedziom na forum itd a ty jak sie tak chamsko zachowujesz to wiesz ^^Jak nauczysz sie liczyc do 3 to wtedy pogadamy
![]() |
![]() |
#4886 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4887 |
Guest
|
![]() Boze ale tym mul jestes ja na forum i na gg nie pisze ę ą ó itd juz to pisalem . W przeciwienstwie do ciebie w gimnazjum czy w liceum dostawalem 5 z dyktant nie tak jak ty gole ;p
|
![]() |
#4888 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
P.s Jestem chamski bo frajestwa nie znosze i jest to moja sprawa co do kogo pisze wiec stfu i wyjazd z tad :S:S:S |
|
![]() |
![]() |
#4889 |
Guest
|
![]() omg ja pisze jak chce
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
Poziom mag.: 7
|
![]() ale sam bys nic nie zwojowal, tylko mialem znajomosci. wyjdz dziecko bo zal czytac twoje posty. raz mowisz ze masz 5 z dyktand a pozniej ze tak sie przyzwyczailes pisac i ze to nie korekta tylko wydarzenia z galany. prawda taka ze nie miales znowu takich plecow i malo kto z toba sie liczyl. jesli teraz twoj iloraz inteligencji jest na takim niskim poziomie to co dopiero 1,5 roku temu. chcesz pisac - pisz. ale nie pierdol za pzreproszeniem od rzeczy, bo co post to smieszniejszy, co fakt to lepiej wymyslony.
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#4892 |
Guest
|
![]() @Latino
Jezu Chryste, chwalisz się, że miałeś 5 z dyktand... A tu nie umiesz pisać nawet "o" zamiast "ó", powiedz lepiej, że jesteś dyslektykiem, albo coś w tym stylu, bo to bardziej prawdopodobne... A co do twojego chara... nikt się z nim nie liczył, nawet nie pamiętam, który miałeś lvl, gram na Galanie jakieś 3 lata i nigdy się Ciebie nie bałem... albo nie obawiałem, że jakiś Ball~ coś tam przyjdzie po mnie... |
![]() |
#4893 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() @Latino
Smiech na sali czytajac co piszesz. 5 z "dyktanT" miales "mUwisz"? A co 2 wyraz to blad? Malo kto pisze idealnie, ale to co ty robisz to jest przesada! Pozatym jezeli faktycznie jestes tym za kogo sie podajesz to miales straszne plecy, Bon Devila z ktorym sie nigdy nikt nie liczyl i polowa Galany sie smiala. Zastanow sie kilka razy nad tym co piszesz, bo robisz z siebie tylko idiote. Nie chce Cie obrazac ale zachowujesz sie, piszesz tak, ze to o pomste do nieba wola. |
![]() |
![]() |
#4894 |
Guest
|
![]() hehe
![]() 15:06 Bambus'Latyno [11]: ale mnie w*****a 15:06 Bambus'Latyno [11]: ten adeloo 15:06 Bambus'Latyno [11]: na forum 15:07 Catrishia [141]: xD 15:07 Bambus'Latyno [11]: on noob czy po prostu taki charakter 15:07 Bambus'Latyno [11]: ?? 15:07 Catrishia [141]: xD 15:08 Catrishia [141]: Raczej noob ale charakter tez ma zjebany ;p |
![]() |
#4895 |
Guest
|
![]() Bo ja bylem neutral i nikogo nie tykalem, ze mialem duzo kumpli to nie wolalem zara wszystkich tak samo jak mialem hunted od Krupnika i Mytanta pekneli mnie i chociaz moglem zawolac kumpli to dogadalem sie z nimi.Nie chodzilem na wojny a ni do nikogo nie dolanczalem poniewaz mialem kumpli swe i pl i br i nie chcialem z nimi walczyc w przeciwienstwie co sie dzieje tera dawni kumple 3 miesioce wczesniej sie kumplowali a teraz siebie zabijajo ^^Specjalnie dla was zaczne pisac ą itd od nastepnego posta ;p bo juz mnie w*****acie jestescie mojo polonistko czy co do huja ;p
|
![]() |
#4896 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4897 |
Zbanowany
|
![]() 15:24 Levandero Gamblino [112]: u have paymen
15:24 Levandero Gamblino [112]: 20k Gonił mnie z ank dragów, resp x 7 do darashii dp. Jednym słowem, żal, hwl chcą chyba sami grać na Galanie. No cóż jak im się podoba taka gra to goodluck ;d |
![]() |
![]() |
#4898 |
Zbanowany
|
![]() Tak myslalem ;*
@LAtino podaj swoj ten stary nick, bo nie orientuje takiego xDJest to nie mozliwe abys ty mial jakis przynajmiej 50+ chyba ze jestes jednym z 2 ownerow (tym mlodszym i glupszym ) Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 16-02-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#4899 |
Guest
|
![]() Nom zrobiłem fake z tym że raczej noob i zjebany charakter ;p sorry cati ale już mnie w*****a ten adelao ;p ale dobra jakieś głupoty pogadajmy co się dzieje o polityce galany bo ja gram od nowa nie grałem 1,5 roku i nie wiem za bardzo co tu się dzieje. Niektórzy powiedzą to po co się udzielam po prostu lubię ten świat na nim zaczełem grac w tibie.
![]() |
![]() |
#4900 |
Guest
|
![]() Po pierwsze nigdy nie było 2 owneruw chyba że wliczasz w to jak selnołem chara .Zakopmy topór wojenny ok?? Pisałem wcześniej że jesteś noobem itd sorry za to na pewno jesteś spoko kolesiem jak ciebie się bliżej pozna tak cati mi mówiła. I przepraszam ludzi na tym forum że się tak wymondrzałem itd .
![]() |