![]() |
#481 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic Bedzie teraz hardcorowo sorcem, dziekawe co powiedza te ziomki "Moj kol kolega wa wali z aksa a a ja ja wa ww wale z rozdzki. " skonczy sie dobr rok dla sorcow a wreszcie bedzie mozna knightem pociagnac ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#482 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Torun R.one
Stan: Niegrający
Imię: Ghinx
Gildia: Unbounded of the Beyond Limits
Świat: Pacera
Poziom: 183
Skille: 666/666
Poziom mag.: 9
|
![]() - Długo już niegram ,czytając te posty muszę się wpisać
,ponieważ niewytrzymuje z ludzi będących tutaj: - gadacie na CipSoft ,że zwalili sorcerów i druidów to nieprawda ,bo player który umie grac takimi postaciami da sobie radę i będzie lepszy od najta. - Co do palladina i knighta Cipsoft się postaral ,ponieważ za starych pogrywalem knightem osiągnelem 183lvl i wiem jak cieżko sie gra knightem ... ludzi zrozumcie ze teraz jest lepiej niby knight będzie mial dobry dmg ,ale sorc i druid zawszę sobię poradzi i będzie i tak lepszy exp na 1h robił - i niepłaczcie ,że CipSoft zwalił gre ..JAK TO NIEPRAWDA czemu sorcer musi być najlepszy? niewiecie jak sie grało knightem wiec niegadajcie,albo najlepiej niegrajcie w tą gre |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() Ma ktoś linka do nowego klijenta tibi? Bo chciałbym obejrzeć filmy z testa ale nie wiem jak
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() http://download.tibia.com/tibiatestserver8. e x e
to jest client tibi /\ (bez spacji) http://rapidshare.com/files/37290028/TibiCAM_-_Test_Server__8.0.0_. z i p.html to jest nowa tibicam (bez spacji) http://www.speedy.share.com/384379385.html a to sa 4 dostepne filmiki ;] Ostatnio edytowany przez Ksuri - 15-06-2007 o 16:26. |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Torun R.one
Stan: Niegrający
Imię: Ghinx
Gildia: Unbounded of the Beyond Limits
Świat: Pacera
Poziom: 183
Skille: 666/666
Poziom mag.: 9
|
![]() Szymcio wszystko masz w tym temacie na 1 stronie i nigdy nie ściagaj takich plików jak kolega up Tobie podał , niemówie ze ziomek ma keylogerra ,ale nigdy nic nie wiadomo
POZDRO NA PROSTO Gangland |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
|
![]() nie ma jak to zamulić po nudnym dniu w szkole;p
Ostatnio edytowany przez szymcio - 15-06-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#487 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Sam gram drutem i po tym co na tes widzialem to magiczne dostana mocno po dupie, a hlvl to juz wogole, zal.pl. Pamietam czasy kiedy wandow nie bylo i sie na byle dll ekipami chodzilo. Obecny up jeszcze bardziej od tych czasow odbiega, bo sprawia ze wspolne hunty to juz historia. Teraz kina solo demce leje, po co mu shooter? Nie bedzie sie musial dzielic lotem. All dla niego kasa loot i exp. Po upie kina bedzie mogl spokojnie solo na hydrach expic. Gadacie ze sie liczy sredni dmg, na t-serwie przy mnie kumpel na ank d lair w 15 minut zrobil 47k expa - kina 137 lvl. I sredni dmg nie odbiegal od tego co robi sorc czy drut po upie z visa. czary kina nie sa wcale slabe, exori gran robi z anni weaponem praktycznie tyle co stare exori - tyle ze taki 200+ bedzie mogl tego 2x uzyc. Hity z p bolt czy assasin starsow nie skomentuje - ciekawe tylko ile beda robic z infernali - skoro sa najsilniejsza amunicja. Podumowujac - up ma sie nijak do balansacji profesji. Bardziej mi to wyglada na zamiane tego co bylo po ostatnich upach. Magiczne hlvl maja przej... . Coz smuci mnie ten up bo nie widze sensu rozwijania mojego druta gdyz roznica w sile pomiedzy 90/63 ed a sorcem 160/70 jest praktycznie zadna. Przyrost dmg od mlvl nie daje az tak duzej roznicy w hitach, a przyrost lvl symboliczny. Pozostaje tylko czekac na kolejnego upa. A co do pvp - to zmieni sie to o 180 stopni do tego co jest teraz. Przy tak duzej redukcji dmg z czarow magicznych postaci, ubicie 200l kina bedzie graniczylo z cudem, chyba ze na silne combo z duzej ilosci ludzi - party boty roox. Po upie 2 kina z dobrymi skilami i bronia bez zadnego klopotu beda wstanie zabic sorca czy druta, nawet z duzo wyzszym lvl. Ave. |
|
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]() Haha wypowiedzi niektorych sa zenujace ^^
I bardzo dobre sa te zmiany, wreszcie rycerz bedzie mogl kozaczyc chociarz i tak sorce beda mialy lepsze hity. I dobrze ze musza pierw trenic m lvl tak jak knight skile. ZAUWAZCIE ze CIP STWORZYL TA GRE I WIEDZA CO ROBIA BO Z KAZDYM UPDATE GRA CORAZ WIECEJ LUDZI. Napewno wszystko zostalo dokładnie przemyslane i przedyskutowane, wiec niech zaden idiota tu nie pier... ze zje.... tibie!! |
![]() |
![]() |
#490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
BTW. Tibia 7.5 plx
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta ale zeby solo huncic demce sorcem czy drutem bez waste i ryzyka deda przy minimalnym lagu to trzeba miec te 200+ lvl
A po upie kina 100 z bronia typu ave, sov czy sca i skilu 90 moze lajtem expic na demcach zuzywajac srednio 5-6uh na dema. A wydaje mi sie ze chyba taniej kupic 6 uh majac 100 lvl, niz kupic 6 sd ( tyle to mdw zuzywa na dema majac 330+ lvl) po upie bedzie zuzywal ich 20 na 1 demca lol. sux Ostatnio edytowany przez Sir Dark Archeon - 15-06-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Demon ma 8200 hitpoint's więc jeśli knight uderzała nawet po 400 to z tego wychodzi że trzeba wykonać 20 tur.I myślisz że wystarczy te 5-6 uh żeby zabić demona?
#496 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Nie przewidzieli ze taki mdw wyj*bie z sd po 1000 : < |
|
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() yoo zauważyłem nowego newsa na tibia.com o treści
"A new feedback form has been released today. We would appreciate your detailed feedback concerning Premium Accounts." Chodzi tu o jakiś nowy formularz który jest nagradzany paccem o co w tym chodzi? |
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
to ankieta czy masz pacc, jesli tak to skad go masz, czy sam kupujesz czy tez ktos ci za niego placi itd. |
|
![]() |
![]() |
#499 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jeśli chodzi o ceny power boltów itp. pamiętajcie, że to jest narazie jedynie test server, jeszcze wszystko może się zmienić. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych knightów, którzy pomimo swojej dotychczasowej "słabości" nie skończyli grać swoją profesją. Nastąpiła wasza era ![]() Ostatnio edytowany przez milan233 - 15-06-2007 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i co to ma wspolnego? Czytaj ze zrozumieniem. Po upie sorc czy drut sile opiera praktycznie tylko na mlvl, wiec nie bedzie roznicy duzej miedzy graczem 60/80 a graczem 250/80. Po upie mdw bedzie bil z sd za 600 w demca wiec bedzie potrzebowal z 15 sd na 1 demona tyle samo co duzo nizszy drut sorc z tym samym mlvl - dla porownania kina z podobnymi skilami bedzie solo bic demca 4-5x taniej. I wg ciebie to jest wporzadku?
|
![]() |