Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-01-2008, 11:31   #481
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

Wczoraj akcja nocna wygladala mniej wiecej tak:

Przyszedlem gdzis kolo polnocy do domku lekko podpity.Wbijam na venta patrze tam z 10 osob siedzi to na szybko powiedzialem ze robimy cos skoro nas tylu jest .Reszta sie zgodzila.Zadzwonilismy jeszcze po kilka osob.Wszyscy sie zebrali cos tam kombinujemy ,nagle ktos drze ryja (wiem kto ale nvm) SAWEH PZ.Zalogowalem pierwszy i dalem komende zeby logowac.Wszyscy zalogowali dobiegam do saweha a on bez pz XDD
Krotko mowiac akcja zjebana przez idiote ^^

Na battle nie wyszlismy bo tamci stali w pz to raz.Oni wyszli by dopiero jak bylo by ich wiecej.Zreszta ja napewno nie odwarzyl bym sie prowadzic OB ,a nikogo kto moglby ewentualnie poprowadzic nie bylo.

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 26-01-2008 o 11:50.
Kafffffar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2008, 12:24   #482
Noname18
Użytkownik Forum

Noname18's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Roxando Crew
Domyślny

@Up

Wystarczy argumentow, "daly rade"
stary 26-01-2008, 12:47   #483
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

Saweh on Morgana
Jan 26 2008, 11:34:57 CET Killed at Level 138 by Kafarotwaty Kafar

Filmik jeszcze goracy:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36653

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 26-01-2008 o 12:57.
Kafffffar jest offline  
stary 26-01-2008, 13:25   #484
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Imię: Kuvok
Domyślny

Kocham taki slowa:
"12:26 Saweh on Morgana [137]: but it was nice anyway
12:26 Saweh on Morgana [137]: looked really nice"

Dopiero sie rozkrecamy spokojnieeee jak na wojnie po wojnie tez spokojnie xDDDDDDD

Gz noobq solo fraga
stary 26-01-2008, 13:41   #485
Soul's
Zbanowany

Soul's's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-

Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Soul's ma numer GG ;]
Domyślny

GZ fraga!!! Kaffar, moja teoria o spy się nie udała, bo tego kogo podejrzewałem ubiliście, a ten drugi z waszej strony był obecny na filmie, więc niestety nie wiem kim jest spy...
Soul's jest offline  
stary 26-01-2008, 14:17   #486
Kafffffar
Zbanowany

Domyślny

huhu Saweh juz bez gildi:d Bedziecie wywalac kazdego kogo zabijemy?

btw. Berig Mage w Eter~ ( wiem juz ktos o tym wspominal) Kolejny frajer ktory chce wylizac rodzyny z dupy Russelowi i reszcie ^^ Ale zadne to wzmocnienie Pro mastash pvp to on nie jest
Kafffffar jest offline  
stary 26-01-2008, 14:29   #487
Kivivi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
Domyślny

Ładna i szybka akcja oby było więcej takich akcji.
Kivivi jest offline  
stary 26-01-2008, 15:00   #488
Gumball
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2005

Domyślny

saweh zostal wywalony za glupote chyba ale akcja ladna jak by saweh mial troche szczescia by uciek
Gumball jest offline  
stary 26-01-2008, 15:03   #489
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.

Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....

Fajnie Russel fragi liczy zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.

Signed.

Victeron
Victeron jest offline  
stary 26-01-2008, 15:04   #490
Yoorek
Użytkownik Forum

Yoorek's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumball Pokaż post
saweh zostal wywalony za glupote chyba ale akcja ladna jak by saweh mial troche szczescia by uciek
Chociaz nie bylo mnie na tej akcji uwazam, ze nie ucieklby daleko
Yoorek jest offline  
stary 26-01-2008, 15:17   #491
Gumball
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoorek Pokaż post
Chociaz nie bylo mnie na tej akcji uwazam, ze nie ucieklby daleko
sorry moj blad zapomnialem ze mial pz locka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post
Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.

Fajnie Russel fragi liczy zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.

Signed.

Victeron
nie rozczulaj sie nad soba robia co chce ponoc to wolny kraj

Ostatnio edytowany przez Gumball - 26-01-2008 o 15:19.
Gumball jest offline  
stary 26-01-2008, 15:30   #492
Jaz'
Zbanowany

Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@Victeron

Victoriano to nie rl Fureyki..
Jaz' jest offline  
stary 26-01-2008, 15:46   #493
motorolka164
Użytkownik Forum

motorolka164's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
Domyślny

Dzieki Arcy za sprostowanie bo spadlam z krzesla az

Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 26-01-2008 o 15:48.
motorolka164 jest offline  
stary 26-01-2008, 15:47   #494
Lookeyy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 01 2007

Domyślny

Aż sie musze wtrącić

Victeron, napisales cos o Les Xardasie ze walczy przeciw tobie. Niby w jaki sposob jak on sie nie logowal juz od 2 miechow bo kompa nie ma? Nawet jakby mial podejrzewam zeby wogole nie walczyl jak zawsze. A i nie jestem rl od Fureyki
Lookeyy jest offline  
stary 26-01-2008, 15:58   #495
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post

Signed.

Victeron
Nie klam bo juz wystarczajacej grupie narobiles problemow. Po tym jak odeszli lub jeszcze nie i poznali powody wojny troche zmienili o Tobie zdanie, moze dlatego w dupe teraz dostajesz.

Nikt sie Ciebie nie boji bo jak widzisz padasz jak noob przy kazdej lepszej okazji (ahh sorry nie ty, ludzie z furory, zwracam honor). Moze wojna nalezy do trudniejszych bo sie przeciwstawiliscie ale ludzie ktorzy graja od poczatku twierdza ze od kad graja czyli jakies 6 lat, nie widzieli wiekszego nooba (chodzi mi o Ciebie, nie Rise).

Jak widac bardzo dobrze mnie znasz i wiesz znakomicie kto jest moim rl ... ^^
Fureyka jest offline  
stary 26-01-2008, 16:19   #496
Bubobo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
Nie klam bo juz wystarczajacej grupie narobiles problemow. Po tym jak odeszli lub jeszcze nie i poznali powody wojny troche zmienili o Tobie zdanie, moze dlatego w dupe teraz dostajesz.

Nikt sie Ciebie nie boji bo jak widzisz padasz jak noob przy kazdej lepszej okazji (ahh sorry nie ty, ludzie z furory, zwracam honor). Moze wojna nalezy do trudniejszych bo sie przeciwstawiliscie ale ludzie ktorzy graja od poczatku twierdza ze od kad graja czyli jakies 6 lat, nie widzieli wiekszego nooba (chodzi mi o Ciebie, nie Rise).

Może i Vicek cos tam czasem "znobi", ale w przeciwieństie do Ciebie jest w porządku, można na Niego liczyć i dużo osób lubi go. Ty natomiast Jesteś pijawką żerującą na tych wszystkich chłopaczynach, których nie stać w rl na zakup pacca. Ciułają te gp, a Ty ich pózniej okradasz!!!
Tak nie można tego inaczej nazwać...
Kradzieżą też jest są te Wasze kosmiczne paymenty za byle gówno, powody wyssane z palca. "nie zapłacisz nie grasz"
Co Ty k*rwa przedstawiciel CipSoft-u Jestes ??? żeby dodatkowe opłaty za grę pobierać?
Nie chce Cię obrażać, ale wciąż udowadniasz to, że za parę k zrobiłabyś...
Zresztą bardziej pazernej osoby na Morganie nie stać, a jak nie masz pieniędzy w rl to nie paymenty tylko WON do pracy!!!
Bubobo jest offline  
stary 26-01-2008, 16:25   #497
Tsunek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: RyDuŁtowY

Imię: Tsuntsun
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mayday
Świat: Nerana
Poziom: 140
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:

Nie wiem czy zauwazylas ale Rise raczej nie dostaje w dupe na tej wojnie .
Tsunek jest offline  
stary 26-01-2008, 16:28   #498
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bubobo Pokaż post
Może i Vicek cos tam czasem "znobi", ale w przeciwieństie do Ciebie jest w porządku, można na Niego liczyć i dużo osób lubi go. Ty natomiast Jesteś pijawką żerującą na tych wszystkich chłopaczynach, których nie stać w rl na zakup pacca. Ciułają te gp, a Ty ich pózniej okradasz!!!
Tak nie można tego inaczej nazwać...
Kradzieżą też jest są te Wasze kosmiczne paymenty za byle gówno, powody wyssane z palca. "nie zapłacisz nie grasz"
Co Ty k*rwa przedstawiciel CipSoft-u Jestes ??? żeby dodatkowe opłaty za grę pobierać?
Nie chce Cię obrażać, ale wciąż udowadniasz to, że za parę k zrobiłabyś...
Zresztą bardziej pazernej osoby na Morganie nie stać, a jak nie masz pieniędzy w rl to nie paymenty tylko WON do pracy!!!
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)

Taa Vic jest wporzadku, kilka razy z nim gadalam :´)
Ja jestem bleee i nie mam kumpli :/ Przykro mi, ze mnie nie lubisz nie zamieniajac slowa ze mna Straszne sie przejmuje tym co o mnie myslisz xD
Fureyka jest offline  
stary 26-01-2008, 16:29   #499
Barnabhinio
Użytkownik Forum

Barnabhinio's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy

Imię: Azurro
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bubobo Pokaż post
Stety, niestety dla Ciebie w Polsce panuje wolność wyrażania swoich myśli i przekonań.
Wolnosc slowa, ale w granicach obowiazujacego prawa, i nie mozesz podawac danych osobowych osoby bez jej pozwolenia, tak samo jak np. nie mozesz publicznie obrazic jakiejs osoby.

Gz akcji dla Rise, przynajmniej jakis spontan

Kafar, na solo wziales Saweha?

Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót.

Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy
Barnabhinio jest offline  
stary 26-01-2008, 16:34   #500
motorolka164
Użytkownik Forum

motorolka164's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
Domyślny

Cytuj:
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)
No niestety ty Kafar powodow nie miales mimo pierdolenia ze tylko z Oath/Ete~/Avis chciales ojebac. Duchsterek do nich nie nalezy...
motorolka164 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania